- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Musluk Suyu
Biz zaten tek yapacaktık ama bunlar teklifi kendi getirdi.Akrabanla ye ic ortaklik yapma .Adam firsatci bence .Hic de güvenmeyin. Tek yapin batarsaniz da cikarsaniz da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz zaten tek yapacaktık ama bunlar teklifi kendi getirdi.Akrabanla ye ic ortaklik yapma .Adam firsatci bence .Hic de güvenmeyin. Tek yapin batarsaniz da cikarsaniz da.
Bunun sizle ilgisi yok olamaz da o kadar yer isci ariyor .Adam belli ki calisma degil sirtini bir yere dayama pesindeKalp kırmadan olmayacak gibi. Eşi de 2 senedir işsiz boşanıcam diye tutturdu ablam 2 de çocuk var sebep olmak istemiyorum
Evet ama kendimi hiç alakasız şekilde sorumlu hissediyorum. Konuşmada belki bu iş tutar falan filan konuşuldu. Ablamı da çok severim ama bende enayi değilim kiBunun sizle ilgisi yok olamaz da o kadar yer isci ariyor .Adam belli ki calisma degil sirtini bir yere dayama pesinde
Iki senedir issiz adamdan zaten hayir gelmez bosver sen ablanin yuvasini sen kendi yuvana bak.Kalp kırmadan olmayacak gibi. Eşi de 2 senedir işsiz boşanıcam diye tutturdu ablam 2 de çocuk var sebep olmak istemiyorum
Tabi ki hayır ilk kızdığım yer orası zaten bi pazarcılık ile hem kredi ödenip hem ev geçindiricezEnişte baya uyanık galiba
Sizin ek iş yapmanıza karşı çıkarken kamyonetin kredisine yardım edecek mi peki ?
Diğer aile büyükleri ile de konuşup öyle konuşucam eşimleIki senedir issiz adamdan zaten hayir gelmez bosver sen ablanin yuvasini sen kendi yuvana bak.
Esine soyle sen ayir ortakligi sen kotu ol de.
Valla yükü siz çekin enişte ve ablanız avantadan para kazansın.Tabi ki hayır ilk kızdığım yer orası zaten bi pazarcılık ile hem kredi ödenip hem ev geçindiricez
Babayla bile ortakl işlerde onca sorun çıkarken boşverin ortaklık heryeri karıştrırır kullanılmaya çalışıyorsunuz benceKızlar az önce karışık yazdım şimdi kısaca yazıyorum eşim işte çıkarıldı 3 bin kredi ödemesi var. ( işi iyiydi o yüzden evlenmeden önce güvenip çekti) kamyonet tipi bir arabamız var onunla pazarcılık ve taşımacılık yapacak.
ablamın eşi işsiz o da ortak yapalım dedi. Fakat eşimin başka ek iş yapmasına razı değil.
haksızlık olur sen feraha çıkarsın ben çıkamam diyor.
Onun aylık ödemesi 750 tl
benim 3 bin bankaya ve kiram faturalarım vs ödemelerim var sizce hakkım mı yeniyor.
O 3 binin için de araba krediside var. Hamileyim hormonlardan mı abartıyorum diyorum kendi kendime
kalp kırmak istemiyorum.
Kocam tamam abi sorun yok yaparız dedi ama benim içim içimi yiyor olay bana patlayacakKocan yok desin canim,hem oetaklik isi pis is
Niye aile buyukleriniz mi calisiyor paranizi veriyor.Diğer aile büyükleri ile de konuşup öyle konuşucam eşimle
Kalp kırmaktan korkuyorum belki bir yol gösterirler diyenannem ve diğer ablamla konuşacağım. sonuçta bu olayda ya sonunda ya başında kötü olunacak.Niye aile buyukleriniz mi calisiyor paranizi veriyor.
Aile buyukleriyle konusursaniz bence ayrilmaz ortaklik.
Olaya biraz duygusal yaklaşıyorum sanırım içim hem enayi yerine koyulmayı sindirmiyor hem de ablamın durumuna üzülüyorum. Ama bu işe karışmazsam da her ay ödenmesi gereken borç ödenmeyecek ben daha beter duruma düşeceğim ve bebek bekliyoruz. Herkes başının çaresine baksın diyemiyorum.Ortak is olmaz.. Herkes söylemiş bir de ben soyliyeyim.. Eniste zaten art niyetli herkes hemfikir.. Artniyetli olmasa dahi olmaz.. Isin icine para girince aile dostluk hepsi bozulur.. Aile buyuklerine sorma fikri de mantikli gelmedi bana.. Bir kere anneniz olaya objektif bakamaz.. O da kizi sonucta yuvasi dagilmasin ister.. Bence siz sadece esinizle konusup enisteye hayir deyin.. Ortak is istemiyoruz deyin.. 3.000 krediniz varmis ortak kazancla odeyebileceginizi sanmiyorum.. Karariniz kesin ve net olsun.. Kendi ailenizin iyiligi icin hayir deyin..
Yine olay ben patlıyor. Hiç bu açıdan bakmadım yani eşimle enişte kavga eder sonra ablam boşanır gibi düşünmedimen son kocalariniz birbirine girip sonra da bosanirsa ablan o zaman kalp kirginligi neymis gorursunuz...yuvami dagittin der.ben bile tobe kardesimle iş yapmam ortak...enistenizde ablanizda işine baksin
Yine olay ben patlıyor. Hiç bu açıdan bakmadım yani eşimle enişte kavga eder sonra ablam boşanır gibi düşünmedim![]()