- 14 Ekim 2021
- 441
- 955
- 53
- 45
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
:)) görmedim yorumları, çocukların ilk oruçları satın alınırya hani, bende beni ye , öp de orucun bozulsun diye mıncıklıyorum, o sebeple.7 yasindaki cocugunuz neden sizi opmuyo ? Bicok kisi sormus ama ben yinede iyi niyetli dusunmek istiyorum. Agiz kokusundan falanmi
Tövbeler olsun, milletin pisikoloğu topdan bozulmuş :))). Kasmayın bu kadar rica ediyorum, konudaki abazaya odaklanınSizin yazdıklarınızı okuyunca benim gözümün önüne burada yazamayacağım çok şey canlandı
Ben biliyodum başıma gelecekleride dayanamadım yazdım yinede , malum Burda millet birbirini taşlamaya fırsat arıyor.7 yaşındaki evlat oruçluyken annesini öpmek neden istemiyor?
Anne evladını öpünce- evlat annesini öpünce ne oluyor? Ne öğrettiniz çocuğa? Evladın kızı erkeği mi var?
Anne-çocuk arasında mahremiyet mi var?
Ayh valla bacım baydı konu beni, kim kimle nezaman sevişiyosa sevişsin, ister orucunu bozsun ister abazanın salyası sümüğü birbirine karışsın , gına geldi. Sadece 7 yaşındaki çocuk bile orucunu bilinçli bilinçsiz koruyorda, eşşek kadar insanlar gelmiş sevgilim beni bilmem napmak istiyo orucum bozulurmu diye soruyor hala demek istedim . Dahada bişey demiyom.Neyine sasirilmasin ki? 7 yasinda cocuk orucun bilincinde olabilir elbette ama anneyi opmenin orucu bozmayla bir baglantisini kurmamali, bu yanlis iste. Neyi nasil ve neden ogrettinizi anlayamadim. Cocugun anneye karsi boyle bir hassasiyeti olmamali ozetle
A bilmiyodum hic duymadim:)) görmedim yorumları, çocukların ilk oruçları satın alınırya hani, bende beni ye , öp de orucun bozulsun diye mıncıklıyorum, o sebeple.
Ben kendim rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum, ağız bakımıma özen gösteriyorum. Başka bir durum değil
Bence görüşmeyi kes bu kişiyle.Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Ondan sonra hevesini alınca terkedecek.Derdini sevsinler saygı yok arzular şelale
Çevirdiğiniz kazlar yanmamıştır İnşallahBen biliyodum başıma gelecekleride dayanamadım yazdım yinede , malum Burda millet birbirini taşlamaya fırsat arıyor.
Anne evlat birbirini öpünce sevgimiz çoşuyor, yavrumu kalbime sokasım geliyor, yetmiyor yemek istiyorum onu. Ben seni yiyim sen beni ye orucun bozulsun diye şakalaşıp arada mıncıklıyorum.
Konu sapık bir abazadan bana nasıl geldi yahu :)
subhanAllah ! Size kötü fikrinizi aynen iyade ediyorum !Çevirdiğiniz kazlar yanmamıştır İnşallah
Heee hesubhanAllah ! Size kötü fikrinizi aynen iyade ediyorum !
Pardon da niye rezil olayım ???Heee he
Tamam daha rezil etmeyin kendinizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?