E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bence bu dedıgın zor işte :) o kırmızı halının boy ve kilo ortalamasına bakılırsa :1rolleyes:
Kusura bakma ama hani orda kusursuz güzelliklere değer verilmiyorsa bizim kilo ve boy ortalamamızın farklı olması neden daha şık ve zarif olmamızı engelliyor?oldukça çelişkili cevap...kompleksli değilsek eğer gayet de güzel daha çarpıcı olunabilir! bizi de bu kadar aşağı görme yani:dilcikar:
[ımg]http://img511.imageshack.us/img511/6294/46073anistonjennifer880.jpg[/ımg]
[ımg]http://img19.imageshack.us/img19/2047/46243anistonjennifer862.jpg[/ımg]
tek geçiyorum jennifer anistonu ya budur işte
ne demek canım lafımı olur.esine saygılar hurmetler :)))))ya beni nasıl mutlu ettin anlatamam hemde büyük boy koymuşun hemen kopyaladım :)) eşimde yandan bakıyormuş diyo ki ya sizin bu kulupte bebekten başka herşeye yarıyo sanırım :)))
hakketn öyleydi ama benim için hala bir numaralı idol ne kadar yaşlanırsa yaşlansın hep öyle kalacak.
bu aarad kolyede muhteşem :)))
sırf belki ödülünü köpeğine ithaf eder diye ödülü vermediklerini düşünmüyorda değilim:)))
Angelina 'yı hiç beğenmedim.Normalde de beğenmem zaten.Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette.
Doğallıktan bahsetmişsiniz de,Angelina'da estetikli.Bizim en özenli,süslü halimiz onların en süssüz,bakımsız hali.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.:jeyyar:
yok yahu biliyorum ozellikle boyle koyuyorum,fotoları kuculttukce hd degeri iniyor,kalitesizleşiyor.Konu sahıbı arkadasım..
Resımler bıraz daha kucuk cıkarsa bakmak daha kolay olur..
Istersen yardımcı olabılırım cunku bu sekılde sayfayı kaydırarak bakmak gerekıyor baya buyuk :)
elie saab mıs :hooray:angelina gibi güzel bir kadına bu makyaj olmamış ya. saçı da özensiz ama elbisesini çok beğendim, sade ve zarif.
elie saab mıs :hooray:
jessica biel çok komik olmuş :roflol: sanki sabah yataktan kalkmış"aaaaa bugün oscar vardı,hemen yatak örtüsünü sarayım belime,ver şurdan bir kelepçe bir küpe demiş gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?