yazın en uzun ve en sıcak günlerinde oruç tutanları anlamakta güçlük çekiyorum ve akıllarından da şüphe ediyorum açıkcası
sizin dayanıyor olabilmeniz bebeğinizin de dayanıyor olduğu anlamına gelmez... su ki onun için hayati önem taşıyor
oruç bütün bedene sağık getiren bir ibadettir, neden bebeklerimiz için ölümcül ya da çok tehlikeli olsun ki
onların günlük ihtiyaçlarını karşılayın yeter
kendi bünyesine güveni olan tutar, kimseyi ilgilendirmez. Bir bebeği annesinden daha çok düşünemesiniz değil mi?
az önceki mesajımda da belirttim, günlük alınması gereken besin değerleri sağlandıktan sonra bebeğe bir zararı yoktur orucun
bakın ben tutamıyorum
ama tutabilenlerin de akli dengesinden şüphe etme hakkını kendmde bulmuyorum
çok sert tepkiler olmuş konuyla ilgili
ayrıca doktorlar günde 6 litre su için diyor, oruç tutmayan herkes 6 litre su içebiliyor mu, ben içemiyorum aççıkcası
bizim topikde kizlar sormus doktorlarina.bebek kucukse hic bir zarari yok.ama halsiz kalinca tutmayin diyor.
13 haftalık hamileyim oruç tutuyorum ama çok zor tutuyorum ,sizler napıyorsunuz* dr bugün tutulmaması tavsiye edilir ama sonuçta sizin kararınız deyince yine kaldım, tutmasam acaba şımarıklık mı etmiş olurum diyorum kafam karışık vesselam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?