- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi simgebehra
-
Dimi haklısın pardon ben onu atlamışımo toplum ahlakına uygun bir şey lütfen karıştırmayalim
Okudugumu soyluyorum ben :) bir cok yazida yer verilmis ciddiyim.. ki bana gorede kirmizi oyle bi renk:) guzel renk yani..erkeklerin duygularina gore yasayin demedim zaten.. okudugumu paylastim:)Google'da okuduğunuz her yaziya inanmayin. Akademik bile olsa kendi akil suzgecinizden gecirin. Nacizane tavsiyemIlk defa duydugum bir sey degil sizin hangi "arastirma"da gördüğünüzü merak ettim.
Öyle bile olsa erkeklerin duygularına, sapkinliklarina gore yasayacak degiliz.
Geniş çaplı derken ?!?!Allah aşkına şu herkes öpüşsün, sevgisini göstersin diyen geniş çaplı insancıklar parkta tesettürlü genç kız öpüşünce ya da sarmaş dolaş oturunca rezil etme derdindeler,öpüşmek adamına göre mi serbest? Ya da mekana göre? Yanlış yanlıştır, öpüşmek vs bunlar özel şeyler..
Allah aşkına şu herkes öpüşsün, sevgisini göstersin diyen geniş çaplı insancıklar parkta tesettürlü genç kız öpüşünce ya da sarmaş dolaş oturunca rezil etme derdindeler,öpüşmek adamına göre mi serbest? Ya da mekana göre? Yanlış yanlıştır, öpüşmek vs bunlar özel şeyler..
Geniş çaplı derken ?!?!
Aklı sıra hakaret etmiş ablahahahaha... aynı anda sormuşuz?
o mesaj tehlikeli genisden girip turbandan cikilmis hiç bulasmayin derim sonu ban yemeye giderAklı sıra hakaret etmiş abla
Size göre mi belirleyeceğiz ne yöne bakacağımızı millet karşımda öpüşmesin bende yönümü değiştirmek Zorunda kalmayayım ev var otel var dağ ova var görmek istemiyorum alanımdan uzak dursunlarYoo neden kızdınız ki. Görmek istememek en doğal hakkınız. Boynunuzda 7 adet omur bulunmaktadır Beyninizden vereceğiniz ufak bir sinyal ile görmek istemediğiniz şeylerin aksi yönüne başınızı çevirebilirsiniz. Bu kadar basit işte. Çözüm tamam! Dahiyane!!!
Ya çok şey istemiyorum sadece direkt sorgulamadan kabul etmek yerine, "Ulan bu adam ne diyor?" diye bir durup düşünsünler. Bunu bana da yapsınlar, X kişiye de. Ama mantık doğrultusunda. Cidden dediğiniz gibi sorgusuz ne derse kabul ediyorlar, oysa ki çok fazla bir dayanağı olmayan, bilimselikten uzak açıklamaları var.
Bir çok kitabını okuduğum için sizlerin yorumlarınızı alıntıladim arkadaşlarönemli olan bilimsellik falan değil onun okuyucu kitlesi için.. o kişi de o kitlenin duymak istedikleri şeyleri yazıyor, olay bu.. sorgulamak, araştırmak, düşünmek de çok ütopik bizim toplum için. ona daha var 1000 yıl falan :)
Allah aşkına şu herkes öpüşsün, sevgisini göstersin diyen geniş çaplı insancıklar parkta tesettürlü genç kız öpüşünce ya da sarmaş dolaş oturunca rezil etme derdindeler,öpüşmek adamına göre mi serbest? Ya da mekana göre? Yanlış yanlıştır, öpüşmek vs bunlar özel şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?