Öpüşmek yasak mı?

Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?

Ay anan baban demek ayıp bir sey mi Ben cocugumla öyle konusacağım sana ne ki bundan.
Ve şimdi sana üzüleceğin bir sey söyleyeceğim.
Sevgilimle öpüştüm hem de ağızdan. Ve benimle evlendi

Ay anan baban demek ayıp bir sey mi Ben cocugumla öyle konusacağım sana ne ki bundan.
Ve şimdi sana üzüleceğin bir sey söyleyeceğim.
Sevgilimle öpüştüm hem de ağızdan. Ve benimle evlendi

Hayatnn hatasını ermiş yazık

Ya git işine sayfa özenti dış ülkelere ozentilerle dolu sokak ortasında birlikte olsalar normal karslycklr
Haklısınız dış ülkelere çok özeniliyor..
Özellikle böyle pakistan, hindistan, arabistan falan..
Ben de çok rahatsızım.

Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?

Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.

Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz

İşin dini boyutunu bir kenara bırakalım, zira her koyun kendi bacağından asılır.

Fakat ben çocuklarımla gittiğim bir mekanda öpüşen bir çift görsem rahatsız olurum .

Avm, restorant, Cafe her yer böyle tiplerle dolu bana çok avam geliyor.

Eviniz barkınız yok mu diyesim geliyor, çok ucuz hareketler .

Turna bence hiç şapma o konuyu açma baya çorba oldu zira konu

Öyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek istiyoruz
Yoo minide giyilir çarşafta ben bu kadınların birbirinin giyimiyle uğraşmasından rahatsızım. Florya’da kadın çarşafıyla dolanırken arkadan bir rahatsız olan tip geldi kadının çarşafını öyle bir çektiki kadını gittim ben azarladım. Yeter artık Atatürk resmi kullanıp, rozeti takıp insanların dinine saldıranlardanda, mini etek giydi diye dini kullanıp kadına laf atıp sarkıntılık yapanlardan da nefret ediyorum ve böyle tiplere saygı duymuyorum.
Herkes heryerde herşeyi yapıyor zaten.
Siz iş yerinde birbirini yanağından öpen, ailesi yanında öpüşen , karı koca kucak kucağa oturan biri gördünüzmü aile ahlakı iş ahlakı denen birşey var değil mi. Peki toplum ahlakını niye yok sayıyoruz.
Ayrıca Arabistan da bile kadın çarşafıyla kocasının elini tutuyor abartmayın

Evet gösterirdim. Kimsenin kimseyi bu şekilde kısıtlamaya hakkı yok. Kimseyi rahatsız etmeden herkes istediğini yapabilir.

Siz cilbaba mi giyorsunuz?
Bende onlarin yüzü gözü görenmemesinden cekiniyorum olamazmi?
Konuyla bağlantılı mi sence?
Giyip giymedigim kimseyi ilgilendirmez.
Hanii saygilisiniz ya lafta. O zaman saygı duyunda laf atmayın. sevip sevmediginizi ben okumak zorunda değilim. Laf atmanizi kaldiramam.

Biz disarida opusen bir cift degiliz,sadece anlik tek buse oluyor.Liseden yeni mezun oldugumuz yaslarda bir restaurantta aynen konuda gectigi gibi garson tarafindan uyarildik,kaldi ki opusmemistik sadece sariliyorduk. Esim o zamanki sevgilim sesini yukselterek tepki verdi adama,yetkiliyi cagirin dedi.Ben benim adami sakinlestiremedim,yandaki iki masa da bize hak verince bizimki costu. Sonra yetkili geldi vs.Ayni gun garsonun isine son vermisler.Bir yandan uzuldum bir yandan da hakediyordu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…