- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Musluk Suyu
-
Haklısınız eşim eve gelince konuşup yapmayın demeliyimpara varsa arada ben herseyi beklerim...enisteniz kurnaz en son kocaniz dayanamaz ...iyi niyetli olsa abi borclarimizi odeyelim derler..sizinki erken bitiyor diye konusmazlar
O kalp her türlü kırılacak. Bu işin sonu can ciğer kuzu sarması olmak değil daha bile kötüsü olabilir.Kalp kırmadan olmayacak gibi. Eşi de 2 senedir işsiz boşanıcam diye tutturdu ablam 2 de çocuk var sebep olmak istemiyorum
Ortak iş çok iyi olmuyor bi taraf zarar görebiliyor açıkçası. İnşallah sizde bu olmaz. Eşin ek işe yetişirim diyorsa buna kimse karışamaz. O da ek iş yapabilirKızlar az önce karışık yazdım şimdi kısaca yazıyorum eşim işte çıkarıldı 3 bin kredi ödemesi var. ( işi iyiydi o yüzden evlenmeden önce güvenip çekti) kamyonet tipi bir arabamız var onunla pazarcılık ve taşımacılık yapacak.
ablamın eşi işsiz o da ortak yapalım dedi. Fakat eşimin başka ek iş yapmasına razı değil.
haksızlık olur sen feraha çıkarsın ben çıkamam diyor.
Onun aylık ödemesi 750 tl
benim 3 bin bankaya ve kiram faturalarım vs ödemelerim var sizce hakkım mı yeniyor.
O 3 binin için de araba krediside var. Hamileyim hormonlardan mı abartıyorum diyorum kendi kendime
kalp kırmak istemiyorum.
Eşim ek iş bulursa bir gün o çalışır bir gün eşim herkes rızkını yer ama kabul etmiyor biz fazla kazanırmışızIse gelip cikma Saati degismeyecekse kime ne ek ise girer istedigi gibi.. ama işe geç gelip erken çıkarım diyorsa eniştenize haksızlık olur..
Kesinlikle ortak girmeyin zamanla ablanlada bozuşursunuz...
Karışık yazdım haklısınızDoğru düzgün birşey anlamadım.
Eşini ödediği aylık 3 bin TL ödeme arabanın ödemesi mi?
Enişte hangi aşamada dahil oldu olaya?
Eniştenin bı ortaklığa katkısı ne?
Onun 750 TL ödemesi ne ödemesi?
Onu kabul etmiyor. Arabayı ilk aldığımızda öyle bir teklif sunduk bizden 3 bin maaş istedi bizde geri çekildik. şimdi kendileri geldiler bu fikri verdiler ama çok para kazanılan bir iş değil ki bu iş. Eşimde ses çıkarmıyor benim ailem diye.
Alınan sebze meyvenin yarı parasını o verecek eşimle birlikte pazara çıkacak o kadarEnişteniz ortak olmak için ne gibi bir maddi harcamada bulunacak anlayamadım?Örneğin yakıt parasını o mu ödeyecek ki, eşiniz ek iş yaparsa haksızlık olduğunu düşünüyor?
Sebze meyveyi ortak mı alacaksınız? Eeee bu durumda hem araç sizden hem de satılacak malın parasının yarısı sizden olacak.
Enişteniz bu işi tek başına yapmaya kalksa araca kira ödemesi gerekecekti.
Resmen sizi kullanacaklar eğer öyleyse.
Bana da siz feraha çıkarsınız ama ben çıkamam dedikten sonra midem bulandı şimdide işin içinden kalp kırmadan çıkmaya çalışıyorum ama olmuyorŞu durumda araba eşinin. Eşit söz hakkı olması için herşeyin ortak olması lazım. Araba da dahil. Enişte saçmalamış biraz. Fesatlık yapıyor gibi. Çok ihtiyaç yoksa ortak olmamak en iyisi bence.
Sizin borcunuz çok ya onu bahane edin bence. Bizim borcumuz çok. Ortak olunca olmuyo. Ek iş de yapmam lazım. Falan filan desin birşeyler. Bitsin ortaklık. Enişte fesatlık yaparak yapmış zaten yapacağı ayıbı. Sizin denizden birşey olmazAlınan sebze meyvenin yarı parasını o verecek eşimle birlikte pazara çıkacak o kadar
Bana da siz feraha çıkarsınız ama ben çıkamam dedikten sonra midem bulandı şimdide işin içinden kalp kırmadan çıkmaya çalışıyorum ama olmuyor
Alınan sebze meyvenin yarı parasını o verecek eşimle birlikte pazara çıkacak o kadar
Oooo araç sizden bir de sebzeye meyveye para vereceksiniz, çok uyanıkmış.
Madem öyle siz de araç kira bedeli talep edin eniştenizden.
Sana bi şey diyim mi arkadaşım.. eşim kendi babasıyla ortak iş yapıyo. Babası kızını da ortak etti sonradan ve eşim nefret etti artık. Kendi babasından ablasından bile bıktı.Onu kabul etmiyor. Arabayı ilk aldığımızda öyle bir teklif sunduk bizden 3 bin maaş istedi bizde geri çekildik. şimdi kendileri geldiler bu fikri verdiler ama çok para kazanılan bir iş değil ki bu iş. Eşimde ses çıkarmıyor benim ailem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?