- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Ben sana karışıyor muyum dedim sende karışma zaten sayılı gün sinirleniyorOruc tutmak farz engelleyemez kaldı ki evli olsan eşin bile engelleyemez. Ona ne oluyomuş. Bırak küssün hatta otursun ağlasın arama haklısın.
Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Sevgiliniz sizin inancınızı yaşamanıza karışa bilir ?Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Baska düşünceleri varsa demek kiSevgiliniz sizin inancınızı yaşamanıza karışa bilir ?
Görüşmeye neden engel oruç o kısmı anlamadım?
Merhaba
Yaşı kaçBen sana karışıyor muyum dedim sende karışma zaten sayılı gün sinirleniyor
Oruçluyken neden görüşülmüyor ?Merhaba
Opemiyicek falanİftar için görüşseniz olmuyor mu?
35Yaşı kaç
Yani olmaz işteOruçluyken neden görüşülmüyor ?
Görüşmekten kasıt başka şeyse oruca ara verip zina yapınca bu günah sevap dengeleme mi oluyor ?
Opemiyicek falan
Ohaaa
HarikasınOhaaa
Ben de 20 yaşında ergen falan sandım.
Sevgilin tam bi sığırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?