Öpüşmek yasak mı?

Özür dilerim hepinizden hoşçakalin

Psikolojik sorunları olup ilaç kullananlara ayıp şu yaptığınız. Seninki psikolojik sorun falan değil cehalet. Bunun yaptırımları olacağını bilmeden sayıp sövebileceğini zannettin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusuna hakaret eden ilaç kullanıp kullanmamasına bakmadan cezalandırılır. Umarım cezanı alırsın.

Haa şimdi belli oldu.

Zaten kim bu kadar çok ahlak diye bağırırsa ortalıkta, vardır bir derdi.

silemez,hepsi alıntılandı.

Hepimiz aşık olduk doya doya aşkı yaşadık , ama ben sevmem ulu orta vıcık vıcık ilişkileri. Heran adamın gögsünde yatan sanki öp beni diye gözüne bakan kadınlar kusura bakmayın çok iticisiniz.heran öpüşüp koklaşmak nedir milletin içinde.

Hahaha ya yerim o civcivi :)
Batı’da heryerde de böylesine saygı yok ama evet en azından bizimkiler kadar çemkirme kapasiteleri yok.
Ağız dolusu çamur çar herkeste, kim ters birşey söylerse onu fırlatıveriyor.

Yahu herkes kendine baksa ne güzel olacak.

Zamanında üniversitede başörtümüzden dolayı ordan burdan atılırken kimse biz arka çıkmadı.
Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen oda arkadaşlarım, sizin burada yeriniz yok! Dedi.
Ama kendimi kin ve nefretle doldurmadım.
Mini etekliye çarşaflıya başörtülüye bikiniliye.. he kimse artık insana görüntüsüyle değil, içiyle değer verilmesi gerektiğini öğrendim.

Çünkü o kadar incindim ki, başkasının o denli incinmesinden korkuyorum...

kaldı ki,bu devirde,antidepresan kullanmayan yok gibi.ee hepimiz,bunun altına sığınarak,hakaret edelim.oldu.

Hayatim sen fazla iyi niyetlisin,ondan o
Toplumun genelinde bir iki yuzluluk var zaten. Din iman paylasimlari soz konusu olsun,millet arabasini tramvayin yoluna da birakir,ceza da almaz.

Mesajın orijinali burada ..

Hibaby dedi:
İyi okuyun !! Noldu zorunuza gitti demi modernlikten bahsediyodunuz batılalışmaktan? Noldu hepinize iki laf yazdım mahalle karısı oldunuz içinizdeki Kezban çıktı noldu ? Hadi bunu da normal görün? Saygı duyun sevgi gösterin güzelleme yaparak yazın hadi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…