Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle açılan saç

forbiddenblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
147
14
38
Merhaba , 2 ay önce kestane rengi saçlarıma krepe balyaj yaptırdım gerçi ben başka şey istedim kuaför öyle yaptı.Neyse en başta alışmaya çalıştım . Çünkü ilk defa saçıma bi işlem yaptırdım. Bi değişiklik olsun istedim. Fakat saclarım upuzundu belime kadardı. 1 karış falan kesildi. Ona da üzülüyorum pişmanım ama kendimi teselli ediyorum bi yandan güzel oldu diyorum herkes de beğeniyor. Ama hep eski saçlarımı özlüyorum. Oryalle açtı saçımı .Boya da yok saçimda ama bu Zaten yıpranmış gibi duruyor iki renkli hiç doğal durmuyor üf. Bu sac nasıl eski haline dönecek uzamasını mi bekleyeceğim uzayıncada sürekli kestirmem mi lazım yardım edin

MErhaba Oryalle açılan saçta malesef çok yıpranma oluyo.Tedavi için maskeler işe yarıyor Saçlarınızı koyu bır renge boyayıp sonrasında bakım maskelerı uygulayarak uzamasını bekleyebılırsınız. O kadar dert etmeyın sonucta kökü sizde

Daha önce hic boyamadım saçımı boya ne kadar sure duruyor acaba akınca tamamı mi gidiyor ben hiç anlamıyorum oryalin üstüne koyu renk boya nasıl olur kestane rengi fln boya alsam sursem ne olur acaba rengi

Daha önce hic boyamadım saçımı boya ne kadar sure duruyor acaba akınca tamamı mi gidiyor ben hiç anlamıyorum oryalin üstüne koyu renk boya nasıl olur kestane rengi fln boya alsam sursem ne olur acaba rengi

evet oryalın uzerıne kestane rengi boyarsanız dogal sacınız gıbı olur ve oryal kısımlarıda kapanır bir süre o sekılde uzatabılırsınız . ÜZülmeyin dahada

evet oryalın uzerıne kestane rengi boyarsanız dogal sacınız gıbı olur ve oryal kısımlarıda kapanır bir süre o sekılde uzatabılırsınız . ÜZülmeyin dahada
Çok mutlu oldum şuan:)) çok teşekkür ederim güzel fikirlerinizi benimle paylaştığınız için :)

Forbiddenblue aynı şey benim başıma da geldi yani anlatamam tamamiyle aynı ve hemen hemen aynı tarihlerde Ben de tekrar boyattım gerçi şu an tekrar açtırdım ama herneyse yıpranmışlık ve kurulukla başetmek için hindistancevizi yağı müthiş kesinlikle tavsiye ederim. Bir de doa nın keratin maskesi var o da gerçekten çok iyi

Yoksa ayni kuaföre mi gittik ben tekrar boyatmadim ya uzasin öyle boyatirim biraz boyle takilayim dedim. Çünkü kafam çok karışık kendi saç Rengim yüzümü çok sert gösteriyor.Sari yapsam sürekli dip boya sorunu olur galiba bilemedim ki napsam

Oryal magduruyum sor cevapliym:)
Ooo tecrübeli birini buldum güneş vurunca iğrenç duruyor şu açılmış kısım kesik kesik sari bi tuhaf yani . kestane rengi boya sursem nasıl olur. Bide şuan yarısı oryal yarısı kendi saçim (balyaj olduğu için) İlerde boyasam ayni renk olmayacak ucu dibi farklı ton olacak .ne yapmalıyım komple bir daha mi oryal sürmek gerekir sonra mi boyanır hic anlamam saç işinden

Sakinnn bir daja oryal surmeyi nasildusunursunn
Canm benmde oyleydi dogal haliyle cikamiyorum ben kestire kestire duzelttirdim ama kestirmeye niyetin yoksa koyu renge boya daha az belli olsun
Ama yine de belli oluyor o yanik yaaa

Hadi ya ben daha kestirmek istemiyorum canım belime kadardi 1-2 kariş kadar kesti sirf şu balyaji yapablmek icin . hayir zaten yapabilen uzun sacada yapardi. Zor atlattim o sacimin kisaldingindaki psikolojiyi. Renk olarak ne onerirsin normal saçim koyu kestane ama beni sert gösteriyor

Ay sacmalama kestane simsiyah oluak uzun sure boyamaki koyu boyasanda emin ol sacin alt zeminde oryal oldugu icin o koyu renk zamanla acilcak allttaki oryal cikicak ortaya rebgarenk olcaksn biyama bi sure bakim yap sonra koyu rengi akitmak icin binbir yol ararsn

Aaaaa (( keşke hic bulasmasaydim ya ((

Bende oryal magduruyum. Ama saçlarım değil saç diplerinde yandı. Lütfen nolur yardım edinn.. Konu da acamadim bir turlu buralara yazıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…