Oruç tutmak ile ilgili

Bu soruyu ciddi ciddi soruyorsanız tutmayın , birde bir üyeye demişsiniz ki senin gibileri iyi biliyorum . Allah aşkına neyi biliyorsunuz adamın niyeti belli uçkurunun derdinde siz hala oruç tutma görüşelim diyor ne yapayım diyorsunuz cevabı sorunun içinde keşke onu da bilseniz .. Derdi sizi görmek olsaydı ibadetinize karışmaz iftardan sonra görüşmek isterdi yada birlikte iftar yapardınız .

Yorumuma şaşıranlara diyorum, neye şaşırdınız acaba ? Küçücük bir çocuk orucun önemini idrak ederken , bir abazanın ağzında salyalarla gezmesimi normal de şaşırdınız beğenmediniz ???

7 yaşındaki evlat oruçluyken annesini öpmek neden istemiyor?
Anne evladını öpünce- evlat annesini öpünce ne oluyor? Ne öğrettiniz çocuğa? Evladın kızı erkeği mi var?
Anne-çocuk arasında mahremiyet mi var?

Yaşı da büyükmüş. Ne bu çocuk oyuncağı mı tut ama sevgilini özleyince mola ver

Sizin yazdıklarınızı okuyunca benim gözümün önüne burada yazamayacağım çok şey canlandı

Değerlerinize saygı duymayan sizede duymaz sakın unutmayın

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Herkesin kendi tercihi. Allah'ın emrine değilde onun isteğine uymayın lütfen. Konuşmak istemiyorsa inanın kendisi kaybediyor

Sevgili hanımefendi, bunu özendirmek için değil ama bir kıyas yapabilin diye yazıyorum , öncesinde oruç tutmayıp arkadaşım oruç tutuyor diye birlikte iyiye gitmeliyiz hayatı paylaşacağız diyip oruç tutmaya başlayan sevgilisi var. Sırf emelleri için saygı duymuyorsa bu bir redflag bence. Oruç tutsun demiyorum ama saygı duymalı.

7 yasindaki cocugunuz neden sizi opmuyo ? Bicok kisi sormus ama ben yinede iyi niyetli dusunmek istiyorum. Agiz kokusundan falanmi

Neyine sasirilmasin ki? 7 yasinda cocuk orucun bilincinde olabilir elbette ama anneyi opmenin orucu bozmayla bir baglantisini kurmamali, bu yanlis iste. Neyi nasil ve neden ogrettinizi anlayamadim. Cocugun anneye karsi boyle bir hassasiyeti olmamali ozetle

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Ben de tutmuyorum ama sevgilime karışmıyorum o tutuyor. Küsmesi garipmiş bence aramayın size karışmaya hakkı olduğuna inanacaktır öyle yaparsaniz.

Adamın size ve inancınızı yaşayınıza saygısı yok. Gelecek düşünüyor musunuz bu herifle? Sıkıntılı olur çünkü.
Hayır bir de soruyorsunuz ya, elbette bozmayacaksınız bir insan için kasıtlı oruç mu bozulur?
Elin sapığı için ibadetinizi neden heba edeceksiniz.
Size saygısı da yok sevgisi de bence.
Bu arada oruca verdiğiniz önemi,inancınızın başka emirlerine de verin bence.

Merhaba
Müslüman için farz olan orucu keyfi için bozmanı isteyip, karışan, üstüne küsen adamla isiniz olmasın bence.

kimse kimsenin ibadetine karışamaz. babamla annem oruç tutarlardı sağlıkları yerindeyken; ben hayatımda 1 kez o da merak ettiğim için 10 yaşımda tuttum oruç, bir daha da tutmadım. ailem bile karışmadı tek olumsuz konuşmadı bu konuda bana ki sevgilim beni uyaracak tut diyecek onun için tutacağım öyle mi? o kim ki?

sizin durum da aynı aslında o kim ki? sizin ibadetinize karışıyor. bu sizin inancınız, ister tutarsınız ister tutmazsınız. sizin inancınıza saygılı olmak zorunda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…