ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

Acikca soylemek en iyisi bence. Belki topladilar toplayan ksi ustune yatti paranin. Belli olmaz bu isler ama 2 gun olduysa unutulmusta olabilir. Guzel bi uslupla acikca soyleyin boyle seyde utanma olmaz hadi bikac kisi unuttu 10 kisidemi unuttu

aynen onlar için 15 tl ama benim için 135 tl kendi payımı çıktından sonra
Söyle ya ne utanıyorsun terbiyesizler
Bende memurken şubeye sabahları özel börek aldırıyorlardı param yoktu kasadan aldım diye mail atmıştım bir cadaloz vardı benim üç dört katım maaş alan ay önceki şubemde bir memur çocuk alırdı yerdik derdi sanki onu doyurmakta mecburdum
konuşurdu terbiyesiz kadın geldi aklıma
Sinirlendim ya versinler ya bu nedir?

Açikca soyle mahçup olsunlar az dediginiz para sizin kazanciniz emeginiz kendi rizanizla bu miktari vermediniz geri odemek kaydiyla verdiniz ne kadar ayip etmisler gercekten

Offf en sevmediğim şey.
Bana da kredi kartı olmayan ve çok sevdiğim birisi kitap aldırtmisti indirimde siteden. 80tl.
Buluşunca verecekti, İstanbul'un bir ucundayiz. Bir kere buluştuk, o söylemeyince ben de diyemedim.. Haziran'la beraber borcun 6. Ayına girecez. Meblağ küçük olunca söylenmiyor ama 80 TL harcamaya niyetli olsaydım o indirimden ben de kendime birkaç kitap alırdım , ne var yani
Konumuza gelince su linki paylaşmak istedim. Eğer acilmazsa''kizlar bana hesap ödetip kacti' yazip aratabilirsiniz
https://mobile.donanimhaber.com/15-...lar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti--131270142

3 kuruş 5 kuruş demeden kendini enayi yerine koyanlardan hakkını alan bir yiğidin hikayesi

aynen maaş kartımdan çektirdim güvendim. zaten 200 tl vardı 150 gitti
Bir çiçeğe 150 lira mı verilir! Gayet normal bir şey gibi, Güler yüzlülükle birlikte "valla hanımlar beyler, benim para suyunu çekti. Çiçek parasını bekliyorum, haberiniz olsun" de. Sonra yine herkesin içinde ofisin çay işlerini falan yapan biri varsa ablacım/abicim sen benim yerime toplar mısın? Çok yoğunum da de. Ama Güler yüzlü ol. Ciddi bişeymiş gibi söyleme. Bu da sana ders olsun. Bir daha asla atlama durun ben öderim diye

En nefret ettiğim insan tiplemeleri. Ben rahat edemem hemen veririm, borçlu kalmayı sevmem. Ama insanlarda bu hassasiyet yok maalesef. Ya da işlerine gelmiyor. Parasında pulunda değilim ama etrafta toplumda çok var bu tiplerden. Paraları yoksa deselerdi kendi adına yollardın. Tövbestafurullah. Onlardan birisi olsaydı emin ol tek tek isterdi.

Bence param bitti diyip istemeyin
Mantıksız geldi bana
Aynen şöyle diyin
Eee ayın 15 i geldi
Çiçek parasını alıyım :))) aynen böyle de gülerek
Hem kaç gündür çekindiğini de anlamazlar
Korkarsan kabullenmiş olursun

Ayrıca Benin de başıma şöyle nişey gelmişti
Arkadaşım dedi senin kredi kartından intten alışveriş yapıp sana ödiyim
Onun yoktu
Ben sırf küsüratları kalır ve aldığı ürünleri eşim görür die dedim ki .. (eşimin adına) Kapıda ödeme yapıyorum ancak güvenemiyorum . Gerçektenn de doğruydu Sora netten yaptım hep o da sormadı. Sorarsa da güvenemem dicem
Örnek olsun die anlattım :)

Yani çiçek ulaşmış arkadaşlar falan diye konuşulmadı mı? Ben boyle durumlarda önce paraları alıyorum sonra sipariş veriyorum.
Gün geçince daha kötü direk yarın sabah para çekebildiniz mi arkadaşlar diye sorun. Direk, güne başlarken.

Valla millet nasil rahat ediyor anlamiyorum. Bizim isten ayrilan bi kiz vardi ona hediye alindi odemesini tek kisi yapti hemen gidip verdim digerleri haala verecek (odeyen kisi oda cikti isten) odedilermi dedim hayir dedi... Valla 1 lirada olsa rahat edemem ben

Biz işyerinde şöyle yapıyoruz Hemen alan kişinin hesabına atıyoruz parayı ne kadarsa. Akıllı telefonlar elimizde.ödemeyi yapan sesli şekilde hesap no mı söylüyorum herkes alsın telefonları eline diyor :) maaş anlaşması olduğundan ek ücrette kesilmiyor kafalar rahat :)))

Ee siz alin gelecek sefere desydiniz

Ya ben bu iş yerindeki çakalları anlamıyorum.
Enayimisin cnm.
Sakın istememezlik yapma.
Millet üçün beşin derdine düşüyor.

Bir de şöyle tipler var. İs yerinde arkadas evlenecek. Neyse evlenen kisinin bölümünde biri mail atti para topluyoruz die.
İsteyen istedigini miktari verir.
Neyse cikisa yakin geldi.
Verdim para.
Elinde bir kagit para verenlerin adi ve miktari yazıyor. Sanıyorum düğünde o listeyi gelinin is yerinden su su arkasi su miktar para verdi die davul zurna esliginde okuyacakti.
Verdim parayı, aaa verdigim miktari begenmiyor.
Bu mu dedi evet dedim.
Daha fazla verenleri gösteriyor.
Begenmediysen ver paramı geri dedim.
İstedigim miktari veririm sanane dedim.
Parayi vermedi gitti.
Sanki pirlanta su yolu takicam.

Valla universiteye gidiyordum o vakit kizdan 1 tl aldim onun pesine düşmüştü vermeyecek insan degilim ...digerinden almistim alisverise gittik bozdurayimda vereyim dedim ...daha parayi alamadan arkadasim bunlarida gecirin dedi ..hani canim benden almistin ya dedi o da 3 4 tlydi... 1tlnin hesabini soran insanlari gordum 150tlyi isteyin.. simdiki aklim olsa 1 tlde sadaka olarak verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…