Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben küçükken hep okul bitince kapancam derdim okul bitti
evlenince demeya başladım evlendim
şimdide açık olmayı seviyorum saçlarımı boyamayı şekil vermeyi kapanmayı kendime yakıştıramıyorum ama çok istiyorum bi ara baya bi karar vermiştim hatta yeni aldığım elbiselerimi hep uzunkollu almaya başlamıştım ama çalışmayabaşlamıştım hava çok sıcaktı cesaret edemedim
şimdi birazdaha yaşlanınca diyorum 35 ten sonra
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisolumunekankayizsmile
bu konu tam bana uygunmuş
bigün cesaret ettim haftanın başında kapanacaktım
aileme söyledim anneme ve anneanneme karşı çıktılar ve konu öyle kapandı gitti
hala içimde istek var ama soru işaretleri çok fazla
önümüzdeki sene üniversiteye başlayacağım yapabilirsem o yeni ortama girmeden yapıcam yapamazsam bi 4 sene daha erteleyeceğim:gitme:
aynen limoncum dediklerine harfiyen katılyorum
birde bende iş bulamama korkusu var
öğretmensen iş bulman kolay olur. İslami geleneklere sahip özel okullardan birine kayıt olabilirsin. Ya da müşteriyle direkt ilişki içinde olmayacagın bir meslekse bir nebze daha araya araya bulabilirsin.Ama bankacıysan imkansıza yakın :1no2:
bende tesettürlüyüm arkadaşlar..ama inanının ertelicek hiç bi şey yok..çünkü insan gerçek anlamda altını çiziyrum gerçek anlamda dinin yaşadığnda çok rahat oluyo.inanın kapandığınız için ahirette o kadar güzel nimetler bekliyoki..evet belki çok sıcaklıyoruz bazende çok bunalıyoruz amaAllah için bu kadarcık şeylere katlanmanın yeri ayrı.onun sevabı ve Allahın merhameti katmerli.sırf tesettürmüze uygun olsun kapalıyız sözde olmayalım tenimiz belli olmasın diye çok ince giyemiyosun ama yaptığın işi tam yapıyosun ya işte onun rahatlığı başka..tavsiye ederim canlarım hemde şiddetle..ayrıca kpalıyım diye çoğu şeyden mahrum olmuyoruz.mahrum olduklarımızıda defterimize yazıyoruz karşılığını almak üzere![]()
arkadaşlar insan yürekten istediği şey için bir dakika bile beklemez...canınız tatlı yemek istediğinde ayy dur bakiim şartlar olgunlaşsın öyle yiyeyim diyormusunuz??
hepinizden çok özür dilerim ama ben bu türlü tereddütleri olan kişilerin gerçekten samimi olmadığına, yalnızca "cennete girmek" için kapanmak istediklerine ve bunun da çıkarcılık olduğuna inanıyorum...ben öyle düşünüyorum...
polemik yaratmayacağım, birdaha girip cevap da vermeyeceğim sadece sormak istedim yukarıda işaretlediğim cümlemidir kapanma nedeniniz???? öyle ise biraz daha düşünün derim ben...
bu arada ben kapalı değilim kapanmayı da hiç düşünmedim eğer öyle bir düşüncem olsaydı bir saniye tereddüt etmezdim ne ailem ne çevre ne başka bişey etkili olamazdı.....
arkadaşlar insan yürekten istediği şey için bir dakika bile beklemez...canınız tatlı yemek istediğinde ayy dur bakiim şartlar olgunlaşsın öyle yiyeyim diyormusunuz??
hepinizden çok özür dilerim ama ben bu türlü tereddütleri olan kişilerin gerçekten samimi olmadığına, yalnızca "cennete girmek" için kapanmak istediklerine ve bunun da çıkarcılık olduğuna inanıyorum...ben öyle düşünüyorum...
polemik yaratmayacağım, birdaha girip cevap da vermeyeceğim sadece sormak istedim yukarıda işaretlediğim cümlemidir kapanma nedeniniz???? öyle ise biraz daha düşünün derim ben...
bu arada ben kapalı değilim kapanmayı da hiç düşünmedim eğer öyle bir düşüncem olsaydı bir saniye tereddüt etmezdim ne ailem ne çevre ne başka bişey etkili olamazdı.....