- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi simgebehra
-
İyi okuyun !! Noldu zorunuza gitti demi modernlikten bahsediyodunuz batılalışmaktan? Noldu hepinize iki laf yazdım mahalle karısı oldunuz içinizdeki Kezban çıktı noldu ? Hadi bunu da normal görün? Saygı duyun sevgi gösterin güzelleme yaparak yazın hadi ?
Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.İyi okuyun !! Noldu zorunuza gitti demi modernlikten bahsediyodunuz batılalışmaktan? Noldu hepinize iki laf yazdım mahalle karısı oldunuz içinizdeki Kezban çıktı noldu ? Hadi bunu da normal görün? Saygı duyun sevgi gösterin güzelleme yaparak yazın hadi ?
Evet sabahtan beri onu anlatıyorum.İnsan olmak mühim mesele turna,
Aslında sorun şu genelleme yapmamak lazım
Öpüşmeye tepki veren insan cinayete vermeyecek diye bir kaide yok.
Yada Kuran okuyan insana laf atan birine garsona kızdığı kadar kızmayacak diye bir şey de
Hep genelleme yapmaktan oluyor bunlar hep
Kurban ol sen buradaki kezban kardeşlerime..
Dışarda öpüşmeyi edepsizlik sayan insana bak hele !!!defol git gavur ülkelerde yasa adı
Allah senden razı olsun o zaman.
Bunu sormam öpüşeni sarılanı restorandan atarlarken sessiz kalacağımdan sormadım.
O kadar çıkıntıyım ki bazı yerlerde artık kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.
Selam olsun o zaman saygılı sevgili ve birbirimizin haklarını koruyan herkese
Olurum canjm ablam olurum psikolojim bozuk idare edin deli raporum var
Bişi derdimde ayıp olur arkadaşlara..
Yes beybisi çok kırıldım..
Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.
Bir şey demeyeceksin abla https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet edeceksin hakaret içi de ayrıca edebilirsin evine savcılıktan kağıt gittiğinde gereken cevabı kocası ona verecek. Kendisi hakkında açtığı eski konuları da görerek.
Bir şey demeyeceksin abla https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet edeceksin hakaret içi de ayrıca edebilirsin evine savcılıktan kağıt gittiğinde gereken cevabı kocası ona verecek. Kendisi hakkında açtığı eski konuları da görerek.
Saka yapmyrm kusura bakmayn psikolojik sorunlrm var Özür dilerim hepinizden ilaç kullnyrn
Siz neden bu kadar mutsuzsunuz biliyor musunuz? Çünkü içinizde yaşayamadığınız ve baskı gördüğünüz şeyleri burada yaşabilen insanların var olduğunu gördüğünüz için çatlıyorsunuz. Sizin anlayışınızdakiler 9 yaşındaki küçücük kızlarla evlenmeyi meşrulaştıran zihniyete sahipler. Küçücük çocuk öpüşen çift görmesin ama evlenip daha gelişmemiş vücuduyla seks hayatına girsin.Hadi ordan sahte müslüman seni.Kıyamam canım benim
HanimKelesimiGetir ceza alacaksın abla. Ciddiye alma boşver
Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?