Öpüşmek yasak mı?

benim çıkardı, çıktı.. kuran okumuyordu ama dua ediyordu amca biraz da sesli okuyordu.. herkes bıdı bıdı yaptığında ortaya Kara Murat gibi çıkan da bendim.. ve evet sevgili Turna, o öpüşen adam öpüşmeyip delik deşik etse birinin sesi çıkmazdı, tıpkı dua eden amcaya sadece benim sesimin çıktığı gibi..

Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Ay size ne hanımefendi istersek yaparız. Millete ahlak versi vereceğinize ne,nasıl yazılır onu öğrenin. Türkçe yazamıyorsunuz daha millete ahlak dersi verme peşindesiniz.

27 yaşımı geçmiş işim gücüm terbiyem yerinde bir insanım. Kimseye kırıcı bir söz söylemişliğim bile yoktur. Anlatınca gözünüzde birbirini okşayan tipler canlanmış olabilir tahmin edebiliyorum. Kahvaltı bitince demlikte çay getirdiler altında minik bi tüp vardı. Sevgilimde yemek bitince yanıma oturdu elimi tuttu çayımızı içerken. Sevimli konulardan konulur sarılırız birbirimize. Omzuna başımı koyarım falan. Çok istediğim koltuk takımı vardı evimiz için onu aldığını söyledi çok sevindim sarıldım çok minik bişeydi ne ses ne bişey çıkmadı bile. Garson karşımızdaydı. Durum bu. Metroda şurda burda bizde aşırıya kaçanlardan hoşlanmıyoruz. Tanımadan bu şekilde yargılanmak çok üzdü beni. Zaten dünden beri çok üzgündüm.

Sakin ol şampiyon bak bana ortaya yazdım ban man yok

Harikasın şu kadar bilinçli olsak aslında insan gibi yaşayıp gidicez güzel güzel

HERŞEYIN BI DOZU OLMALI DIŞARIDA OPMENIN DE MASAYA KADAR GELIP AYAR VERMEYE ÇALIŞANIN DA. IKI TARAF DA TERAZISINI IYI AYARLASA SIKINTI ÇIKMAYACAK. DIŞARIDA KOCAMI DUDAĞINDAN OPERIM AMA OPUSMEM. BASBASAYKEN AŞKIM CANIM CICIM KONUŞURUM AMA BUYUKLERIMIN YANINDA ISMIYLE HITAP EDERIM. DIŞARIDA BIRBIRLERINI YIYEN BI CIFT GÖRÜRSEM ICIMDEN AYIP DERIM AMA GIDIP HOP NAPIYOSUNUZ SIZ GIDIN EVINIZDE YIYIŞIN DEMEM ÇÜNKÜ HERKESIN KENDI HAYATI. KIMSE KARIŞAMAZ.

Neler yazdim yazdim da sildim..
Cocuk gibi banlanmak hosuma gitmiyor yoksa lafimi esirgemem.

Sen kimseyi ve hiçbir şeyi savunma rica ediyorum,kasıtlı mı yapıyorsun?

Hayir ciddi söylüyorum bak avrupa ya girmek istyrz birde hala çarşaf mi var yazan a patlayn o zaman yada öpüşmeyi normal görüp çarşafa sarana laf edin o zamaj

Bastirilmis cinsellik iste be canim,napacaksin

Sensiz terbiyesizlk yapan yeter sabahtan beri müslümanlg yerle bir ettiniz norml gördüğünüz hersey dıs ülkelerde yasanyr gidin çöplgnz

Demim ne yazdığını yazayımmı sayfaya..
Defol git diye değiştirdin sonra..

Kendi çöplüğümde mutluyum panpa..

Adı cilbab ablacim. KARA CARSAF değil
O şekilde denmesinde bile sevmeyenler in payı var. Kötülemek için çıkarılan ad

O kadarını bilmiyorumda konu nereden nereye geldi aertık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…