Tadı değişiyo ya ben o yüzden riske atmıyorum. Bir kere acıydı resmen acı! Sperm tadı deneme tahtası değilim benKarşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.
o bana yapmıyor ama yapmasını da çok istemem zaten tek derdim öpüşmek. ben ona yapıyorum ama ağzıma gelen sıvıyı geri çıkarıyorum sevmiyorum..
aa pardon ben yeni sayılırım o yüzden cevapların hepsi bana sanıyorumBen başka bir üyenin yorumundan sonra yazmıştım o yorumumu, size bir soru değildi tekrardanGelen sıvı dediğiniz zevk suyu mu? O baya acı oluyor ama neyse ki benim partnerimde olmuyor o
Evet spor alkol beslenme şekli sigara etkiliyor haklısınız. Sanırım penis boyutu da etkiliyormuş bununla ilgili bir yazı okumuştum. Bol bol ananas suyu içirinTadı değişiyo ya ben o yüzden riske atmıyorum. Bir kere acıydı resmen acı! Sperm tadı deneme tahtası değilim ben
içeceğimi içiyor ama bir kez kuzeni benimkinin içeceğinden içti onu bıraktı tepki gösterdi niye içiyosun filan.. bana alıştı o konuda aynı çatala denk gelmedim ama aynı bardağı kullanıyorKonu sahibi bu arada yavaş yavaş alıştırsanız. Mesela sizin içeceğinizden içiyor mu ya da aynı çatalı kullandığınız olur mu? Tükürüğe bu kadar mı karşı eşiniz?
Böyle yavaş yavaş alıştırarak deneseniz hemen öpüşelim demek yerine? Aynı çatal, biraz ilerleyince aynı tabaktan yemek, sonra ne bileyim spagettiye geçiş yaparsınıziçeceğimi içiyor ama bir kez kuzeni benimkinin içeceğinden içti onu bıraktı tepki gösterdi niye içiyosun filan.. bana alıştı o konuda aynı çatala denk gelmedim ama aynı bardağı kullanıyor
Çok tatlısınızaa pardon ben yeni sayılırım o yüzden cevapların hepsi bana sanıyorum
Böyle yavaş yavaş alıştırarak deneseniz hemen öpüşelim demek yerine? Aynı çatal, biraz ilerleyince aynı tabaktan yemek, sonra ne bileyim spagettiye geçiş yaparsınız
Bizde de böyle ya.. Bulursan bana da söyler misin çözümü? Ben 8 yılı devirdik çözemedim...Çok tatlısınızhiç sorun değil umarım çözülür bu konu ya. Öpüşmeden bana da çok eksik gelir ilişki. Bizde de bu konuda aslında bir sıkıntı var. Hani sizinkinin yanında dert değil de ilişki harici normal bir zamanda tutkulu öpüşmeyi sevmez benimki de. Tutkulu öpüşürsek illa ilerler iş, uzanıp üstümüzde kıyafetlerle sadece öpüşmek istiyorum bazen. Ama yok... Gün içinde öperiz birbirimizi ama küçük öpücüklerle dediğiniz gibi ağız kapalı, annenin çocuğunu dudaktan öpmesi gibi oluyor. Ben de buna çözüm arıyorum yıllardır...
Şuan eve gidip spagetti yapıcammBöyle yavaş yavaş alıştırarak deneseniz hemen öpüşelim demek yerine? Aynı çatal, biraz ilerleyince aynı tabaktan yemek, sonra ne bileyim spagettiye geçiş yaparsınız
Üf benim eşimden önceki sevgilimle rekoru var 1saat bile öpüşürdük ilişki yaşamadan benim de bu istek ordan geliyo zaten ordaki hissettiğim hazzı arıyorumÇok tatlısınızhiç sorun değil umarım çözülür bu konu ya. Öpüşmeden bana da çok eksik gelir ilişki. Bizde de bu konuda aslında bir sıkıntı var. Hani sizinkinin yanında dert değil de ilişki harici normal bir zamanda tutkulu öpüşmeyi sevmez benimki de. Tutkulu öpüşürsek illa ilerler iş, uzanıp üstümüzde kıyafetlerle sadece öpüşmek istiyorum bazen. Ama yok... Gün içinde öperiz birbirimizi ama küçük öpücüklerle dediğiniz gibi ağız kapalı, annenin çocuğunu dudaktan öpmesi gibi oluyor. Ben de buna çözüm arıyorum yıllardır...
Hic sormadım kendisine ama hic sevmezdi “nasıl öpüsüyorsunuzzz ollluuumm” diyordu. Kendi tercihi diye düşünüyorum bunun isteksizlik, arzusuzlukla alakası da yoktur eminim.neden sevmezdi peki nasıl anlatırdı? nasıl çözebilirim sorunumuzu diye soruyorum
Ben yapmıyorum eşim seviyo ama sonra ağzıma burnuma a.. kokusu tadı geliyo midem bulaniyo o yüzden ona da yaptirmiyom yapsa da yıkamada opmuyom.. hele o şeyde hastalık varsa bozuk yiyecek yemiş hissi oluyoKarşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.
Kendi zorla yapiyo seviyom diyo tiksinmiyom diyo ilişkiyi bırakıyo nerdeyse.. ben yapma diyorum zaten eskisi gibi ilişkimiz pek yok gerçi çocuktan beriÇok afedersiniz ama kendinize kendi dudağınız temas etmesin isterken, eşinizi nasıl gönderdiniz aşağıya? İnsanın gönlü el vermez.
Ve böylelikle ben de sorunumu çözmüş oluyorum. Benimkine de sıkıntı basıyo herhalde sevişmeyeceksek no öpüşmek mottosudur kendisinin.Ya bunu direkt sevgiye yormak ne derece doğru bilmiyorum ama, benim değişir mesela öpüşüp öpüşmeme durumum. Anlatmak biraz ayıp kaçacak ama çok da fifi, neyse ben kocamı pek öpmem, o öpmeye çalışır "Yeter sıkıntı geldi" derim öpesim gelmez. Ama taa eskilere dönersek nişanlılık sevgililik dönemi filan, öperdim yani. Şimdi geçmiş 7 sene, öp öp sıkıntı basıyor, icraata geç, bitir tamam yani işte kırk saat neyine öpüşelim? Ekstra heyecanlı bi tarafı yok, öpücük aynı öpücük adam aynı adam dudak aynı dudak ve keyfi de diğer şeyler kadar değil. Keyif sıralamasında çok aşağıda kalıyor öpüşmek benim için. Hani kafam iyi filan olacak da anca öyle hani öpmelere doyamayacağım.
Aynı hesap işte, sevmemek değil, alışmak, sıkıntı-keyif oranında sıkıntının ağır basması işte.
Eşimle kırk saat öpüşmektense, el şakaları karşısında sinirlenip üzerine atlayarak elini bükmek "O elini ... sokarım" demek daha aksiyonlu, eğlenceli hatta.
Ağza boşalmak mıKarşılıklı oral seks yapmıyor musunuz? Altın sıvısı karşılıklı ağızlarınıza bulaşmıyor mu? Partnerimin ağzıma boşalmasını ve yutmayı çok seviyorum ben mesela. Garip geliyor buradaki yorumlar bana.
Siz istemiyo musunuz oral seks?Kendi zorla yapiyo seviyom diyo tiksinmiyom diyo ilişkiyi bırakıyo nerdeyse.. ben yapma diyorum zaten eskisi gibi ilişkimiz pek yok gerçi çocuktan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?