- Konu Sahibi simgebehra
-
ahahhhahaBen eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Ben eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Saka yapmyrm kusura bakmayn psikolojik sorunlrm var Özür dilerim hepinizden ilaç kullnyrn
Hemen yaz çiziş başlamış.Ben eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Harikasınız.Bir şey demeyeceksin abla https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet edeceksin hakaret içi de ayrıca edebilirsin evine savcılıktan kağıt gittiğinde gereken cevabı kocası ona verecek. Kendisi hakkında açtığı eski konuları da görerek.
Teşekkür ederim canım samimi cevabın için.Valla senin ortaligi karistirdigini hic gormedim ben, duzgunce yorum yapanlardansin her zaman.
Valla bursada yasiyorum,her cuma namaz saatinde camiiye gitmeyip sokak ortasinda namaz kilanlari goruyorum. Kimse onlari atmiyor,atamiyor diyeyim. Sadece kendi adima gosteris yaptiklarini dusunuyorum o kadar. Misal yakin zamanda tramvay yoluna arabasini birakip da namazdaydim ceza yazmayin diye yalvaran bir vatandas vardi haberlere cikti. Herkes adami savundu. Namazdaymis nolacak diye. Toplum olarak bazi seyleri karistiriyoruz gercekten. Is dinin imanin d’sine geldigi an akan sular duruyor. Halbuki kimin ibadetinden kime ne. Sanki sevabi banaymis gibi.
Atilsalar sesimi cikarir miyim bilemiyorum ama namaz kilma yeri var,opusme yerinin olmasi olmamasi ile ayni sey degil bana gore. Camii yapilmis namaz icin. Kuran zaten herkes toplu tasima araclarinda okuyor. Bagir cagir okuyanina denk gemedim. Ki gerci ha Kuran okumus bagirarak ha normal bir kitap okumus benim icin ayni sey. Yapilan saygisizlikla ilgilenirim o an.
O senin sorununBen eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Son çıkışı kaçırdın canım sen!!! zor tuttum kendimi yazmamak için ama...Saka yapmyrm kusura bakmayn psikolojik sorunlrm var Özür dilerim hepinizden ilaç kullnyrn
Yanlış anladım kusura bakmayın. Evet midem bulanıyor lafı abartı, hoş değil denmesi daha doğru.Mantıklı yazan insana bayılırım ciddi cevap vereyim o sebeple.
Taşar dediğim kısım alıntıladığım ilk mesaj içindi. Hani gercek sevgi susmakmış içinde tutmakmış falan fıstık, leyla mecnun hikayesinde bahsettiği.
Ben de gercek sevgi içinde tutunca olmuyor insan haykırmak ister dedim.
İçinizde tutmayın sevginizi hadi öpüşün sevişin demek değildi yani o.
Kendim de toplumda herkesin hoşlanmayacağı şeyleri evimde yaşamayı tercih ediyorum.
Ancak mide bulandırıcı diyenlerden de hoşlanmıyorum. Çünkü öpüşmek mide bulandırıcı bir eylem değildir.
Ben eşimden ayrildm antidepresan kullnyrm mazur görün hiç gerek yok inanin
Terapi alın.Saka yapmyrm kusura bakmayn psikolojik sorunlrm var Özür dilerim hepinizden ilaç kullnyrn
dur gitme...Özür dilerim hepinizden hoşçakalin
Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.
Bir şey demeyeceksin abla https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet edeceksin hakaret içi de ayrıca edebilirsin evine savcılıktan kağıt gittiğinde gereken cevabı kocası ona verecek. Kendisi hakkında açtığı eski konuları da görerek.
Aklıma geldin bebiş doğdu mu geçen durumunu görmüştüm ama soramadım
ben şikayetimi yaptım gerisi devlette beni ilgilendirmiyor. sana ulaştıklarında anlatırsın derdini.
Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?