- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi simgebehra
-
Ay size ne hanımefendi istersek yaparız. Millete ahlak versi vereceğinize ne,nasıl yazılır onu öğrenin. Türkçe yazamıyorsunuz daha millete ahlak dersi verme peşindesiniz.
Geriye dön bak yazmışmıyım,da cidden cılkını çıkardınız!Hayir ciddi söylüyorum bak avrupa ya girmek istyrz birde hala çarşaf mi var yazan a patlayn o zaman yada öpüşmeyi normal görüp çarşafa sarana laf edin o zamaj
Burası laik Türkiye Cumhuriyeti. Sizi Arabistan'a alalım biz orası size daha uygun.defol git gavur ülkelerde yasa adı
Demim ne yazdığını yazayımmı sayfaya..
Defol git diye değiştirdin sonra..
Kendi çöplüğümde mutluyum panpa..
O kadarını bilmiyorumda konu nereden nereye geldi aertık..
Sohbet ilerleyince avuç içinizi gösterip "ayna ayna" diyecek misiniz? Ona göre cevap vereyim.
Burası laik Türkiye Cumhuruyeti. Sizi arabistan'a alalım biz oarası size daha uygun.
Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?
Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.
Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.
Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.
Sen düzgün yazınca ne oluyo ? Özenti hadi ikile
Bence yeterince karıştırdılar. Öpüşmekten rahatsız olan insanı cinayet olsa rahatsız olmayacak konuma getirdiler. Bu daha rahatsız edici.Turna bence hiç şapma o konuyu açma baya çorba oldu zira konu
Burası laik Türkiye Cumhuruyeti. Sizi Arabistan'a alalım biz orası size daha uygun.
Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Hahah ay ama kovmayın üzülürüm sonra((((
Ben düzgün yazınca düzgün anlaşılıyorum. İnsanlar ne dediğimi çabucak anlıyor.
Ama siz de haklısınız, ne dediğinizin bir önemi yok siz dil bilgisi kurallarına uymasanız da olur.
Yanlış yazmsm ama keşke yazsydm moruk
haddinizi aşıyorsunuz.
Bak ben de tesettürlü biriyim ama hem müslümanlık taslayıp hem de sağda solda millete s.... çekmiyorum !Sensiz terbiyesizlk yapan yeter sabahtan beri müslümanlg yerle bir ettiniz norml gördüğünüz hersey dıs ülkelerde yasanyr gidin çöplgnz
Yanlış yazmsm ama keşke yazsydm moruk
Teşekkür ederim, keşke zamanında sizler kadar duyarlı arkadaşlarla okusaydım. İnsanların bu yönde evrilmesi çok hoşuma gidiyor.Evet gösterirdim. Kimsenin kimseyi bu şekilde kısıtlamaya hakkı yok. Kimseyi rahatsız etmeden herkes istediğini yapabilir.
Senin seviyene inersem benim morukluğuma ayıp olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?