Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(
illa öp beni diyen bi erkek ne kadar itici olur ya
bu gibi şeyler anlıktır o an gerekirse öpüşülür içinden gelerek yani
sırf bunu karşı taraf istiyor diye kırılmasın diye yapacak değilsin
amaç ikinizin de o duyguyu alabilmesi
sana uymuyorsa öpmezsin
mecbur değilsin
3 yildir cikiyoruz hic opusmedik diyor ya. Beni biliyor zaten ben nisan falan olmadan opusmek istemiyorum.simdiye kadarda opusmedim kimseyle.bena geri kafalisin diye bilirsiniz belki ama yapim boyle.canim bunun pirensiplerine uymayacagini dusunuyorsan tavrini koy ve taviz verme derim ben.
ha belki opusun bise olmaz diyenler de olabilir herkesin gorusune saygim var tabiki.
ama sen nasil dusunuyorssan ve neyin dogru olduguna inaniyorsan kesin tavrini koy ve taviz verme derim ben.
ilerisi icin ciddi dusuncem var vs deyip ikna etmeye calisirsada ilerde opusuruz dersin :)
kacmiyosun ya :)
en son taviz verecegin sey kendin ol.
Baski altinda diilde kendimi tuhaf hiss ediyorum : ((bir ilişkide mutlu olmak istiyorsan istemediğin hiçbir şeyi kendini sırf baskı altında hissettiğin için asla yapmayacaksın
Millet aya gitti sen yaya gidiyosun;;;)))))
Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(
senın dusuncen boyle olabıldıgı gıbı o da farklı dsunebılır..onun acısından da bakmalısın bu duruma.kendı ınanclarından dolayı boyle dusunuyorsan ve gercekten boyle olması gerektıgıne ınanıyorsan onunla acık acık konus ozel bır sey oldugunu ve gerektıgı zaman yasanmasını ıstıyorum vb gıbı mantıklı acıklamalarda bulunursan senı anlıcaktır...
3 yildir cikiyoruz hic opusmedik diyor ya. Beni biliyor zaten ben nisan falan olmadan opusmek istemiyorum.simdiye kadarda opusmedim kimseyle.bena geri kafalisin diye bilirsiniz belki ama yapim boyle.( aslinda bazen kendimi tuhaf hiss ediyorum ben neden yasitlarim gibi diilim? Aslinda koty bisey yok opusmekde ama eminim ki opusursem vicdan azabi duyarim.rahatsiz olurum
illa öp beni diyen bi erkek ne kadar itici olur ya
bu gibi şeyler anlıktır o an gerekirse öpüşülür içinden gelerek yani
sırf bunu karşı taraf istiyor diye kırılmasın diye yapacak değilsin
amaç ikinizin de o duyguyu alabilmesi
sana uymuyorsa öpmezsin
mecbur değilsin
İşte buyüzden herkes inanç vs her yönden dengiyle olmalı diye düşünüyorum. Böyle anlaşmanız zor sanki çünkü büyük ihtimal bu tavrını anlamayıp saçma buluyodur:26:
aynen canim katiliyorum .planlanamazki zaten anlik gelisir .
yaklaşıp "gözüm kaldı. bir lokma alabilir miyim" desin:26: töbe töbee
yalniz degilsin canim benim dusuncemde ayni yonde . geri kafalilik degil canim bu.sadece pirensip meselesi diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?