- 14 Haziran 2019
- 15.895
- 80.658
- 598
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bu da abartı ama. Evlat annesini şehvetle mi öpüyor da öpmüyor. Anne çocuk birbirini öpebilir yavrum demek daha güzel olmaz mı?7 yaşındaki oğlum oruçlu iken beni öpmek istemiyor, bilmem anlatabildimmi…
Sevgili konu sahibi oruç tutmak aç susuz gezmek değildir, lütfen bu ibadetin sebeplerini amaçlarını bir öğrenin.
Bizim büyüklerimizin bir lafı vardı , afedersiniz ahırdaki ineklere sabah akşam yem ver onlarda oruçlu olur diye !
Gözönüme azgın, ağzından salya akan bir tip geldi
yok Estağfirullah, demek istediğim çocuğun dikkatiyle aklıyla o abazanın aklının nerede olduğuydu . Sanırım yanlış ifade ettimBu da abartı ama. Evlat annesini şehvetle mi öpüyor da öpmüyor. Anne çocuk birbirini öpebilir yavrum demek daha güzel olmaz mı?
Sen arasam mi diye dusunuyorsun, farkinda misin senin degerlerine saygisi yok? Tarihe göm bu saygisiziMerhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Höst deseydiniz. Allah rızası için tuttuğum orucu senin gönlün için tutmamazlık yapamam diyin.Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Oruç tutmamak ve keyfi bozmak kadar nikahsız olarak sevgilinin öpmesi de günah güzel kardeşim. Elin oğlu için ahiretini yakmaOpemiyicek falan
Ağzınıza sağlık.oructan aldığımız sevabın fazlasını kaybetmek.Sozum müslüman kardeşime diğerleri üstüne alınmasınOruç tutmamak ve keyfi bozmak kadar nikahsız olarak sevgilinin öpmesi de günah güzel kardeşim. Elin oğlu için ahiretini yakma
Oruçken görüşün? O acıkırsa yer sen de dışarıyı izlersin, bişiker anlatırsınMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?