- 16 Aralık 2012
- 66
- 23
- 88
- Konu Sahibi willedwoman
-
Söyle ya ne utanıyorsun terbiyesizleraynen onlar için 15 tl ama benim için 135 tl kendi payımı çıktından sonra
Cok safsiniz valla kusurabakma2 gün oldu göndereli maaş dönemine daha 20 gün var kişi başına düşen 15 tl
Bir çiçeğe 150 lira mı verilir! Gayet normal bir şey gibi, Güler yüzlülükle birlikte "valla hanımlar beyler, benim para suyunu çekti. Çiçek parasını bekliyorum, haberiniz olsun" de. Sonra yine herkesin içinde ofisin çay işlerini falan yapan biri varsa ablacım/abicim sen benim yerime toplar mısın? Çok yoğunum da de. Ama Güler yüzlü ol. Ciddi bişeymiş gibi söyleme. Bu da sana ders olsun. Bir daha asla atlama durun ben öderim diyeaynen maaş kartımdan çektirdim güvendim. zaten 200 tl vardı 150 gitti
samimi olduğum kişide verecek ama oda hiç seslenmiyor
Parasını isteyemeyen adam başka etkinlikte ben vermeyeyim diyemez. Sana zor geliyor ama o zorluğa göğüs gerip iste hakkını. 10 kişiye mail at, arkadaşlar çiçek parası adam başı 15 TL masama bırakırsınız de.aynen dediğiniz gibi bi başka etkinliktede ben vermem
Çiçeği 150tlye aldım kişi başı 15tl tutuyor arkadaşlar 2 gün sonra ödemem gereken taksitim var deyin daha fazla vakit kaybetmedenaynen maaş kartımdan çektirdim güvendim. zaten 200 tl vardı 150 gitti
Söyle ya ne utanıyorsun terbiyesizler
Bende memurken şubeye sabahları özel börek aldırıyorlardı param yoktu kasadan aldım diye mail atmıştım bir cadaloz vardı benim üç dört katım maaş alan ay önceki şubemde bir memur çocuk alırdı yerdik derdi sanki onu doyurmakta mecburdum
konuşurdu terbiyesiz kadın geldi aklıma
Sinirlendim ya versinler ya bu nedir?
Ya ben bu iş yerindeki çakalları anlamıyorum.selam arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşın çocuğu ameliyat oldu. neyse birim olarak çiçek gönderelim dediler. bende tamam ben internetten halledeyim dedim onlarda sen siparişi ver bizde aramızda toplayalım dediler. sipariş verildi yerine ulaşıldı çocuk hastaneden taburcu bile oldu ama kimseden ses yok 10 kişiyiz birimde. miktar çok bişey değil ama giden çiçek birim adına gitti. göndermek istemiyorlarsa ben bireysel gönderirdim kartta bir tek benim adım olurdu. onlar bir daha konusunu açmadı bende söyleyemedim anlayacağınız enayi durumuna düştüm. sizce sessiz mi kalmalıyım. yada söyleyeceksem nasıl söylemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?