Oral ilişki sorunsalı

Çok iyisiniz ya gülmekten yanaklarım ağrıdı iş yerindeyim kahkaha da atamıyorum feyz aldım azcık sizden, deneme yapacağım bir gün umarım
Isin sakasi bir yana bence gercekten icten gelen bir sey. Herkes her seyi sevecek diye bir sey yok. Eger halledilebilir seyler disinda bir nedenden dolayi istemiyorsaniz gönül yapacak kadar bir iki dakika bir seyler yapip birakabilirsiniz. Sonucta sizin de keyif almaniz önemli.

Kiz canimi çektirdin. Haftaya ayarlayayim da bir deep throat patlatayım ahshd cenem dustu ya gidiyom ben bu basliktan.
Beni bu mentiondan cikarin ahshd
Çikolata mı kız bu tamam tamam sustum sayfam oral yorumlarıyla doldu zaten ben temiz bi başlangıç yapmak istemiştim oysa yanına boğaz uyuşturucu spreylerden almayı da unutma dsdsds

Valla cok acikcasi yapmak mi yapilmasi mi dersen, ikisinden birini sec dersen (desene hadi desene desene ahhsd) ben yapmayi tercih ederim.
Kesinlikle katılıyorum. Beni zihinsel olarak bu kadar yükseltebilen çok az şey var.
Çok iyisiniz ya gülmekten yanaklarım ağrıdı iş yerindeyim kahkaha da atamıyorum feyz aldım azcık sizden, deneme yapacağım bir gün umarım
Bence ufak ufak başlamak daha iyi olabilir. Eğer alkol kullanıyorsanız biraz alıp rahatlayabilirsiniz. Önce masaj ve dokunarak başlamak da rahatlamanıza/alışmanıza yardımcı olabilir. Bunları yaparken partnerizi/eşinizi izleyin bence, onun aldığı zevk sizi etkiliyor mu buna bakın. Eğer etkiliyorsa zaten daha fazlasını yapmak içinizden gelecektir bence.

Sonra geç hadi sıra bende diye eklemeyi de unutmayın

Sabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununca

Hahahaha.
Harry Potter fantazisi diyorsun. Ben gideyim Hogwarts cübbemi giyeyim de deneyeyim bunu akşam
Ahaha Lya duymasın ruh emiciler gibi adamın üstüne kapanır valla dur bakım aslında iyi fikirmiş elimde asa üstümde mini bir cüppe hmmm

Konuyu niye hortlattınız zalımlar? Gidem de adamı işinden gücünden edem bari

Sabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununca
Kız sizde mi burdaydınız ben de özel mesajlaşma gibi goygoya kaptırmış gidiyodum dsdsd utandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…