Öpüşmek yasak mı?

Adem Güneş şu 10. Sınıf biyoloji dersinde üreme okutulmamalı diyen pedagog değil mi?? Mentorunuz Adem Güneş iken neden bu kadar tepkili olduğunuz anlaşıldı.

sizi bir çiftin sevgi gösterisi, bir busesi neden bu kadar kızdırıyor?

Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu

Adem Güneş mi? Yapmayın bu kötülüğü çocuğunuza lütfen. Çok ciddiyim. Bahsettiğiniz kişi çocuk 4 yaşına kadar anne baba ile aynı odada yatmalı diyen biri. Yani bu anne baba çocuğun yanında her işi görebilir demek bu. Asıl tehlikenin farkında mısınız? Yapmayın..

Ayrıca kınamıyorum derken basbaya hem konu sahibini hem de ona katılanları kınadınız..

Insancik sizsiniz. Tesetturlu bir kadin gordugunde bunu yapan yine sizlersiniz. Biz tesetturlu bir kadinin da ateist bir kadinin da sevdigini opme hakkina sahip oldugunu biliriz. Ama ne yazik ki sizin gibi karsit goruse sahip kisilere, insancik diyen, genis diyen insanlar bu baskiyi yapiyor. Kendinizi duzeltirseniz dunya duzelir.

Eşimle kamusal alanda öpüştüğümüz olur. Buluşma anında ya da içimizden geldiği an minicik öpücük konduruveririz. Yanımızda çocuklarımız da olur. Hiç aaaa diyen falan olmadı. Ben burada öğretmenlik yapıyorum üstelik :)

Bu çocuk aleni görecek o odada yaşananları..
Adamdaki zihniyetede pes vallaha..

Bana yanlış gelen ve uygun bulmadığım birden fazla açıklaması olduğu için 10 tane söylediği şeyden 9'u doğruysa o 1'inin çok ciddi bir yanlış olmasından ötürü diğerlerine de şüpheyle yaklaşmama sebep oluyor. Mahremiyet eğitimi konusunda Prof. Dr. Bengi Semerci'nin de kitabı var. İsmi "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşmalı?" Onu da okursanız daha iyi bir karşılaştırma yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

sizi bir çiftin sevgi gösterisi, bir busesi neden bu kadar kızdırıyor?

sanırsın yalamış yutmuş kadını ya ne var öpüşmekte anlamıyorum. diyorum ya dövseydi sorun yoktu ama öpüşünce vov vov vov.

Aynen buna ilaveten tesettürlüyüm:)))

Yahu sapla samanı hemen birbirine karıştırmayalım.
Bende sokakta Mıç mıç öpüşenleri sevmem ulu orta, ama arabasında istediğini yapsın hiç farketmez. Yürüye yürüye uzunca öpüşenleri gördük biz ve bunlar rahatsız edici.
Oturduğu yerde bir buse kondurmaya, bu kadar turistik bir yerin tepki vermesi çok manasız geldi bana.

Ha bunlardan rahatsız oluyorum diye evde veya herhangi bir yerde sevgimizi göstermeden büyüyor değiliz. Çocuklarımıza gayet güzel sevgi dolu bir anne-babayız.
Gözlerine soka soka öpüşmüyoruz ama dudaktan ufak buselere tanıklar, sürekli dipdibe otururuz sırtında gezdirir gibi gibi..
çocuk illla Fransız öpücüğünü görünce doyuma ulaşmayacak yani.
İtham ederken illa iki uca gitmeyelim.

ben kitap okuma konusunda çok ama çok seçiciyim piraye.. eğer bir adam "çocuklara kırmızı giydirmeyin" gibi bir şey deyip bunu da şehvete bağlıyorsa kitaplarında ölümsüzlüğün sırrını da verse o kitap ve yazarı benim için bitmiştir.. çünkü herkes senin gibi durup düşünmüyor, irdelemiyor, sorgulamıyor.. o adamın okunduğu kesim çocuklarına kırmızı giydirmeyeceği gibi kırmızı giydirenleri de ahlaksız ilan etmeye başlayacak, yaşanmamış şeyler değil sonuçta.. ben olsam yasaklarım, bütün samimiyetimle söylüyorum..

Bu çocuk aleni görecek o odada yaşananları..
Adamdaki zihniyetede pes vallaha..

Bu ne ki? Ne büyük saçmalıkları var kitabında. Biraz mantık sahibi insan alıp yakar o kitabı..
2 yaşına kadar anne ile aynı yatakta 4 yaşına kadar aynı odada. Adı da Anadolu tarzı pedagoloji olmuş.. Adam açık açık kadın çalışmasın evde oturup çocuğa baksın diyor..

sanırsın yalamış yutmuş kadını ya ne var öpüşmekte anlamıyorum. diyorum ya dövseydi sorun yoktu ama öpüşünce vov vov vov.
Bal gibi de öper eşim,çocuğumda görsün bu pislik dünyada ahlakını bozacağı benim masum öpücüğümse, bir durup düşünsün yetiştiren...

Konuyu asla saptırmak istemiyorum ama sevgi göstergesi yalnızca öpüşmekle ogretilecek birsey değildir
5,6 yaşlarında ki kızınız bir erkek arkadaşı tarafından dudaklarından opulurse buna tepkiniz nasıl olur cidden merak ediyorum ?
Bide ben kapalı bir insanım hiç bir zaman açık bir bayan beni rahatsız etmedi ama benim kapaliligim hep göze battı neden?
Sizin gibi biz muhafazakâr yaşamaya çalışan insanlarında yorum yapmaya hakkı var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…