Öpüşmek yasak mı?

Birbirini seven 2 insanin birbirini opmesiyle kendiniz ve cocuklarinizin ahlaki bozuluyorsa, pamuk ipligine bagli bir ahlakiniz var demektir.
Bu bir sevgi gosterisidir.
Gormek zorunda miyim diyenler, ben de o zaman senin yüzünü dışarda gormek zorunda miyim? Sen de disari cikma o zaman mumkunse. Boyle bir dünya mi var? Baskasi da gelsin acik kadinlari gormek istemiyoruz, bizi gunaha sokuyorlar gormek zorunda miyiz diyip kapanma zorunlulugu getirsin. Bir digeri de el kadar cocuklariniz, evcilleriniz icin ayni cümleyi kursun.
Bu ulkede saygi sadece muhafazakarlara var.

toplumumuzun geldiği son noktada maalesef bu işte; ufak bir sarılma, masum bir öpücük toplum ahlakını bozuyor- güya.. ama kadın cinayetleri, tecavüzler, tacizler, kadınların her kıyafetine karışmak gibi mevzular da hiç bitmiyor..
ben yerinizde olsam hukuki açıdan uğraşmazdım değmez çünkü zihniyet bu ama sosyal ortamlardan bu işletmeyi ifşa ederdim ve oraya gidecek kişilerin de bu sayede bilinçlenmelerini sağlardım..

Kisa sureli bi opucukse bence o kadar da abartmaya gerek yok ayrica sarilmanin nesi kotu.4 yildir evliyim esimle hala elele tutusur yururuz.opusmesekte sariliriz kimseyide ilgilendirmez.sonucta cinsellik boyuta gecmemis masun bi opucukmus

Okudugumu soyluyorum ben :) bir cok yazida yer verilmis ciddiyim.. ki bana gorede kirmizi oyle bi renk:) guzel renk yani..erkeklerin duygularina gore yasayin demedim zaten.. okudugumu paylastim:)

Amaa kucuk bi cocuk kirmizi giyse tobe estafirullah ole seyler gelmez aklima tabii..

Allah aşkına şu herkes öpüşsün, sevgisini göstersin diyen geniş çaplı insancıklar parkta tesettürlü genç kız öpüşünce ya da sarmaş dolaş oturunca rezil etme derdindeler,öpüşmek adamına göre mi serbest? Ya da mekana göre? Yanlış yanlıştır, öpüşmek vs bunlar özel şeyler..

Millet birbirini dikizlemeyi ne kadar çok seviyor.
Büyük ihtimalle garsona da müşterilerden biri şikayet etmiştir.
Adamın o kalabalıktan telaştan saniyelik bir durumu göreceğini hiç sanmıyorum.
Eşimle nişanlıyken açık bir mekana gitmiştik. Ayrı ayrı klübe şeklinde içinde ısıtıcıları olan çok hoş bir yerdi.
Ama feci kalabalık. Telefondan bir şey izlemek için eşimin yanına geldim başımı omzuna dayayıp baktım. 1 dakika bile sürmedi. Garson geldi "Müşteri rahatsız olmuş" dedi.
Hayır neyden rahatsız oldun arkadaş? Ayrıca içeriyi o kadar net nasıl gördün?
Dikizlemişsin işte besbelli p.ze.k.
Ne kadar utanmıştım ya basılmış gibi..

Geniş çaplı derken ?!?!

"geniş çaplı" derken?

Her evden anne babalarin kavgalari yukselirken cocuklari dusunen yok. Her gun trafikte bin tane kavga cikarirken cocuklari dusunen yok. Televizyonda, internette siddet yanlisi bir suru görüntü dolasirken cocuklarimizin ahlaki bozulmaz.
Ama birbirini seven 2 insan opusunce abooovvvv.
Cocuklariniza bunun sevgi göstergesi oldugunu ogretirseniz ahlaklari bozulmaz merak etmeyin. Onlar bizim kadar ici kirli degiller. Sevgiyi cok guzel anlarlar.

Size göre mi belirleyeceğiz ne yöne bakacağımızı millet karşımda öpüşmesin bende yönümü değiştirmek Zorunda kalmayayım ev var otel var dağ ova var görmek istemiyorum alanımdan uzak dursunlar

Bir çok kitabını okuduğum için sizlerin yorumlarınızı alıntıladim arkadaşlar
Bana göre doğru yazdığı kısımlar olduğu gibi oldukça yanlış olan kısımlarda
Kitaplarını okuduktan sonra zaten üzerinde uzunca bir süre düşünüyorum
Akla mantığa yatmayan şeylerini hayatımın hiç bir yerinde uygulamiyirum zaten mantıksız geldiği için unutuyorum da
Ama mahremiyet eğitimi kitabında genel olarak kendisine gelen vakaları anlatmıştı ve bu beni çok etkilemişti
Yani içeriğinde durup düşünülmesi gereken bir çok şey vardı
Biz ülkece halen anne babasının seks yaptığını kabul edemeyecek kadar içe dönüğüz bü yüzden ki bizim için cinsellik büyük bir tabu
Bu yüzden kimin düşüncesi uyuyorsa onun ki ile adım atıyor insanlar

Tesettür yada açık ne fark eder ki?
Yorumunuz biraz irreti olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…