ama dini nikah kılıfı altına saklanıp, her türlü ilişki yaşayıp, sonra da hadi eyvallah diyenleri de göz ardı etmemek gerekir.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişsiniz ya o şöyle oluyor,ALLAH katında helali olduğu için haram'a girmiyor, konu sahibi de inancım gereği yapmak istemiyorum , dini nikah olursa nişanda anca öyle diyor, bukadar basit ve birde ekliyor d.nikah sonrası resmi nikaha kadar aynı evde yaşamak yok ama el ele tutuşmak, öpmek serbest çünkü yaradan karşısında helali oluyor
Ilk zamanlar cok utangacdim yaa. Yuzune bakamazdim kizariyordum hatta haala kirmizi yanaklim diyerek sever :)) bizde oyleyiz bisey olmuyor :))
Canım sevgilinle 3 ıldır çıkıyormuşun..Öncelikle sevgilini kutluyorum üç yıldır sadece elini tutmasına izin vermişin ve itirazsız bu günlere kadar gelmişin Maşallah size..İnsan sevdiğine dokunmak ister seni sevdiğine güvenmelisin kesinlkle çünkü üç yıl kimse kimseyi bu şekilde beklemez.Sende onun için bi fedakarlık yap bence.
anlamıyorum sevginin olmazsa olmazı mı bu öpüşmek.
Oysa ki öpüşmeden sevebilirsiniz.
Şimdi böyle yapıyorlar evlenince de kış uykusuna yatıyo bu erkekler
Canım sevgilin istedi diye sakın istemediğin bir şeyi yapma.
Sen doğru olanı yapıyorsun istemiyorsun da sevgilinin de doğal olarak saygı göstermesi gerekir.
Sana da baskı yapmaması sıkmaması gerekir.
boyle sevgi daha saf ve temiz oluyor. cinsellik az biraz da girince isin icime o kadarda masum kalmiyor bence sevgi.
benim gorusum tabiki bu :)
Bir kere dini nikah eski zamanlarda resmi nikah hükmünde kabul edilirdi, insanlara bu şekilde duyurulurdu evlendikleri
Öyle nişanlanınca nikah yaparız öpüşürüz günah olmaz, yok öyle bir dünya
Kendinizi kandırmayın bence :)
Öpüşmek baskıyla olacak birşey değilki.
İnsan önce istemeli,zorla güzellikmi olur ayol
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişsiniz ya o şöyle oluyor,ALLAH katında helali olduğu için haram'a girmiyor, konu sahibi de inancım gereği yapmak istemiyorum , dini nikah olursa nişanda anca öyle diyor, bukadar basit ve birde ekliyor d.nikah sonrası resmi nikaha kadar aynı evde yaşamak yok ama el ele tutuşmak, öpmek serbest çünkü yaradan karşısında helali oluyor
ama dini nikah kılıfı altına saklanıp, her türlü ilişki yaşayıp, sonra da hadi eyvallah diyenleri de göz ardı etmemek gerekir.
kesinlikle kendinden taviz verme
birincisi helalin değil
ikincisi daha sonra en güvendiğin erkek bile olsa,
zamanı geldiğinde sana ''öptürmeseydin,sen de razı oldun'' der ve canını yakmak için kullanır
öptürürsün sonra daha fazlası için adım adım sana sunar.
Öpüşmek serbest.Hımm.Nasıl öpüşmek mesela ?Masumca mı şehvetle mi ??Kıstas ne ? Elele tutuşmak serbest.Ten tene değiyor yani.Elleri vücutta gezdirmek ?? Bunda kıstas ne ? Sınır ne ?? Aynı evde yaşamak yok? Park?Otel ? Arkadaşın evi ?
Neyse bu sorularımın cevabını vermeyin lütfen.Dini konulara girerek hele ki şu konu yüzünden ceza almak istemiyorum.
Konu sahibide kendi fikri vicdanı hür.Neyi nasıl düşünüyorsa öyle yolunda gitsin.
Yukarıda yorumumda kilit kelime vardı.''Kıstas''
Ama dediğim gibi konu farklı yere gitmesin.Bu başlık için son yorumumu yapayım.
İyi akşamlar.
Öpüşmek serbest.Hımm.Nasıl öpüşmek mesela ?Masumca mı şehvetle mi ??Kıstas ne ? Elele tutuşmak serbest.Ten tene değiyor yani.Elleri vücutta gezdirmek ?? Bunda kıstas ne ? Sınır ne ?? Aynı evde yaşamak yok? Park?Otel ? Arkadaşın evi ?
Neyse bu sorularımın cevabını vermeyin lütfen.Dini konulara girerek hele ki şu konu yüzünden ceza almak istemiyorum.
Konu sahibide kendi fikri vicdanı hür.Neyi nasıl düşünüyorsa öyle yolunda gitsin.
Yukarıda yorumumda kilit kelime vardı.''Kıstas''
Ama dediğim gibi konu farklı yere gitmesin.Bu başlık için son yorumumu yapayım.
İyi akşamlar.
Hayır canım hemşerimmEvet kimseye guven yok simdiki devirde. Kac yillik kocalar bile ailesu bi baskasi icin biraka biliyor. Tum bunlari dusunerekte olmaz diyorum zaten. Ama bazende acaba yanlis mj yapiyorum diye dusunuyorum zaten bunun icin konu actim
Evet kimseye guven yok simdiki devirde. Kac yillik kocalar bile ailesu bi baskasi icin biraka biliyor. Tum bunlari dusunerekte olmaz diyorum zaten. Ama bazende acaba yanlis mj yapiyorum diye dusunuyorum zaten bunun icin konu actim
Hayır canım hemşerimm
Hiiç de yalnış yapmıyorsun
Afferin sana hatta .insanlara güven yok bacım,sen ALLAHın buyurduğu yolla git,gerisi yalan inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?