ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

Bırde bahane uretmesıne gerek yok dırek ıste bunda ayıp yolçk çiçek gönderelım dedınız gonderdım hepımızın adına parasını toplayın verın arkadaslar de bunu sonucta babalarının hayrına yapılmıyor bu .Cok sınır oldum ya dusuncesız ınsanlar.

Belki herkes çiçek yollamak istemedi keşke atılmasaydınız hemen önce parayı toplayıp öne göre çiçek alsaydınız bazı cinsler katılmıyor herseye

Amaannn iş yerlerinde hep aynı muhabbet. Unutmuşlardir diyenler var ama yok öyle bir şey. İşlerine gelmiyor. Ben dersimi aldim peşin parasız ödeme yapmıyorum. Ya da toplu mail at bcc'ye koy vermeyenleri. Arkadaşlar, çiçek almistim x arkadaşa, katılmak isterseniz beklerim yaz. Üç kuruşu istedi diyemezler uc kuruşsa bekletme öde

Mail sisteminiz yokmuş o zaman yapacağınız şey elinize liste alıp çiçek paralarını topluyorum diye istemek olcak. Vermeyenlere ertesi gün tekrar gideceksiniz 15 tl verilmeyecek bir para değil onlara ay sonuysa size de ay sonu hemde 15 tl değil sizinki 135 tl isteyin lütfen paranızı

günaydın arkadaşlar herkeze,

bizim birimde her ay çay kahve su parası toplanıyordu. arada ne konuşuldu bilmiyorum para işleri ile ilgilenen bi abimiz var o bana sen çay parası verme dedi bir kaç ay çay su kahve parası vermiycem ben. ancak o şekilde oldu.

Peki verdiğin parayı karşılayacak mı bu durum

Konu çiçek parasi da degil yaptiklari davranis insani sinir eden..olmazsa bikac gun bekleyip uygun dille soyleyin hic çekinmeyin. Onlar yaparken iyi siz isterken kötü mu olacaksınız.

Meblağ yüksek değilse ben lafını etmezdim. Sonuçta bir daha böyle ortak işlere gireceğiniz insanlar olmadığını anlamış olmaya paha biçilemez.

bence net bir şekilde şöyle diyeceksiniz. "arkadaşlar çiçek parasını toplayıp verebilir misiniz. sıkışmak istemiyorum." bu kadar.

Zamanında söylicektin şimdi söyleme bence.kapat konuyu

Yakın olduğun kişiyi kenara çek ya kusura bakma ama malum ay sonuna daha çok var ve benim de param azaldı sıkıştım 140 lirada az para değil rica etsem sen toplayıp bana getirir misin diye kırıcı olmadan kibar bi dille söyle. Kimse seni 140 tl için ayıplamaz. Ayiplarlarsa kendi ayıpları olur. İnsanlar 10 liranın peşine düşüyo. Benim anlamadığım 10 kişinin hepsi mi unuttu? Biz üniversitedeyken toplu doğum günü partilerinde masrafları ödeyen kişiye para vermeyen arkadaşları ben kendim gidip uyarırdım kızın parasını verin diye. Aralarından birininde mi aklına gelmiyo şu parayı toplamak? He bi de şöyle bi durum var kendi aralarında toplayıp sana vermek istiyo olabilirler. Kendi aralarında bir kaç kişi daha vermediyse onların vermesini de bekleyip topluca sana ulaştırmak istiyo olabilirler. Bir kaç gün içinde hala vermemiş olurlarsa dediğimi yapmanı tavsiye ederim.

Aylık çay parası ne kadar ki???
Bizim işyerinde 15₺
135/15 desek 9 ay eder.
Para işleri ile ilgilenen abi de pek uyanıkmış. Bir kaç ay dediği inşallah 9 aydır.

Aylık çay parası ne kadar cidden merak ettim...

İyi de size sormadan karar alamazlar ki. Belki siz nakit istiyorsunuz ödemeniz var..

O paraya o an ihtiyacınız olmasa da onlarla konuşup "keşke fikrimi sorsaydınız" diye konuşmanız gerekirdi.

Sonuçta bu para kredi kartınızdan çekilmiştir. Belki siz karta yatırırım dediniz kendinizce..

Sizi biraz tecrübesiz gördüm. İş hayatı çakal dolu biraz hakkınızı gözetin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…