Oruç tutmak ile ilgili

Bu da abartı ama. Evlat annesini şehvetle mi öpüyor da öpmüyor. Anne çocuk birbirini öpebilir yavrum demek daha güzel olmaz mı?

Bu da abartı ama. Evlat annesini şehvetle mi öpüyor da öpmüyor. Anne çocuk birbirini öpebilir yavrum demek daha güzel olmaz mı?
yok Estağfirullah, demek istediğim çocuğun dikkatiyle aklıyla o abazanın aklının nerede olduğuydu . Sanırım yanlış ifade ettim

şurda kaç gün kalmışki şimdimi aklına gelmiş haftaya bugün bayram zaten ve üstelik inancına ibadetine saygı duymayan biri ilerde evlenirsen hiç oruç tutmamanı da ister böyle biriyle ne kadar olur bilemem ama tabi senin seçimin senin kararın

E oruçlu görüş, iftar yapın beraber.
Zaten saat 7.30da okunuyor, sonra eve gidiş saatine rahatça takilirsiniz. Adet zamanı tutmuyordun, keşke o zamanları degerlendirseydiniz takılmak icin

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Sen arasam mi diye dusunuyorsun, farkinda misin senin degerlerine saygisi yok? Tarihe göm bu saygisizi

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Höst deseydiniz. Allah rızası için tuttuğum orucu senin gönlün için tutmamazlık yapamam diyin.
Aramayın sakın.
Densiz yaa

İftara gidin?
Benim babam oruç tutmuyor, ben tutuyorum. Başta şikayetçiydi gündüz görüşüp bir şey yapamadığımız için, şimdi görüşmek için iftara götürüyor
Biliyorum burada adamın kast ettiği şey farklı ama sonuçta gerçekten sizi seviyorsa böyle bir şey yapabilirdi

35 yaşında bir kadın oruç tuttu diye küsen biriyle görüşmez

İftardan sonra görüş bir dahaki sevgililerinle, sakın kimse için bu yaşta ibadetlerini terketme

Dini inancı olan insanlar ölümden sonra da bir hayatın olduğuna inanırlar kimse için karartma inancını ölüm var

Sorun senin tutup, onun tutmaması değil. Sorun senin inancına saygı göstermemesi.
Bizim evde ben tutuyorum, eşim tutmuyor. Ben 5 vakit namazda kılıyorum. Flört ederken ben camiye ya da mescite giderdim . Eşim dışarda beklerdi.
Biz Hacca gittik. Annesi çocuğunu unutuyor. Herkes kendi derdine düşüyor. Ama erkek arkadaşın sana mani olamaz.

Görüşmek ne anlamda görüşmek?
Oruçlu bir insanla oruç tutmayan insan normal görüşür. Sevişmekten mi bahsediyor ben anlamadım? Eşim tutmaz mesela,ben tutarım gücüm yettiğince, dışarıda da gezeriz beraber. Ya da en basiti grup halinde buluşmalar olur, kimi oruçludur kimi değildir. Yan yana otururuz nolacak ki? Oruç sadece yeme içmeye engel, biraz da dedikoduya

Merhaba
Oruçken görüşün? O acıkırsa yer sen de dışarıyı izlersin, bişiker anlatırsın

Ya beni ne olur yanlış anlamayın ama dilimide tutamıyorum
Oruç tutmanızı istemesindeki amaç belli sevişmek öpüşmek yani normal zamanlarda bunları yapıyorsunuz
Ablacığım keşke oruca gösterdiğin hassasiyeti zinaya da gösterseydin dinimizde oruç farz zina haramdır
Amacım kimsenin namus bekçiliğini yapmak değil herkes dilediği gibi yaşamakta özgürdür ama bu çelişki beni benden alıyor

Ben farklı görüşteki insanların birlikte olmasını pek mantıklı bulmuyorum. Belli ki bie çok kritik noktada birbirinize eşlik edemeyeceksiniz, ne gerek var daha bu kadar yolun başındayken zorla ittire kaktira devam etmeye? Ben eşimle ilk sevgili olduğumda bundan 10 sene önceydi, o da oruç falan tutardı. Benim sevdiğim şeyler değil ayak uydurmak istemezdim, mesela o zamanla bıraktı ve tamamen uzaklaştı dinden ama tabi biz küçüktük baya. Bir tarafın değişme ihtimali sıfıra yakındır normalde, o yüzden buna güvenip de devam etmeyin derim. Ortak çocuk yetiştirmesi var bunun, sosyal çevresi var. Çok zor bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…