• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orhangazili göçmenler

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabalar orhangazili balkan göçmenleri nasıl insanlardır ? erkek arkadasım oradan ve ailesi ile kısmetse tanışacağım yakında onlara nasıl davranmam gerek hiç bilmiyorum sıcaklarmıdır mesafelilermidir ? bilen var mı ?

Onlara nasıl davranman konusu onların nereli olduğuyla çok bağlantılı değil bence.
Mesafeli ve saygılı davranırsan yeterlidir. Bir de ortama bağlı biraz da onların sana yaklaşımına.
Ama ben o tarafların göçmenlerini pek sevmiyorum. Genelde soğuk, renksiz biraz da bencil oluyorlar. Tabi herkes bu kurala uymak zorunda değil.

Onlara nasıl davranman konusu onların nereli olduğuyla çok bağlantılı değil bence.
Mesafeli ve saygılı davranırsan yeterlidir. Bir de ortama bağlı biraz da onların sana yaklaşımına.
Ama ben o tarafların göçmenlerini pek sevmiyorum. Genelde soğuk, renksiz biraz da bencil oluyorlar. Tabi herkes bu kurala uymak zorunda değil.

yapma yaaa gerginlik çöktü zaten içimeee herkes senin gibi dedi çünkü ipekcimmm :(
inşallah güzel davranırlar ben zaten saygısızlık yapmam sonucta sevdiğim adamın ailesi

merhabalar orhangazili balkan göçmenleri nasıl insanlardır ? erkek arkadasım oradan ve ailesi ile kısmetse tanışacağım yakında onlara nasıl davranmam gerek hiç bilmiyorum sıcaklarmıdır mesafelilermidir ? bilen var mı ?

orhangazi kuzeye mi düşüyor güneye mi..

Güney göçmenleri daha halim selimmiş..
Kuzay göçmenleri daha sertmiş..
İklimi nedeniyleymiş..

Ama genel olarak göçmenler iyidir.Göçmen bir aileden geliyorum..
Gelin gideceksiniz göçmenlere şanslısın.
Ablamlar bunun için hayıflanır durur.

Orhangazi Bursa'da mı?Pardon ben Bulgaristan'ı kastetmiştim.
Bulgaristan'dan nereden göçmüşler.
Kaç yılında?
Yılı önemli biraz,farkılıklar doğruyor.

:nazar:
Orhangazi Bursa'da mı?Pardon ben Bulgaristan'ı kastetmiştim.
Bulgaristan'dan nereden göçmüşler.
Kaç yılında?
Yılı önemli biraz,farkılıklar doğruyor.

İŞTE ONU Bİlmiorum cnm ama öğrenip yazarım buraya :16:

Benim bi tanidigim erkek arkadasim var cok iyi biridir.Has delikanlidir.Hayirlisi olsun.Hepsi sarisin mavis gozlu neredeyse:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kumrallık,yeşil gözlülük yaygın olur..Aileye gelen gelini öz kızları gibi korurlar,çok aksi biri çıkmadıkça..

Bu yüzden ben eski evliliğimde affallamıştım,bizim uyguladığımız muameleyi görmeyince..

Son düzenleme:
Benim bi tanidigim erkek arkadasim var cok iyi biridir.Has delikanlidir.Hayirlisi olsun.Hepsi sarisin mavis gozlu neredeyse:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok bnm ki esmer ela ile yeşil arası gözleri :34:

E hadi sor sorabilirsen,çıkacağım birazdan:)

Benim anne tarafım bulgaristan göçmeni. Gayet sıcak kanlılar merak etme, aslında göçmenlikle de alakası yok sen nereli olduklarına bakmadan saygılı ve sevgi dolu ol tabi mesafeyi de koru :) iyi şanslar

Benim anne tarafım bulgaristan göçmeni. Gayet sıcak kanlılar merak etme, aslında göçmenlikle de alakası yok sen nereli olduklarına bakmadan saygılı ve sevgi dolu ol tabi mesafeyi de koru :) iyi şanslar

Sagol cnm benim duydugm kadariyla kendileri gibi gocmen gelin isterlermis endisem o yizden aslinda :16:

Yok o kadar değil.Kürtlerde daha çok o..

Sagol cnm benim duydugm kadariyla kendileri gibi gocmen gelin isterlermis endisem o yizden aslinda :16:

Ben Bulgaristanda yasiyorum daha gocemedim :)) bu dediginiz biraz dogru ama aileden aileye gorede degisiyor tabi...
Benim sevgilim kürt mesela annemler tabi gocmen olmadigi icin degil kürt oldugu icin karsi cikiyorlar ama bi arkadasim var kendiside gocmen ve sevgilimi kürt oldugu icin degilde bizim topraklarimizdan olmadigi icin istemiyor sen delimisin bizim gibi gocmen olmayan biriyle nasil dusunebilirsin sen diyor ve kendisi erkek ve kriterlerinin en basinda evlenecegi kizin gocmen olmasi gelir o da tamamen bulgaristan gocmeni olacak yani oyle makedonya yunanistan veyahut baska bir yerden degil yani... Ornek olarak gostermek istedim sadece bunu cogunluk boyle dusunuyor cunku... Ama dedigim gibi bazisini cok kati bu konuda ki kendisine bile sart kosuyor ama sizin sevgiliniz oyle degil ki olsaydi belli olurdu zaten...
Hayirlisi olsun..
Bende kendim bir balkanli turku olarak sevgilim kürt oldugu icin bende endiseliyim bu konuda cunku sevgilim tam tabiri caizse dogunun dibinde kultur farki cok ama hakkimizda hayirlisi :)

Kendi memleketlisinden evlenmek isteme..

Ben Bulgaristanda yasiyorum daha gocemedim :)) bu dediginiz biraz dogru ama aileden aileye gorede degisiyor tabi...
Benim sevgilim kürt mesela annemler tabi gocmen olmadigi icin degil kürt oldugu icin karsi cikiyorlar ama bi arkadasim var kendiside gocmen ve sevgilimi kürt oldugu icin degilde bizim topraklarimizdan olmadigi icin istemiyor sen delimisin bizim gibi gocmen olmayan biriyle nasil dusunebilirsin sen diyor ve kendisi erkek ve kriterlerinin en basinda evlenecegi kizin gocmen olmasi gelir o da tamamen bulgaristan gocmeni olacak yani oyle makedonya yunanistan veyahut baska bir yerden degil yani... Ornek olarak gostermek istedim sadece bunu cogunluk boyle dusunuyor cunku... Ama dedigim gibi bazisini cok kati bu konuda ki kendisine bile sart kosuyor ama sizin sevgiliniz oyle degil ki olsaydi belli olurdu zaten...
Hayirlisi olsun..
Bende kendim bir balkanli turku olarak sevgilim kürt oldugu icin bende endiseliyim bu konuda cunku sevgilim tam tabiri caizse dogunun dibinde kultur farki cok ama hakkimizda hayirlisi :)

Ama siz Bulgaristan'da yaşıyorsunuz.Mecbur kendi çevrenizden olacak.Bulgarlarla evlilik istemezler.Diğer göçmenler hakkında Balkanlarda yaşayan göçmenler bunu daha çok yapıyor gibi.
Türkiye'dekiler artık çevrelerine uyum sağlar olmuş:)
Bizden bir önceki nesil öyleydi.Artık unutuldu eski anılar.

pissko,bu arada kürtlerle göçmenlerin evliliği siyahla beyazın evliliği gibi zıt.Benim eski eşim kürttü.Kültürler çok fazla farklı.Tr yerlileriyle olur ama onlarla çok farklı .

Son düzenleme:
Back
X