Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Oscar Kırmızı Halı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyi giyinenler sıra iki Angelina! yuru yawrum be !!!!!!!!

bence bu dedıgın zor işte :) o kırmızı halının boy ve kilo ortalamasına bakılırsa :1rolleyes:

Kusura bakma ama hani orda kusursuz güzelliklere değer verilmiyorsa bizim kilo ve boy ortalamamızın farklı olması neden daha şık ve zarif olmamızı engelliyor?oldukça çelişkili cevap...kompleksli değilsek eğer gayet de güzel daha çarpıcı olunabilir! bizi de bu kadar aşağı görme yani:dilcikar:

off ya o gulucukleri bosuna mı koyduk oraya yahu..ah kızlar ah..kendimi de kattım ıcıne bunun birde boyum 1.83 :teytey:

heidi klumun kolundaki bileklikler ve Mickey Rourke nin beyaz zincirli simokini kırmızı halıda en beğendiklerimdi.foto buldum ama koymayı bilmiyom(

ya beni nasıl mutlu ettin anlatamam hemde büyük boy koymuşun hemen kopyaladım :)) eşimde yandan bakıyormuş diyo ki ya sizin bu kulupte bebekten başka herşeye yarıyo sanırım :)))
hakketn öyleydi ama benim için hala bir numaralı idol ne kadar yaşlanırsa yaşlansın hep öyle kalacak.
bu aarad kolyede muhteşem :)))
sırf belki ödülünü köpeğine ithaf eder diye ödülü vermediklerini düşünmüyorda değilim:)))

ne demek canım lafımı olur.esine saygılar hurmetler :)))))
estetik yaptırmasaydı daha iyi olabilirdi bence..dogal yaslılık daha cok yakısırdı..

Angelina 'yı hiç beğenmedim.Normalde de beğenmem zaten.Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette.
Doğallıktan bahsetmişsiniz de,Angelina'da estetikli.Bizim en özenli,süslü halimiz onların en süssüz,bakımsız hali.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.:jeyyar:

Konu sahıbı arkadasım..
Resımler bıraz daha kucuk cıkarsa bakmak daha kolay olur..
Istersen yardımcı olabılırım cunku bu sekılde sayfayı kaydırarak bakmak gerekıyor baya buyuk :)

canım tartısılmaz zevkler ama Angelina estetikli degil..

Konu sahıbı arkadasım..
Resımler bıraz daha kucuk cıkarsa bakmak daha kolay olur..
Istersen yardımcı olabılırım cunku bu sekılde sayfayı kaydırarak bakmak gerekıyor baya buyuk :)
yok yahu biliyorum ozellikle boyle koyuyorum,fotoları kuculttukce hd degeri iniyor,kalitesizleşiyor.
ben 32" ile unutuyorum birde o var.pardon..

Son düzenleyen: Moderatör:
angelina gibi güzel bir kadına bu makyaj olmamış ya. saçı da özensiz ama elbisesini çok beğendim, sade ve zarif.

[/QUOTE]

BU NE YAA SANKİİ BAŞKASININN FÜÇUTUNAA KELLESİNİİ FOTOMONTAJLAMIŞ GİBİİ :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…