- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi simgebehra
-
Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Kriendimizi yormak boşa biz ahlaksızız onlar ahlaklıBen toplumda bir ahlak göremiyorum.
Toplumun ahlakını benim sevgilimle el ele yürümem, dudaklarına, yanaklarına bir buse kondurmam, sarılmam, ona koşmam, omzuna başını koymam mı bozuyor?
Yapmayın.
Bu toplumun ahlakını bozanları bir gözünüzün önüne getirin bakalım.
Nerelerde çocuklar tecavüze uğruyor, hangi toplumun kesimi bu yönelimde bir bakın bakalım!
Gerçeklere gözünüzü kapatamazsınız. Bu ülkede toplum ahlakını 'ahlak çığırtkanları' bozar en çok.
Cinsel ve duygusal yönden baskılanan insanlar bozar, Kuytularda köşelerde karının kızın açık-kapalı demeden yolunu gözleyen, ellemek için okul çıkışlarını bekleyenler bozar.
Bir buse, bir aşk sözcüğü bozmaz.
Yapmayın topluma bunu!
Kimse sokaklarda yuvarlanarak sevişmiyor. Rahat bırakın seven, sevilen insanları.
Siz böyle olmak zorunda değilsiniz. Ama bizler de ahlaksız değiliz.
Ya şu bayanı kibleyin lütfenLaiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Ban yemek istyrm hatta üyelik iptali sizin gibi insanlarla aynı platformu paylaşmak istmyrm
Gerçekten sizin gibi azıcık baskı altında gerçek kimliğini ve terbiyesini gösterenlerden gına geldi. Etraf sizin gibilerle dolu. Çocuklarımız sizin gibi insanların çocuklarıyla birlikte oynayıp, okuyacak hatta belki evlenecek allahım sen koru...Hadi hadi ürü dur
İnsan olmak mühim mesele turna,Bence yeterince karıştırdılar. Öpüşmekten rahatsız olan insanı cinayet olsa rahatsız olmayacak konuma getirdiler. Bu daha rahatsız edici.
Abla keşke senin gibi düşünseler. Geçen biri çıkmış mini etek giyiyorum ben burdayım birde yüzüme söyle diye ahkam kesiyordu. Şimdiki...Yapmayın lütfen konu ne çarşafa nede türbana gelsin..
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Yani eline Kuranı-ı Kerim alıp yalandan onu öpüp arkadan kutuları doldurmamaktır.Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
Hahahahha zorunami gitti
Bişi derdimde ayıp olur arkadaşlara..
Yes beybisi çok kırıldım..
Saygı sevgi hak edene gösterilir. Mahalle ağzıyla burada insanlara hakaret edenlere değil. Yaşça büyük kadınlara moruk, eleştiri yapana köpek diyen birine neden saygı gösterelim?İyi okuyun !! Noldu zorunuza gitti demi modernlikten bahsediyodunuz batılalışmaktan? Noldu hepinize iki laf yazdım mahalle karısı oldunuz içinizdeki Kezban çıktı noldu ? Hadi bunu da normal görün? Saygı duyun sevgi gösterin güzelleme yaparak yazın hadi ?
Allah senden razı olsun o zaman.benim çıkardı, çıktı.. kuran okumuyordu ama dua ediyordu amca biraz da sesli okuyordu.. herkes bıdı bıdı yaptığında ortaya Kara Murat gibi çıkan da bendim.. ve evet sevgili Turna, o öpüşen adam öpüşmeyip delik deşik etse birinin sesi çıkmazdı, tıpkı dua eden amcaya sadece benim sesimin çıktığı gibi..
Abla keşke senin gibi düşünseler. Geçen biri çıkmış mini etek giyiyorum ben burdayım birde yüzüme söyle diye ahkam kesiyordu. Şimdiki...
Ben çarşafa karşıyım ben yüzünü gözünü gormuyom. Vs vs. Ben kimseye orami burami senin için göstermek zorunda degilim.
Korkuyolarmis tirsiyolarmiss... Arkadaş saygı duy istediğini yap. Ama benim inancimda olan biseye laf atmaya!
Kıyamam canım benim
Valla senin ortaligi karistirdigini hic gormedim ben, duzgunce yorum yapanlardansin her zaman.Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?
Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.
Aşık olan insan daha neler yapmak ister değil mi. Niye kendinizi frenliyorsunuz . Tüm hormonal duygularınızı taşarcasına yaşayın.
anne babası yanında öpüşemeyen saygı duyan insan, topluma niye saygı duymuyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?