- 20 Kasım 2018
- 14.251
- 54.232
- 598
- 35
Isin sakasi bir yana bence gercekten icten gelen bir sey. Herkes her seyi sevecek diye bir sey yok. Eger halledilebilir seyler disinda bir nedenden dolayi istemiyorsaniz gönül yapacak kadar bir iki dakika bir seyler yapip birakabilirsiniz. Sonucta sizin de keyif almaniz önemli.Çok iyisiniz ya gülmekten yanaklarım ağrıdı iş yerindeyim kahkaha da atamıyorumfeyz aldım azcık sizden, deneme yapacağım bir gün umarım
Çikolata mı kız buKiz canimi çektirdin. Haftaya ayarlayayim da bir deep throat patlatayım ahshd cenem dustu ya gidiyom ben bu basliktan.
Beni bu mentiondan cikarin ahshd
Kesinlikle katılıyorum. Beni zihinsel olarak bu kadar yükseltebilen çok az şey var.Valla cok acikcasi yapmak mi yapilmasi mi dersen, ikisinden birini sec dersen (desene hadi desene desene ahhsd) ben yapmayi tercih ederim.
Bence ufak ufak başlamak daha iyi olabilir. Eğer alkol kullanıyorsanız biraz alıp rahatlayabilirsiniz. Önce masaj ve dokunarak başlamak da rahatlamanıza/alışmanıza yardımcı olabilir. Bunları yaparken partnerizi/eşinizi izleyin bence, onun aldığı zevk sizi etkiliyor mu buna bakın. Eğer etkiliyorsa zaten daha fazlasını yapmak içinizden gelecektir bence.Çok iyisiniz ya gülmekten yanaklarım ağrıdı iş yerindeyim kahkaha da atamıyorumfeyz aldım azcık sizden, deneme yapacağım bir gün umarım
Bucket list inize eklemeyi ve bakkallardan ısrarla istemeyi unutmayın efendimÇok iyisiniz ya gülmekten yanaklarım ağrıdı iş yerindeyim kahkaha da atamıyorumfeyz aldım azcık sizden, deneme yapacağım bir gün umarım
Sonra geç hadi sıra bende diye eklemeyi de unutmayınKesinlikle katılıyorum. Beni zihinsel olarak bu kadar yükseltebilen çok az şey var.
Bence ufak ufak başlamak daha iyi olabilir. Eğer alkol kullanıyorsanız biraz alıp rahatlayabilirsiniz. Önce masaj ve dokunarak başlamak da rahatlamanıza/alışmanıza yardımcı olabilir. Bunları yaparken partnerizi/eşinizi izleyin bence, onun aldığı zevk sizi etkiliyor mu buna bakın. Eğer etkiliyorsa zaten daha fazlasını yapmak içinizden gelecektir bence.
O nedirBucket list inize eklemeyi ve bakkallardan ısrarla istemeyi unutmayın efendim
Ölmeden önce yapılacaklar görülecekler listesiO nedir
Cahillik deyince de benÖlmeden önce yapılacaklar görülecekler listesi
Estağfurullah hayat her dakika farklı pozisyonlar öğretir umarım hepimize dsdsd bilginin peşindenCahillik deyince de ben
Ben öncesinde demeyi tercih ediyorumSonra geç hadi sıra bende diye eklemeyi de unutmayın
EstağfurullahCahillik deyince de ben
Sabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununcaKiz ben yapmak icin dedim Mazlum'u getirin diye. Halk pipi istiyor ahshd
Ahshdh cikarip masaya vur bi de bari
Yok ya dusundum de ben ideal kadinim sanirim bu konuda. Cenem agrisa bile yaparim. O cok tuhaf bir zevk, fiziken hicbir zevk almiyorsun. Hatta zor bile oluyor ama psikolojik olarak verdigi zevke degiyor. Iddiali oldugum konulardan biri, anonimligin bana verdigi rahatliga dayanarak itiraf edebilirim bunu ahshdh
Sabah adami oralla uyandirmak diye bir guzellik var su dunyada. Ulan ben bekar kalacak kadin miydim bee. Kader utansin ahshd
Mesela yumaktan bir şimşekBen öncesinde demeyi tercih ediyorum
Estağfurullah
Son olarak bir de kıl tüy mevzusu var. Ona da dikkat edin
Hahahaha.Mesela yumaktan bir şimşekgüzel olmazmıydı ayyy susmam lazm artık
Ahaha Lya duymasın ruh emiciler gibi adamın üstüne kapanır vallaHahahaha.
Harry Potter fantazisi diyorsun. Ben gideyim Hogwarts cübbemi giyeyim de deneyeyim bunu akşam
Yani biraz sarhoş ol masaj yap o anın etkisiyle yaparsın bence en kötü aromalı kondom var ya da kendin süryatakta pis olmaz yani bilmiyorum benim için duş şart değil mesela hatta kocam spordan gelince daha bi seksi geliyor bana bilmiyorum pipi güzelliği de olabilir bana mesela pipi daha estetik geliyor
Konuyu niye hortlattınız zalımlar?Gidem de adamı işinden gücünden edem bari
Kız sizde mi burdaydınız ben de özel mesajlaşma gibi goygoya kaptırmış gidiyodum dsdsd utandım şimdiSabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununca
Hepimiz sevişiyoruz canımKız sizde mi burdaydınız ben de özel mesajlaşma gibi goygoya kaptırmış gidiyodum dsdsd utandım şimdi
İsmi lazım değilin asasıElimde asa derken
Bizim ağzımızda ya öhöm pardon dilimizdeHepimiz sevişiyoruz canımbenim yatılı misafirim vardı bi süre kocamla kankaydım
Uzun zamandır oralardan uzağız ikimizde uzaktan selamlaşabiliyoruz sadece jshsksBizim ağzımızda ya öhöm pardon dilimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?