Öpüşmek yasak mı?

Kriendimizi yormak boşa biz ahlaksızız onlar ahlaklı

Kib yapmaktan ciğerim soldu, yine argümanlarla cevap vermeye kapasitesi yetmeyenler küfür etmeye başlamışlar. Bu konuları açanların da kasıtlı açtığını düşünmeye başladım artık, başıma böyle bir şey gelse avukata danışırım buraya değil.

Hadi hadi ürü dur
Gerçekten sizin gibi azıcık baskı altında gerçek kimliğini ve terbiyesini gösterenlerden gına geldi. Etraf sizin gibilerle dolu. Çocuklarımız sizin gibi insanların çocuklarıyla birlikte oynayıp, okuyacak hatta belki evlenecek allahım sen koru...

Bir başkası nasıl olurda beni ülkemden kovma hakkını kendinde bulur burası sadece bir dine bir kültüre ırka ait değil hepimiz bir birimize saygı duymalı yaşam hakkını gözetmeliyiz
Öpüşme konusu beni ilgilendirmez
Beni ilgilendiren kısmı bu konuda kendinde defol git deme hakkını bulan kişidir

Bence yeterince karıştırdılar. Öpüşmekten rahatsız olan insanı cinayet olsa rahatsız olmayacak konuma getirdiler. Bu daha rahatsız edici.
İnsan olmak mühim mesele turna,
Aslında sorun şu genelleme yapmamak lazım
Öpüşmeye tepki veren insan cinayete vermeyecek diye bir kaide yok.
Yada Kuran okuyan insana laf atan birine garsona kızdığı kadar kızmayacak diye bir şey de
Hep genelleme yapmaktan oluyor bunlar hep

Yapmayın lütfen konu ne çarşafa nede türbana gelsin..
Abla keşke senin gibi düşünseler. Geçen biri çıkmış mini etek giyiyorum ben burdayım birde yüzüme söyle diye ahkam kesiyordu. Şimdiki...
Ben çarşafa karşıyım ben yüzünü gözünü gormuyom. Vs vs. Ben kimseye orami burami senin için göstermek zorunda degilim.
Korkuyolarmis tirsiyolarmiss... Arkadaş saygı duy istediğini yap. Ama benim inancimda olan biseye laf atmaya!

Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Yani eline Kuranı-ı Kerim alıp yalandan onu öpüp arkadan kutuları doldurmamaktır.

İyi okuyun !! Noldu zorunuza gitti demi modernlikten bahsediyodunuz batılalışmaktan? Noldu hepinize iki laf yazdım mahalle karısı oldunuz içinizdeki Kezban çıktı noldu ? Hadi bunu da normal görün? Saygı duyun sevgi gösterin güzelleme yaparak yazın hadi ?

Saygı sevgi hak edene gösterilir. Mahalle ağzıyla burada insanlara hakaret edenlere değil. Yaşça büyük kadınlara moruk, eleştiri yapana köpek diyen birine neden saygı gösterelim?

Allah senden razı olsun o zaman.

Bunu sormam öpüşeni sarılanı restorandan atarlarken sessiz kalacağımdan sormadım.
O kadar çıkıntıyım ki bazı yerlerde artık kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.

Selam olsun o zaman saygılı sevgili ve birbirimizin haklarını koruyan herkese

Karşılıklı anlayış olmalı diyorum..

Kıyamam canım benim

Bende bende beybisi..

Valla senin ortaligi karistirdigini hic gormedim ben, duzgunce yorum yapanlardansin her zaman.
Valla bursada yasiyorum,her cuma namaz saatinde camiiye gitmeyip sokak ortasinda namaz kilanlari goruyorum. Kimse onlari atmiyor,atamiyor diyeyim. Sadece kendi adima gosteris yaptiklarini dusunuyorum o kadar. Misal yakin zamanda tramvay yoluna arabasini birakip da namazdaydim ceza yazmayin diye yalvaran bir vatandas vardi haberlere cikti. Herkes adami savundu. Namazdaymis nolacak diye. Toplum olarak bazi seyleri karistiriyoruz gercekten. Is dinin imanin d’sine geldigi an akan sular duruyor. Halbuki kimin ibadetinden kime ne. Sanki sevabi banaymis gibi.

Atilsalar sesimi cikarir miyim bilemiyorum ama namaz kilma yeri var,opusme yerinin olmasi olmamasi ile ayni sey degil bana gore. Camii yapilmis namaz icin. Kuran zaten herkes toplu tasima araclarinda okuyor. Bagir cagir okuyanina denk gemedim. Ki gerci ha Kuran okumus bagirarak ha normal bir kitap okumus benim icin ayni sey. Yapilan saygisizlikla ilgilenirim o an.

Mantıklı yazan insana bayılırım ciddi cevap vereyim o sebeple.
Taşar dediğim kısım alıntıladığım ilk mesaj içindi. Hani gercek sevgi susmakmış içinde tutmakmış falan fıstık, leyla mecnun hikayesinde bahsettiği.
Ben de gercek sevgi içinde tutunca olmuyor insan haykırmak ister dedim.
İçinizde tutmayın sevginizi hadi öpüşün sevişin demek değildi yani o.
Kendim de toplumda herkesin hoşlanmayacağı şeyleri evimde yaşamayı tercih ediyorum.
Ancak mide bulandırıcı diyenlerden de hoşlanmıyorum. Çünkü öpüşmek mide bulandırıcı bir eylem değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…