- 9 Ocak 2015
- 19.838
- 82.281
- 798
- Konu Sahibi simgebehra
-
Doğrudur ))Cilbaba okuyunca adını,bilmediğim için ondan sordum:))
Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?
Ay anan baban demek ayıp bir sey miBen cocugumla öyle konusacağım sana ne ki bundan.
Ve şimdi sana üzüleceğin bir sey söyleyeceğim.
Sevgilimle öpüştüm hem de ağızdan. Ve benimle evlendi
Çocuğuna diyor ananla baban gibi diye.
Hem aksi bile olsa ana ve baba tabirleri niye kaba olsun?
Onlar da öpüştüler emin olun. Bununla yüzleşmelisiniz.
Haklısınız dış ülkelere çok özeniliyor..Ya git işine sayfa özenti dış ülkelere ozentilerle dolu sokak ortasında birlikte olsalar normal karslycklr
Ay hahahaha +100000000Haklısınız dış ülkelere çok özeniliyor..
Özellikle böyle pakistan, hindistan, arabistan falan..
Ben de çok rahatsızım.
Al benden de o kadar!Daraldım şiştim patlayacam ...
Turna bence hiç şapma o konuyu açma baya çorba oldu zira konuÇok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?
Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.
Sohbet ilerleyince avuç içinizi gösterip "ayna ayna" diyecek misiniz? Ona göre cevap vereyim.Avukatimisin
Yoo minide giyilir çarşafta ben bu kadınların birbirinin giyimiyle uğraşmasından rahatsızım. Florya’da kadın çarşafıyla dolanırken arkadan bir rahatsız olan tip geldi kadının çarşafını öyle bir çektiki kadını gittim ben azarladım. Yeter artık Atatürk resmi kullanıp, rozeti takıp insanların dinine saldıranlardanda, mini etek giydi diye dini kullanıp kadına laf atıp sarkıntılık yapanlardan da nefret ediyorum ve böyle tiplere saygı duymuyorum.Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek istiyoruz
Evet gösterirdim. Kimsenin kimseyi bu şekilde kısıtlamaya hakkı yok. Kimseyi rahatsız etmeden herkes istediğini yapabilir.Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?
Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.
defol git gavur ülkelerde yasa adıHaklısınız dış ülkelere çok özeniliyor..
Özellikle böyle pakistan, hindistan, arabistan falan..
Ben de çok rahatsızım.
Konuyla bağlantılı mi sence?Siz cilbaba mi giyorsunuz?
Bende onlarin yüzü gözü görenmemesinden cekiniyorum olamazmi?
Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Hayatnn hatasını ermiş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?