- 23 Ocak 2016
- 35.128
- 51.088
- 598
Dermatoloji ve jinekoloji doktorum nioli yağını önerdiKuğu ya İntim jel mi nioli yağı mı diye araştırma içindeyim. İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte şu an.
Nioli kullandın mı?
Rahatsız oluyorsan yapmasına izin verme yapacaksanızda banyoda duş alırken falan yapın daha hijyen oluyor. Ben eşim isterse arada bir yapıyorum ama onun yapmasını istemiyorumKızlar merhaba. Benim uzun zamandır rahatsız olduğum bir sorunum var. Her ne kadar bebiş dolayısıyla biraz seyrekleşmiş olsa da eşimle çok şükür güzel bir cinsel hayatımız var. Hemen hemen her ilişkide oral mutlaka yapar ama gelin görün ki ben temizlik ve koku takıntımdan kurtulamıyorum. Aslında bariz bir koku yok ama ter vs çok kapalı bölge illa kokar diye ilişki öncesi mutlaka güzel kokan bir ıslak mendille iyice temizlenme ihtiyacı duyuyorum. Duş bile almış olsam yine de iyice temizlemeden içim rahat etmiyor. Gelin görün ki bu noktada bir kısır döngü başlıyor. Islak mendil kullanımı haliyle akıntı yapıyor ve ben akıntı yüzünden daha çok ıslak mendil kullanma ihtiyacı duyuyorum. İlişki başlatacağını anladığım an anın büyüsünü bozup temizlenmek için tuvalete koşuyor olmam da cabasıEşi oral yapan hanımlar sizler ne yapıyorsunuz? Ben bu döngüden nasıl kurtulurum bi akıl verin bana nolur
Yapmıyorum asla da sevemem mesela. Bunu da böyle kabul etti artıkKonuyu hortlatıyorum ama bu tabuyu bende aşamıyorumbu olayı severek yapan kadınlardan olmak istiyorum
Niye sevmiyorsun ki sorun neKonuyu hortlatıyorum ama bu tabuyu bende aşamıyorumbu olayı severek yapan kadınlardan olmak istiyorum
Hijyenik gelmiyor asla. Bazen tamam bu sefer olacak diyorum ama malesefNiye sevmiyorsun ki sorun ne
İşte ne güzel keşfetmişsiniz, bende keşfetmek istiyorum ama bakalımOral candır
Bendede var öyle bir huy aşırı temizler yıkarım takıntı oldu ama eşim rahatsızlık duymuyor hatta yıkama sürekli bile der doktorda tavsiye etmiyor bende yıkama jeli kullanıyorum memnunumKızlar merhaba. Benim uzun zamandır rahatsız olduğum bir sorunum var. Her ne kadar bebiş dolayısıyla biraz seyrekleşmiş olsa da eşimle çok şükür güzel bir cinsel hayatımız var. Hemen hemen her ilişkide oral mutlaka yapar ama gelin görün ki ben temizlik ve koku takıntımdan kurtulamıyorum. Aslında bariz bir koku yok ama ter vs çok kapalı bölge illa kokar diye ilişki öncesi mutlaka güzel kokan bir ıslak mendille iyice temizlenme ihtiyacı duyuyorum. Duş bile almış olsam yine de iyice temizlemeden içim rahat etmiyor. Gelin görün ki bu noktada bir kısır döngü başlıyor. Islak mendil kullanımı haliyle akıntı yapıyor ve ben akıntı yüzünden daha çok ıslak mendil kullanma ihtiyacı duyuyorum. İlişki başlatacağını anladığım an anın büyüsünü bozup temizlenmek için tuvalete koşuyor olmam da cabasıEşi oral yapan hanımlar sizler ne yapıyorsunuz? Ben bu döngüden nasıl kurtulurum bi akıl verin bana nolur
İlişki öncesi duş aldığı için sorun olmuyor ama ani oluşan durumlarda tabiki olmuyorSadece duştan hemen sonra yapılır gerisi pistir bana göre
Ani oluşan durumlarda zaten hemen öncesi duş almamışsak ikimizde yeltenmeyiz buna. Duştan sonra tuvalete gittiysekte yine izin vermeyiz bende eşimde. O konuda ikimizde bariz takıntılı olduğumuz için her ilişkide gerçekleşmiyor haliyle. Özellikle gebeliğimin sonunda olduğum için asla izin vermiyorum akıntım fazlalaştığındanİlişki öncesi duş aldığı için sorun olmuyor ama ani oluşan durumlarda tabiki olmuyor
Duşta dene mide almıyorsa yapma b2n tiksinmiyorum hiç ama gebe olduğum için yapmıyorum hattta özledim yani onun keyfi başka bence mahrum kalmak istemem bırakmak istemem. Herkesin toleresi farklıHijyenik gelmiyor asla. Bazen tamam bu sefer olacak diyorum ama malesef
Bence icten gelen bir sey. Ben oral yapmadigim bir seks dusunemiyorum ahshd Sadece partnerin istegiyle yapilirsa keyif verici ya da uzun sureli olmaz.Konuyu hortlatıyorum ama bu tabuyu bende aşamıyorumbu olayı severek yapan kadınlardan olmak istiyorum
Eşim o esnada kalkıp gitmeme kızar bi kere devam etmez:)Kızlar merhaba. Benim uzun zamandır rahatsız olduğum bir sorunum var. Her ne kadar bebiş dolayısıyla biraz seyrekleşmiş olsa da eşimle çok şükür güzel bir cinsel hayatımız var. Hemen hemen her ilişkide oral mutlaka yapar ama gelin görün ki ben temizlik ve koku takıntımdan kurtulamıyorum. Aslında bariz bir koku yok ama ter vs çok kapalı bölge illa kokar diye ilişki öncesi mutlaka güzel kokan bir ıslak mendille iyice temizlenme ihtiyacı duyuyorum. Duş bile almış olsam yine de iyice temizlemeden içim rahat etmiyor. Gelin görün ki bu noktada bir kısır döngü başlıyor. Islak mendil kullanımı haliyle akıntı yapıyor ve ben akıntı yüzünden daha çok ıslak mendil kullanma ihtiyacı duyuyorum. İlişki başlatacağını anladığım an anın büyüsünü bozup temizlenmek için tuvalete koşuyor olmam da cabasıEşi oral yapan hanımlar sizler ne yapıyorsunuz? Ben bu döngüden nasıl kurtulurum bi akıl verin bana nolur
Kalkın büyüğünüz geldiBence icten gelen bir sey. Ben oral yapmadigim bir seks dusunemiyorum ahshd Sadece partnerin istegiyle yapilirsa keyif verici ya da uzun sureli olmaz.
Bir de ogurme refleksi onemli gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?