- 4 Eylül 2018
- 1.858
- 3.453
- 133
- 37
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Aramiyorum zatenFarz ibadetinizi yapmanıza kimse engel olamaz. Yaşı da olgun olması gereken yaşta. küserse küssün aramayın sormayın .
Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Evet tamamen bencillikAmaç sevdiceğinin gözlerine bakıp hasret gidermek mi? Yoksa başka bir şey mi?
Bu ne bencil zihniyet?!
Evet saygı duymalıydi35 yaşındaki adamla bunun kavgasını mı ediyorsunuz?
sizin ibadetinize karışamaz bu sizden başka herkesi aşar.
saygısız herif
Kendi bilir yani saygı olmadan hiçbir şey olmuyorİnancınıza saygı göstermeyen adama taviz vermeyin
Akıl yaşta degil başta demiş büyükler.Ohaaa
Ben de 20 yaşında ergen falan sandım.
Sevgilin tam bi sığırmış
Yüzüne söylediniz mi?Kendi bilir yani saygı olmadan hiçbir şey olmuyor
Yiyişmek istiyor öpüşecek falan onun derdindeSevgiliniz sizin inancınızı yaşamanıza karışa bilir ?
Görüşmeye neden engel oruç o kısmı anlamadım?
Yabanci kocamdan bile bu saygisizligi gormedim.Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Sırf anlık bir şehveti için oruç tutmuyor ve sana da yutma diyorsa derhal ayrıl ondan...Merhaba
Haddini aştı bayaHala bu tiple görüşmeye devam ki edeceksin bas tekmeyi gitsin saygısız herif
İftardan sonra görüşmek biraz zor evlerimiz uzak hem evden ne diyip cikicam kioruçluyken görüşün? veya zor geliyorsa iftar yapın, iftardan sonra görüşün bu kadar zor olmamalı bunları yapmak?
Oruçluyken gorusulmuyor muMerhaba
Yüzüne söylediniz mi?
Burada yazınca hissetmeye bilir
Sizin yaşınız kaç?Haddini aştı baya
İftardan sonra görüşmek biraz zor evlerimiz uzak hem evden ne diyip cikicam ki
oruç tuttunuz diye küsen sevgilinizin biyolojik yaşını bilmiyorum ama akıl yaşını merak ettim?Merhaba
Derdini sevsinler saygı yok arzular şelaleYiyişmek istiyor öpüşecek falan onun derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?