Oral ilişki sorunsalı

Rahatsız oluyorsan yapmasına izin verme yapacaksanızda banyoda duş alırken falan yapın daha hijyen oluyor. Ben eşim isterse arada bir yapıyorum ama onun yapmasını istemiyorum

Karsilikli anlayis ve hijyen oldugu surece bence sorun yok ama bu herkes sevecek yada yapacak anlamina gelmiyor.

Bendede var öyle bir huy aşırı temizler yıkarım takıntı oldu ama eşim rahatsızlık duymuyor hatta yıkama sürekli bile der doktorda tavsiye etmiyor bende yıkama jeli kullanıyorum memnunum

İlişki öncesi duş aldığı için sorun olmuyor ama ani oluşan durumlarda tabiki olmuyor
Ani oluşan durumlarda zaten hemen öncesi duş almamışsak ikimizde yeltenmeyiz buna. Duştan sonra tuvalete gittiysekte yine izin vermeyiz bende eşimde. O konuda ikimizde bariz takıntılı olduğumuz için her ilişkide gerçekleşmiyor haliyle. Özellikle gebeliğimin sonunda olduğum için asla izin vermiyorum akıntım fazlalaştığından

Hijyenik gelmiyor asla. Bazen tamam bu sefer olacak diyorum ama malesef
Duşta dene mide almıyorsa yapma b2n tiksinmiyorum hiç ama gebe olduğum için yapmıyorum hattta özledim yani onun keyfi başka bence mahrum kalmak istemem bırakmak istemem. Herkesin toleresi farklı

Konuyu hortlatıyorum ama bu tabuyu bende aşamıyorum bu olayı severek yapan kadınlardan olmak istiyorum
Bence icten gelen bir sey. Ben oral yapmadigim bir seks dusunemiyorum ahshd Sadece partnerin istegiyle yapilirsa keyif verici ya da uzun sureli olmaz.

Bir de ogurme refleksi onemli gercekten.

Benim için de her birlikteliğin olmazsa olmazı. Hatta zaman zaman sadece bu şekilde başlayan ve biten birliktelikler de yaşıyoruz partnerimle.

Aslında daha önce hiç oral seks yapmamış ve yapılmamış iken mantıklı gelmeyen bir şeydi. Oral seks yapan taraf fiziksel olarak uyarılmıyor bu nasıl zevkli olabilir ki diye düşünüyordum. Fakat, karşı tarafın aldığı zevki gördüğümde aslında zihinsel olarak ne kadar yükseltici olduğunu gördüm. O zaman oral seksin aslında sadece genital organın yalanması olmadığını ve partnerinle belirli bir bölgeye yoğunlaşılmış sevişmek olduğunu anladım. Bir de aslında yapan tarafın ne kadar güç sahibi olduğunu fark ettiğimde aldığım zevk daha farklı bir boyuta geçti.

Hijyen konusun bence kesinlikle çok önemli ama ya duşta yada sadece duştan hemen sonra yapılma noktasında değiliz partnerimle. İkimiz de karşılıklı olarak her daim gerekli hijyeni sağladığımız konusunda birbirimize güveniyoruz. Şu ana kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadık yada iğrenme durumu olmadı. Aslında düşününce insan şeyi fark ediyor, cinsellik o kadar da hijyenik olan bir aktivite değil. Bir sürü vücut sıvıları salgılanıyor, eline ağzına vücuduna değiyor, terliyorsun vs. En basit formu olan öpüşme esnasında bile bir sürü bakteri transferi oluyor. Bence herhangi bir cinsel aktivite pis değildir, eğer pis ise bu adamın pis olmasından kaynaklanıyordur.

Eşim o esnada kalkıp gitmeme kızar bi kere devam etmez:)
Bazen dokunduğu yerlerden dolayı gülmem tutuyor ona bile söyleniyor bırakıyor işi
Başlarda ben de utanırdım illa bi koku vardır diye istemezdim temizlemek isterdim falan baktım o umursamıyor ben de boşladım
Ama ona yapmak istesem yeni duştan çıkmış olmalı yoksa asla yapmam iğreniyorum ben de ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…