- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi simgebehra
-
Favori karikatürlerimden bu da @GangstaWalk seks buMoral bozmak yok :)
Doya doya aşk var :)
Yuh bu gerçek mi? Şaka gibi. Daha neler. Ben de kendisinin kitaplarını aldım okuduğum kadarıyla hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım daha, ama ben sadece onu okumuyorum. Ve böyle saçmalıkları varsa asla böyle düşünmem. Ben her şeyi okuyorum ve doğruyu yanlışı ayıklıyorum. Ama herkes öyle değildir tabiki.Yakın zamanda kendi Instagram sayfasında paylaştı, evet cidden.
Bakma sende dikizleme miden bulanıyorsaBen rahatsız oluyorum her gittiğim mekanda da böyle çiftler görüyorum görmek zorundaymıyım değilim keşke Burdada öyle olsa sarıl el ele tutuşun ama öpüşmek nedir ya açıkcası benim midem bulanıyor
Oldu o zaman deyip ayaga kalkip kallavi bi opusseydiniz keske. Benzer bir durumu sanirim 4 sene once istanbulda yasamistim. Ve tam olarak ayni seyi yapmistim...Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Olma ihtimalini düşünüp hemen önlem almışlar demek. Ne de olsa ateşle barut yanyana durmaz.Ayrıca ben Burda karşı olduğumu belirtim amaa bundan 3 yıl önce eşimle sevgiliyken kendisiyle 3 AYDA bir görüşürdük şehir dışından gelirdi bizm apartmanın önünde arabada normal nereye gitsek ne yesek diye Muhabbet ederken polis geldi kimlik istedi biz şok düşünün yani o ufacık buse bile yoktu komşular şikayet etmişler ne alakaysa
Yuh bu gerçek mi? Şaka gibi. Daha neler. Ben de kendisinin kitaplarını aldım okuduğum kadarıyla hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım daha, ama ben sadece onu okumuyorum. Ve böyle saçmalıkları varsa asla böyle düşünmem. Ben her şeyi okuyorum ve doğruyu yanlışı ayıklıyorum. Ama herkes öyle değildir tabiki.
Dediği laf çok iğrenç, saçma. Çok şaşırdım.
Beni gerçek hayatta tanımış olmanızı dilerdimNe alaka çocuğum öpulürse tepkim ne olur diye? Ben istedigim insani öpüyorum diye isteyen de gelip benim cocugumu mu opecek? Biz eriskinlerin haklarindan bahsediyoruz. Ha kendi yasitiyla kendi istegiyle opucuk yapıyorsa zaten sorun olmaz. 5 yasinda bir cocugun yanaktan opmesiyle dudaktan opmesi arasinda hicbir fark yok.
Siz muhafazakar yasayin zaten, kimse size bir sey demiyor ki. Opusmeyin, sarilmayin, opusene de bakmayin. Sirtini sivazlayin diyen yok. Karismayin yeter. Bizim sokakta opusmemiz sizin muhafazakarliginizi bozuyorsa, o zaman benim mini etek giymem de sizin muhafazakarliginizi bozar. Giymemeyim mi o zaman? Kiziniz benim mini etegime ozenip kapanmak istemeyebilir mesela. Ne yapalim, muhafazakar olmayanlar olarak siz daha rahat yaşayın diye sınırlar mi koyalim mesela?
Ayrica ben ve benim gorusumde kimseden ben muhafazakar insanlara baski gormedim. Size baskıyı yapanlar, üzgünüm ama yine herkese sınır cekmeye calisan insanlar. Biz tesetturluler okullara girebilsin diye meydanlara inenleriz.
Keske siz de bizim icin inebilseniz. Sen yapma demek yerine ben gozumu kapatirim deseniz.
Size göre mi belirleyeceğiz ne yöne bakacağımızı millet karşımda öpüşmesin bende yönümü değiştirmek Zorunda kalmayayım ev var otel var dağ ova var görmek istemiyorum alanımdan uzak dursunlar
Gözümümü kapatayım gözümün önünde olan şeye ne kadar saçma düşünüyorsunuz neyse muhattabım değilsiniz lütfen atlamayın yorumlaraBakma sende dikizleme miden bulanıyorsa
Sokakta öpüşmeyi bilmiyorum ama mekan birine ait adam istemiyor kalk git diyor ne diyebilirsiniz. Formatı buysa buMerhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Aaa benim de bundan haberim yok :/Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.
Toplum ahlaki diye de bişey var hatırlatırım bilmiyorsunuz belliHah tam da demek istediğimi demişsiniz çok teşekkür ederim.
Size göre mi belirleyeceğiz.....
Çok doğru.
Size göre belirlemeyeceğiz yarimizin dudağına bir buse kondururken işte :)
Sizler de evde, odada, otel odasında, dağlarda ve ovalarda sinirlenebilirsiniz en doğal hakkınız işte.
Ama biz 'Size göre belirlemeyeceğiz'
O kadar basit.
Konunun özetini çıkarmışsınız teşekkür ederim
Beni gerçek hayatta tanımış olmanızı dilerdim
İnsanı insan olarak severim ben
Ve her kesimden arkadaşım vardır
Kimsenin ne mini eteği ne içkisi ne inanışı asla beni rahatsız etmedi
Ama bu konu ediyor
Çünkü önce ki yorumlarımda söylediğim gibi konu sahibinin kendini anlattığı kadarıyla geçmişte gördüğüm ve benim bile kaldıramadığım bir görüntüler canlanıyor gözümde
Sizin yetişkin olduğunuz için iyi yi ve kötüyü ayırt edebildiginiz için sizin öpüşen bir çifti görmeniz zaten problem değil
Ama masum bir cocugun bunu ayırt etmesi gibi bir durum söz konusu olmadığı için görmesini istemediği mi söylüyorum
Ama siz konuyu öyle farklı taraflara cekiyorsunuz ki
Ben aile baskısı ile kapanmış biri değilim
Hatta ailem kapanmamam için konuşmuştur benimle
Bende böyle bir aile de yetiştiğim için evladım açık olmuş kapalı olmuş buna kendisi karar verir
Hayir bide toplumca öyle tezatiz ki çocukların odalarını erkenden ayıralım ama yanında da opuselim sevgi gostergesini gorsunler sizce de komik değil mi?
yani kafanızı çevirin telefonunuza bakın o kadar rahatsız oluyorsanız. Bi tavsiye sadece sakin olun :)Gözümümü kapatayım gözümün önünde olan şeye ne kadar saçma düşünüyorsunuz neyse muhattabım değilsiniz lütfen atlamayın yorumlara
Bakıyorum demiyor ki görüyorum diyor. Ben de sevmiyorum ve öpüşen çift göreceğim yere gitmiyorum. İnsanların coluk cocuk geleceği yerlerde pek olmuyor zaten maşukiyeye ki yerler de bi anlamda aile formatlı o yüzden işletme aile formatlı davranış beklerBakma sende dikizleme miden bulanıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?