Oruç tutmak ile ilgili

7 yasindaki cocugunuz neden sizi opmuyo ? Bicok kisi sormus ama ben yinede iyi niyetli dusunmek istiyorum. Agiz kokusundan falanmi
:)) görmedim yorumları, çocukların ilk oruçları satın alınırya hani, bende beni ye , öp de orucun bozulsun diye mıncıklıyorum, o sebeple.
Ben kendim rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum, ağız bakımıma özen gösteriyorum. Başka bir durum değil

Ben biliyodum başıma gelecekleride dayanamadım yazdım yinede , malum Burda millet birbirini taşlamaya fırsat arıyor.
Anne evlat birbirini öpünce sevgimiz çoşuyor, yavrumu kalbime sokasım geliyor, yetmiyor yemek istiyorum onu. Ben seni yiyim sen beni ye orucun bozulsun diye şakalaşıp arada mıncıklıyorum.
Konu sapık bir abazadan bana nasıl geldi yahu :)

Ayh valla bacım baydı konu beni, kim kimle nezaman sevişiyosa sevişsin, ister orucunu bozsun ister abazanın salyası sümüğü birbirine karışsın , gına geldi. Sadece 7 yaşındaki çocuk bile orucunu bilinçli bilinçsiz koruyorda, eşşek kadar insanlar gelmiş sevgilim beni bilmem napmak istiyo orucum bozulurmu diye soruyor hala demek istedim . Dahada bişey demiyom.
Elhamdulillah evladımı nasıl eğiteceğimi gayet iyi biliyorum, haramı helali, ayıbı öğretiyorum.

Bence sizin is evlilige gitmez. Burada yazanlar ne var ki demis ama sevgililikte 1 ay az bir zaman degil. Benim de zamaninda erkek arkadasim oruc tutardi ama o sekilde gorusmek isterdi. Yani bir yere oturup cay icemiyorduk o icmeyince ben de yemek icmek istemiyordum. O zaman bir yere de oturamadik guzel olmadi iste. Normalde inancina karismasam da o gunlerde cok sorgulamistim bunu ciddi bir sorun olarak gormustum. Kafa yapinizin uyustugu birini tercih edin. Zor olacak ama ayrilin sevgilinizden bu is daha fazla uzamadan yoksa o sizden ayrilacak.

A bilmiyodum hic duymadim
Demekki biz kucukken boyle bise yoktu
Yada vardida bizimkiler satin almadimiki
Fakirlikten heralde

Çevirdiğiniz kazlar yanmamıştır İnşallah

Kendisi tutmayabilir herkes kendisine tutuyor da, size tutma demek ne demek?
İftardan sonra görüşelim demek varken üstelik.
Saygı göstermiyor, bir de küsüyor daha neler.
Yol verin gitsin.

Ne alaka ya senin tercihlerine karışma hakkı yok.Ibadetler çocuk oyuncagı degil o ayri bir konu zaten oruc tutma görüselimden kasıt seninle yiyişmek istemek mi bir seyler mi yiyip icmek mi bu da önemli ? Bence arkana bakmadan kac.Bugün oruc tutma der yarın elbisene karısır onla görüsme bunla konusmaya evrilir mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…