Oruç tutmak ile ilgili

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Ya ne desem bilemedim.Bu soruyu sorarken zihnimizin sizinle mi olduğunu merak ettim.Su mübarek ibadeti bile rezil ettiniz ya ne deyim

Derdini sevsinler saygı yok arzular şelale
Aynen öyle adam resmen kıza senden çıkarım olmasa yüzüne bakmak seni görmek istemiyorum öpüşüp tatmin olacaksam buluşalım yoksa benim için hiçsin demiş de anlayana işte

Ailem kalmama izin vermez iftar olabilir

Yani uzakta olsanız kırk yılda bir bir araya gelseniz falan anlarım da ne alaka durduk yere

Ne diyorsun sen ya rahatsız olduğum için konu açmışım burda rezil eden sensin senin gibileri iyi bilirim
Neyi iyi biliyorsun.İyi bilsen şu saçma soruyu sormasın.Sizin nasıl bir insanla bereber olduğunuz insanları iyi tanıdığınız çok açık gosteriyor

oruç tuttunuz diye küsen sevgilinizin biyolojik yaşını bilmiyorum ama akıl yaşını merak ettim?
7 yaşındaki oğlum oruçlu iken beni öpmek istemiyor, bilmem anlatabildimmi…
Sevgili konu sahibi oruç tutmak aç susuz gezmek değildir, lütfen bu ibadetin sebeplerini amaçlarını bir öğrenin.
Bizim büyüklerimizin bir lafı vardı , afedersiniz ahırdaki ineklere sabah akşam yem ver onlarda oruçlu olur diye !
Gözönüme azgın, ağzından salya akan bir tip geldi

Ne münasebet ben anlamadım. Hem inancıma saygı göstermeyecek hem de küsüp trip atacak, doğduğuna pişman ederim.
Tek bencillik ve saygısızlığı bu değildir eminim, neden devam ediyorsun, "normalde çok iyi biri" mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…