Öpüşmek yasak mı?

Yakın zamanda kendi Instagram sayfasında paylaştı, evet cidden.
Yuh bu gerçek mi? Şaka gibi. Daha neler. Ben de kendisinin kitaplarını aldım okuduğum kadarıyla hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım daha, ama ben sadece onu okumuyorum. Ve böyle saçmalıkları varsa asla böyle düşünmem. Ben her şeyi okuyorum ve doğruyu yanlışı ayıklıyorum. Ama herkes öyle değildir tabiki.
Dediği laf çok iğrenç, saçma. Çok şaşırdım.

Oldu o zaman deyip ayaga kalkip kallavi bi opusseydiniz keske. Benzer bir durumu sanirim 4 sene once istanbulda yasamistim. Ve tam olarak ayni seyi yapmistim...

Olma ihtimalini düşünüp hemen önlem almışlar demek. Ne de olsa ateşle barut yanyana durmaz.

Ne yazık ki. Baya olay oldu, kendiniz de araştırıp inceleyebilirsiniz.

Beni gerçek hayatta tanımış olmanızı dilerdim
İnsanı insan olarak severim ben
Ve her kesimden arkadaşım vardır
Kimsenin ne mini eteği ne içkisi ne inanışı asla beni rahatsız etmedi
Ama bu konu ediyor
Çünkü önce ki yorumlarımda söylediğim gibi konu sahibinin kendini anlattığı kadarıyla geçmişte gördüğüm ve benim bile kaldıramadığım bir görüntüler canlanıyor gözümde
Sizin yetişkin olduğunuz için iyi yi ve kötüyü ayırt edebildiginiz için sizin öpüşen bir çifti görmeniz zaten problem değil
Ama masum bir cocugun bunu ayırt etmesi gibi bir durum söz konusu olmadığı için görmesini istemediği mi söylüyorum
Ama siz konuyu öyle farklı taraflara cekiyorsunuz ki
Ben aile baskısı ile kapanmış biri değilim
Hatta ailem kapanmamam için konuşmuştur benimle
Bende böyle bir aile de yetiştiğim için evladım açık olmuş kapalı olmuş buna kendisi karar verir
Hayir bide toplumca öyle tezatiz ki çocukların odalarını erkenden ayıralım ama yanında da opuselim sevgi gostergesini gorsunler sizce de komik değil mi?

Hah tam da demek istediğimi demişsiniz çok teşekkür ederim.

Size göre mi belirleyeceğiz.....
Çok doğru.
Size göre belirlemeyeceğiz yarimizin dudağına bir buse kondururken işte :)
Sizler de evde, odada, otel odasında, dağlarda ve ovalarda sinirlenebilirsiniz en doğal hakkınız işte.
Ama biz 'Size göre belirlemeyeceğiz'
O kadar basit.
Konunun özetini çıkarmışsınız teşekkür ederim

Sokakta öpüşmeyi bilmiyorum ama mekan birine ait adam istemiyor kalk git diyor ne diyebilirsiniz. Formatı buysa bu

Toplum ahlaki diye de bişey var hatırlatırım bilmiyorsunuz belli

Yahu çocuğun yanında dakikalarca öpüşün, elleşin, sevişin demiyor kimse. İsterseniz de duduştan öpülmesin. Ama çocuk anne-babanın birbirine sarıldığını, gözlerine baktığını, yanaklarından koklayarak öptüğünü görsün, sevgi sözcüklerini duysun diyoruz. Hemen eeeennnnnn uç neresi oradan algılanıyor.

Ayrıca dışarıda da insanlar yererde yuvarlanarak öpüşmüyor. Bir buse, bir sarılış bile insanı çileden çıkarıyor niye? Biz bunun hesabını soruyoruz. Sokaklarda kimse aşırı bir harekette bulunmuyor zaten....

Bende çiftlerin ulu orta opusmesini doğru bulmuyorum, ben sizin opusmenizi görmek zorunda değilim gidip kimsenin sizi görmediği ve rahatsız etmeyeceği yerde napıyosanız yapın

Madem yasak böyle bir tabela koysalardı Bu şekilde kovmak yerine uyarabilirlerdi. Yaptıkları çok saygısızca bir şey. Bizim toplumda kadını dövebilirsin,öldürebilirsin ama öpüşemezsin

Eklentiler

• 19051855_1902038326729812_5392514152331739136_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 104
Size göre kimseyi rahtsız etmiyor hatta kimse görmüyor ama garson gelip uyarmış gören rahatsızlık duyan varmış yani
E malum öpüşmenin hazzı sadece öpüşenlere
Ben bu tip görüntülerden rahatsız oluyorum

Kafamı bunları görmeden de çeviremiyorum
Ancak gördükten sonra başka yöne bakabiliyorum :) bakma diyen üstün yeteneklere duyrulur..

Bakma sende dikizleme miden bulanıyorsa
Bakıyorum demiyor ki görüyorum diyor. Ben de sevmiyorum ve öpüşen çift göreceğim yere gitmiyorum. İnsanların coluk cocuk geleceği yerlerde pek olmuyor zaten maşukiyeye ki yerler de bi anlamda aile formatlı o yüzden işletme aile formatlı davranış bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…