- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen psikolojik bir durum siz bence tiksinmeyi bırakınca altında yatan nedenleri öğrenin ohh ne güzel böyle yapiyor diye tiksinmek boşanmak birde suratına tuhaf bakiyor onurunu koriyorsunuz bence cocuklardaki psikolojik rahatsizliklar böyle başlıyor kimisi tırnak yiyor onunlada kalmayip ayak tirnaklarini bile yiyenler var
Ay ne sorumluluğu? Kadın söylemiş yapma demiş adam devam ediyor. Burnuna mı kilit vuracak napacak? Ben yazarken midem altüst oluyor bencede yazık bu kadıncağızaSeven bir kadın sorumluluk sahibi bir kadın gelipte burada böyle bir konu açmaz maksatiniz nedir bilemiyorum fakat çok egleniyosunz belli oluyor yazık size
Niye şaka yapsın? Konü sahibi çok üzülmüş bu durumdan elinden birşey gelmiyor çaresizliği okurken hissettim ben yazık sizde dalga geçiyor yazmışsiniz inanamıyorum sizeSeven bir kadın sorumluluk sahibi bir kadın gelipte burada böyle bir konu açmaz maksatiniz nedir bilemiyorum fakat çok egleniyosunz belli oluyor yazık size
Hihi Evet resmen buraya yazma amacı eğlence laf olsun bende bir an gerçek sanıp yazdim kendime kızıyorum neyse size iyi eğlencelerAy ne sorumluluğu? Kadın söylemiş yapma demiş adam devam ediyor. Burnuna mı kilit vuracak napacak? Ben yazarken midem altüst oluyor bencede yazık bu kadıncağıza
Gerçek değilmiymiş konu fake mi?Hihi Evet resmen buraya yazma amacı eğlence laf olsun bende bir an gerçek sanıp yazdim kendime kızıyorum neyse size iyi eğlenceler
Kocanın sümüğünden tiksinmek ayri birşey kocanın yemesi çok ayrı birşeyÇok tepki alıcam, ben bu tip şeyleri bu kadar ööööh öldüm kustum iğrenç olarak bulmuyorum. Kendim asla yapmam ama birlikte olduğum eşimden tiksinmem çok zor. Yıkanmazsa kokarsa falan belki. Ama sümüğe karşı insanlarla aynı antipatiyi geliştirememişim. Dolayısıyla o da öyle olabilir.
Kocanın sümüğünden tiksinmek ayri birşey kocanın yemesi çok ayrı birşey![]()
İlahi....Çok yaşayın emiii..
Beni güldürdünüz ya Allah'ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallah..
Gülmek ne kelime gece gece kahkaha atıp koptumm..
Yorum tam bir komedi..
Fikir şahane...
Benden de:
+1![]()