Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden herkes kiskanclik diyor ve neden kiskaniyorum ? Dugun yapamasam ona yapsalar bana alinmayan sey ona alinsa evet tum kalbimle kiskanirdim ama gizlice evlendiler ben kayinvalideme gosterdim sonucta resim paylasan o gostermenin nesi ayip ki ? Bide lutfen herkes ona kizcağiz demesin bildiğin oyuncu sadece beni yanlis anladilsr burdaki nedense herkes eltiyim diye...

Neden kiskaniyim ki iyi bir universite eğitim aldim isim iyi calisiyorum mutluyum bence yanlis anladiniz beni
Bence sen çok da iyi bir üniversite eğitimi almamışsın.
Çok da iyi, kendini tatmin edecek bir işte çalışmıyorsun
O yüzden çok canın sıkılıyor gideyim de kk daki kadınları biraz kışkırtayım diyorsun

Hayır hanımefendi sırf eltisiniz diye değil kaldı ki karşı tarafta elti neyse bu eltilik müessesesi :) insanların size yüklenme sebebi çok net fesatlik yapmışsınız sırf herkes sizin gibi düşünüp kıza cephe alsın tepki göstersin diye halbuki ne gerek var madem eğitimli işi gücü yerinde bir kadinsiniz daha özgüvenli olmanız lazım ve saçma şeylere takilmamaniz lazim milletin giydiğine, içtiğine karismamak gibi . Ayrıca unutmayın eğitim cahilligi alır saygısızlık ise ömür boyu

Siz çok kötü niyetlisiniz . Kızcağıza resmen kaynanalık yapıyorsunuz . Ne diye kızın fotoğraflarını gösteriyorsunuz size ne özel hayatı sizi ne ilgilendirir ? Yardım da etmeyebilir zorunda değil misafir olarak görüyor demek kendini . Niye bu kadar kıskandınız zaten kaçarak evlenmişler babası da vefat etmiş destek olacağınıza ... Siz okudunuz sanırım keşke okumasaydınız ... Yazık

Ağzına sağlık ya. O kedi evin bireyi sen dış kapının dış mandalısın ablacım

Estağfurullah bacım biz kıskanıyoz

Kedi konusunda haksiz olduğumu ve hatali davrandiğimi anladim ama lutfen kizcağiz felan yazmayin baya da dobra lafini sozunu esirgemiyo nasil kizcağiz olsun ben arkadas abla olmak istedim o soğuk durdu kesinliklr baba konusunda oyunculuk yapti 22 yasinda bir insana mantikli dusunduğunuzde anne baban sağ mi denir her sorulduğunda aglayacağinj dusunmuyorum alismistir kesinlikle beni kucuk dusurmek icin yapti bu adim kadar eminim ve basardida

Pardon ama iş yapmamasından size ne ? Bunu lafını yapıyor olmanız çok mu doğru? Ya da zaten kayın valideniz kızın kim oldugunu bilmiyor mu da , resimleri gösteriyorsunuz ? Şu yazma şeklinizdeb hasetlik akıyor. Okumamış evlenmiş diyorsunun ki bu da sizi ilgilendirmez. Baştan sona kendinizle kıyaslama yapmışsınız siz.

Egonuz yerine siz yazsaydınız öneri verebilirdim. Bilir misiniz bir söz vardır, "okumak cahilliği alır, hadsizlik baki kalır." diye. Tabi argo olduğundan düzenledim, böylesi daha uygun gibi.
Diğer yandan, resimleri kvnize gösterme sebebinizin iyi olmadığı aşikar. Siz onu Kayınvalidenizle voltranı oluşturup, eltinizi "cık cık" lamak için yaptınız elinizde patladı.
Eltiniz, babası konusunda çok hassas olabilir. Bugün bile ben anneme Annanemi sorsam dakikasına ağlar, 27 sene olmuş öleli düşünün. Zamansız sormuş olabilirsiniz, şahsen bu durumu ben yapsam üstüste özür diler onu incitmek için sormadığımı söylerdim. "Ne dedim ki" demek yerine.
En önemlisi, eltinizle elektriğiniz uymuyorsa; sidik yarıştırmak yerine görüşmeyin. Anlattığınız gibi biriyse sizi tekte eler.

Hemen önyargılı dayanıyorsunuz.Ve ego tavanlarda ,okumamış etmemiş koca delisi diye iki defa tekrar etmişssiniz.Herkez okumak zorunda değil, okuyup evleneler de koca delisi o zaman ,çünkü okumayan değil kendi ayaklarında duran bir kadın da evlenmeyebilir.Çok da sevmiyorsanız görüşmeyin olur biter.

Sanane kızın acık olmasından ıckı ıcmesınden ve oz resmı paylasmasından esı rahatsız degılse sanane kv ye ne. Is yapmak zorunda degıl herkes okumak zorunda degıl 21 yasında evlendı dıye koca delısı olmak zorunda degıl. Evınde ıatedıgıno besler ve sen sevmıyorsun dıye odaya kıtleyemez evet rahatsızsan gıtmezsın. Bunlarda yanlıs olan sensın kız degıl bence kız cok ıyı ve guzel o yuzden sevılıyor sen sandınkı bak eltın okumus ıs bılıyor ısı var desınler benı ovup onu yersınler ama oyle olmayınca kıskanclıktn catladın demı. Demekkı neymıs sevılmek el ustunde tutlmak ocın bıseylerı becerebılmek degıl ıyı ınsan olmayı becerebılmek onemlıymıs gormeden cok sevdım kızo allah sızden koruaun mutlulugunu daım etsın ınsallah

Asıl hadsiz sensin muhtemelen üniversite okudun ama bi işe yaramamış.Bak içmemen,kapalı giyinmende bir işe yaramamış ki dışlanmaya başlamışsın.Sanane ya evinde ki kediden köpekten sen sevmiyorsun diye beslemeyecek mi?Kıskançlık yapma bence kendini rezil edersin umarım o kızın değil senin gerçek yüzünü herkes anlar.Bu arada evine gelenden hizmet bekleyeceksen hiç misafir alma evine millet senin mutfağında iş yapmak zorunda değil ki kız yardım etseydi kimbilir ne bahaneler bulacaktın

adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye

Üstte yazdığınız içkiler, açık saçık resimler derken zaten kızı küçümsemişsiniz, bir de o resimleri göstermişsiniz ki kayınvalideniz ona karşı dolsun diye.
başka hiç bir açıklaması olamaz.

Eğer size ilk kez gelmişsse tabiki oturması normal, hatta yardım edecek diye bir kural da yok. Akşam yaşadıgınız olayın dedikodusunu ertesi gün kayınvalidenize yapmanız hoş olmuş mu ? Bence olamamış !

Biz bir aileyiz sağda solda onun ile ilgili konusulsa esimle bizim insan yuzune bakicak halimiz kalmaz kedi konusunda hatami kabul ediyorum iyi niyetli değil neden kimse oynadiğini goremiyor herkes kizcağiz yaziyor saf felanda değil resmen seytan sirf babasi oldu diye ek ilgi mi gostericez benim annemim babamin yarina cikacaği ne malum hayir sadece kayinvalidem ve gorumcelerimin onu ovmesi zorums gidiyor ben hergun arar hal hatir sorar edepli giyinirim peki neden o aramadiği halde el ustunde tutuluyor ? Cunku oyuncu doğru soylyeni dokuz koyden kovarlsrmis bunu kkde anlamis oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…