Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi willedwoman
-
Konuyu okuyunca aklıma geldi .Ee siz alin gelecek sefere desydiniz
Watsap grubu kur ödenmeyen çiçek parası diye ama çiçek nasıl gitti siz özel mi verdiniz kimse gelmeden arkadaşınız gelince hala ödemezlerse gönderdiğim çiçeği beğendin mi cnm de utansınlarmail sistemimiz yok bizim
Offf en sevmediğim şey.
Bana da kredi kartı olmayan ve çok sevdiğim birisi kitap aldırtmisti indirimde siteden. 80tl.
Buluşunca verecekti, İstanbul'un bir ucundayiz. Bir kere buluştuk, o söylemeyince ben de diyemedim.. Haziran'la beraber borcun 6. Ayına girecez. Meblağ küçük olunca söylenmiyor ama 80 TL harcamaya niyetli olsaydım o indirimden ben de kendime birkaç kitap alırdım , ne var yani
Konumuza gelince su linki paylaşmak istedim. Eğer acilmazsa''kizlar bana hesap ödetip kacti' yazip aratabilirsiniz
https://mobile.donanimhaber.com/15-...lar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti--131270142
3 kuruş 5 kuruş demeden kendini enayi yerine koyanlardan hakkını alan bir yiğidin hikayesi
En sevmediğim durumlar. Bu yüzden bu tarz durumlarda gönüllü olmam hemen ben hallederim diye. Biri öncü olsun ben payima düşeni hemen öderim. Kimseye yük olmanın bir anlamı yok.
He ya hiç sorma bende hiç sevmem o yüzden de böyle şeylerden geri dururum. Enayi gibi kullanılmak hoş değil. Bizde zamanın da ne Doğum günü paraları ne düğün paraları verdik hiç biri geri göremedik. En iyisi uzak durmak
Böyle şeylere ben de çok sinir olurum insanı enayi yerine koymakselam arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşın çocuğu ameliyat oldu. neyse birim olarak çiçek gönderelim dediler. bende tamam ben internetten halledeyim dedim onlarda sen siparişi ver bizde aramızda toplayalım dediler. sipariş verildi yerine ulaşıldı çocuk hastaneden taburcu bile oldu ama kimseden ses yok 10 kişiyiz birimde. miktar çok bişey değil ama giden çiçek birim adına gitti. göndermek istemiyorlarsa ben bireysel gönderirdim kartta bir tek benim adım olurdu. onlar bir daha konusunu açmadı bende söyleyemedim anlayacağınız enayi durumuna düştüm. sizce sessiz mi kalmalıyım. yada söyleyeceksem nasıl söylemeliyim.
+1 Ayrıca ezilip büzülmeyin. Yüzsüzlük yapan onlar, siz değilsiniz. Kendi paranızı istiyorsunuz, dilenmiyorsunuz ki!Bak şimdi sana taktik veriyorum. Sevgili idari amirim 500 TL lik alacağımı vermedi bir hafta geçti tık yok. Gözünün içine bakıyorum ortada dolanıyorum adamda ses yok. Sonra IBAN numaramı kağıda yazdım götürdüm parayı elden vermeyin benim geri yatırmam zor oluyor havale yaparsınız dedim. Aaa yollamadım mı dedi. İnsan 500 lira borcunu ödeyip ödemediğini unutur mu? Unutmuş demek ki. Sen de de ki arkadaşlar parayı elden vermeyin de birinin hesabından havale yapın bugün kart borcumu yatırcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?