Oral ilişki sorunsalı

Bence icten gelen bir sey. Ben oral yapmadigim bir seks dusunemiyorum ahshd Sadece partnerin istegiyle yapilirsa keyif verici ya da uzun sureli olmaz.

Bir de ogurme refleksi onemli gercekten.
Duşta dene mide almıyorsa yapma b2n tiksinmiyorum hiç ama gebe olduğum için yapmıyorum hattta özledim yani onun keyfi başka bence mahrum kalmak istemem bırakmak istemem. Herkesin toleresi farklı
Bana biraz sizden lazım kadınlar

Hangi yonden istemediginizle alakali biraz sanirim.

Hijyen diyorsaniz burada dusta veya dustan hemen sonra diyenler olmus ama benim hic oyle bir hassasiyetim yok. Koltukta tv izlerken, arabada, sabah uyaninca vs her kosulda yapabilirim.

Ya da fiziksel olarak rahatsizlik mi duyuyorsunuz? Dedigim gibi ogurne refleksi, nefes alamama gibi fiziksel sikintilar yasiyor, bu nedenle sevmiyor olabilirsiniz. Nefes alamadiginizi hissediyorsaniz burnunuzdan alin.

Ogurme refleksi konusunda yorum yapamayacagim, bende hic yok cunku hayat bir yonden gulmus yuzume ahdh

Psikolojik acidan bu fikre sicak bakmiyorsaniz ama denemek istiyorsaniz minik minik baslayin. Oral seks yapmanin bircok yontemi var, illa hemen deep throat yapacaksiniz diye bir sey yok.

Ay ben gidiyom bu basliktan, bi sicak basti su an ahshd Mazlumu getirin bana

Ahahaha sadece bu yönden de gülmesin ya hayat
...yapmayı beklerken Lya

Son düzenleme:
Valla cok acikcasi yapmak mi yapilmasi mi dersen, ikisinden birini sec dersen (desene hadi desene desene ahhsd) ben yapmayi tercih ederim. Dudak tiryakisiysem demek ahshhd
Tam Türk erkeklerinin aradığı şey yapmıyım ama yapılsın yok anacım önce can sonra canan banane önce sen yap diye şaaak diye önüne koyuyomuşum dsdsdsd

Ahahaha sadece bu yönden de gülmesin ya hayat
O... yapılmasını beklerken Lya
Kiz ben yapmak icin dedim Mazlum'u getirin diye. Halk pipi istiyor ahshd

Tam Türk erkeklerinin aradığı şey yapmıyım ama yapılsın yok anacım önce can sonra canan banane önce sen yap diye şaaak diye önüne koyuyomuşum dsdsdsd
Ahshdh cikarip masaya vur bi de bari
Yok ya dusundum de ben ideal kadinim sanirim bu konuda. Cenem agrisa bile yaparim. O cok tuhaf bir zevk, fiziken hicbir zevk almiyorsun. Hatta zor bile oluyor ama psikolojik olarak verdigi zevke degiyor. Iddiali oldugum konulardan biri, anonimligin bana verdigi rahatliga dayanarak itiraf edebilirim bunu ahshdh

Sabah adami oralla uyandirmak diye bir guzellik var su dunyada. Ulan ben bekar kalacak kadin miydim bee. Kader utansin ahshd

Özel hayatınıza saygı duymak lazım ama konu ne olursa olsunn o bölgeye ıslak mendil büyükk bir zararrr çok kötü sonuçlari olur

Yok anacım düzenledim sonra onu herkesi kendim gibi sanıyorsam demek
Ben diz çökmeyi değil de önümde çöktürmeyi seviyorum daha çok kraliçeler gibi o güç de hoşuma gidiyor hizmet edilmesi falan dsdsfs sana da yediğin önünde yemediğin arkanda bi hayat diliyorum bacım umarım kıymetin bilinip kapış kapış gidersin Ağzın hiç boş kalmasın dsdsfg

Ahaha racon kesti ayak ustu. "Ben diz cokmem, coktururum " diye ahshd
Yedigin onunde tamam da yemediğin arkanda derken ahshdh dua mi ettin beddua mi emin olamadim ahshsh of bir anda seviyem düştü kahretsin ahshdhd

Ahaha racon kesti ayak ustu. "Ben diz cokmem, coktururum " diye ahshd
Yedigin onunde tamam da yemediğin arkanda derken ahshdh dua mi ettin beddua mi emin olamadim ahshsh of bir anda seviyem düştü kahretsin ahshdhd
Dimi dönüp okuyunca bana da hava atıyomuşum gibi geldi arkanda derken fazla uzağa göndermedim ki canın çekince bi kol mesafende olsun diye dsdsds ustam çek ordan bana da bi adana adam uğraşırken benim de ağzım boş kalmasın dsdsfs

Yani biraz sarhoş ol masaj yap o anın etkisiyle yaparsın bence en kötü aromalı kondom var ya da kendin sür yatakta pis olmaz yani bilmiyorum benim için duş şart değil mesela hatta kocam spordan gelince daha bi seksi geliyor bana bilmiyorum pipi güzelliği de olabilir bana mesela pipi daha estetik geliyor

Hala adami uğrastiriyor ya ahshd kizim ben ugrasicam ben resmen engel olmaya calisiyor ya ahaha. Oral hakkimiz engellenemez

Hala adami uğrastiriyor ya ahshd kizim ben ugrasicam ben resmen engel olmaya calisiyor ya ahaha. Oral hakkimiz engellenemez
Ahahaha sana pankart açalım üstüne bunu yazıp söke söke alırız diye şey gibi oldu seninkİ de "beylerin dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi.overlok çekilir.beş dakikada yapılır,hemen teslim edilir." Benimki öyle mi ya hizmet ağzınıza geldi efendim diye lezzetli çipetpet

Söke söke alırız yazacağız degil mi, ö ile ahshhd

Daha once "faşizme karşı bacak omuza" slogani atmisligimiz var ahshd

Söke söke alırız yazacağız degil mi, ö ile ahshhd

Daha once "faşizme karşı bacak omuza" slogani atmisligimiz var ahshd
Bi harf için seni mi kırıcam canım yeter ki senin karnın doysun dsdsds o da asker arkadaşı gibi oldu ama olsun önemli olan gönüller bir olsun

Bi harf için seni mi kırıcam canım yeter ki senin karnın doysun dsdsds o da asker arkadaşı gibi oldu ama olsun önemli olan gönüller bir olsun
Kiz canimi çektirdin. Haftaya ayarlayayim da bir deep throat patlatayım ahshd cenem dustu ya gidiyom ben bu basliktan.
Beni bu mentiondan cikarin ahshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…