Öpüşmek yasak mı?

Kurban ol sen buradaki kezban kardeşlerime..

Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çogumuz.

Son düzenleme:
Evet sabahtan beri onu anlatıyorum.
Çok üzülmüştüm Ümraniye de öldürülen kadıncağıza, uyuyamadım kaç zaman ama burda aşırı laubali hareketlerden rahatsız oluyorum dedim.
Nasıl aynı kefeye konulabilir ki

hepimizden :)

bunun yanında yurt dışında havalimanında yer bulamayıp bir köşede eşimle namaz kıldığımızda bir kişi bile garip bakmadı.. Tam aksine bir minik sarı civciv de geldi bizimle aynı hareketleri yaptı :) valla Turna ben Batı'nın ahlakını istiyorum ne yalan söyleyeyim, şu hale bak logar kapağı açıldı resmen :)

Saka yapmyrm kusura bakmayn psikolojik sorunlrm var Özür dilerim hepinizden ilaç kullnyrn

Kıyamam canım benim
Siz neden bu kadar mutsuzsunuz biliyor musunuz? Çünkü içinizde yaşayamadığınız ve baskı gördüğünüz şeyleri burada yaşabilen insanların var olduğunu gördüğünüz için çatlıyorsunuz. Sizin anlayışınızdakiler 9 yaşındaki küçücük kızlarla evlenmeyi meşrulaştıran zihniyete sahipler. Küçücük çocuk öpüşen çift görmesin ama evlenip daha gelişmemiş vücuduyla seks hayatına girsin.Hadi ordan sahte müslüman seni.

Laiklk senin yaptığın mi ? Özenti küçük kemal

Atatürk'e karşı işlenen suçlar...

Hatırlatalım

Anayasadan haberdar edelim bilmeyen arkadaşları

Madde 1 – Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir. Yukarki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.

Madde 2 – Birinci maddede yazılı suçlar; iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumi veya umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunacak ceza yarı nispetinde artırılır. Birinci maddenin ikinci fıkrasında yazılı suçlar zor kullanılarak işlenir veya bu suretle işlenmesine teşebbüs olunursa verilecek ceza bir misli artırılır.

Madde 3 – Bu kanunda yazılı suçlardan dolayı Cumhuriyet savcılıklarınca re'sen takibat yapılır.

Madde 4 – Bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Madde 5 – Bu kanunu Adalet Bakanı yürütür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…