- 20 Eylül 2019
- 152
- 139
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Neden herkes kiskanclik diyor ve neden kiskaniyorum ? Dugun yapamasam ona yapsalar bana alinmayan sey ona alinsa evet tum kalbimle kiskanirdim ama gizlice evlendiler ben kayinvalideme gosterdim sonucta resim paylasan o gostermenin nesi ayip ki ? Bide lutfen herkes ona kizcağiz demesin bildiğin oyuncu sadece beni yanlis anladilsr burdaki nedense herkes eltiyim diye...Şu yazdıklarınız baştan aşagı kıskançlık kokuyor. Hiiç kusura bakmayın ama... Bence de nasıl resmi olursa olsun, kendi tasvip etmediğiniz resimleri göstermeniz çoook yanlışş. Yada kayınvalidenize yeni gelin hiç iş yapmıyor diye dokdurmaya çalışmanız çook ayıp.. Yazdıklarınız hiiiç dogru birşey göremedim. Eşiniz de çok haklı.
Bence sen çok da iyi bir üniversite eğitimi almamışsın.Neden kiskaniyim ki iyi bir universite eğitim aldim isim iyi calisiyorum mutluyum bence yanlis anladiniz beni
Hayır hanımefendi sırf eltisiniz diye değil kaldı ki karşı tarafta elti neyse bu eltilik müessesesi :) insanların size yüklenme sebebi çok net fesatlik yapmışsınız sırf herkes sizin gibi düşünüp kıza cephe alsın tepki göstersin diye halbuki ne gerek var madem eğitimli işi gücü yerinde bir kadinsiniz daha özgüvenli olmanız lazım ve saçma şeylere takilmamaniz lazim milletin giydiğine, içtiğine karismamak gibi . Ayrıca unutmayın eğitim cahilligi alır saygısızlık ise ömür boyuKedi konusunda hatam olduğunu anladim öyle demem luzumsuz olmus bunu anlamis oldum ama fotograf konulari kiskanclik konulari vs katilmiyorum bende bir insan evlatiyim kalbim var o iyi oyuncu diye neden ben kotu ilan ediliyorum sirf eltiyim diye mi bu onyarginiz bana karsi evet kiskanmiyorum
Ağzına sağlık ya. O kedi evin bireyi sen dış kapının dış mandalısın ablacımKendi evlerinde kedileri bir konu gecti ben kedili eve giremem dedim eltimde korkuyor musun fobin mi var dedi hayir sadece sevmem dedim oda ben evde kedilerimi besliyorum dedi benimde tek dedigim odaya koyarsin ben gelince dedim oda ben siz geliceksiniz diye odaya mi koyucağimi dusunuyorsunuz dedi diyebilirdi ki tabi evlendiler apar topar kim kimlerdendir bilmiyoruz 9 ay once evlendiler
Estağfurullah bacım biz kıskanıyozKedi konusunda hatam olduğunu anladim öyle demem luzumsuz olmus bunu anlamis oldum ama fotograf konulari kiskanclik konulari vs katilmiyorum bende bir insan evlatiyim kalbim var o iyi oyuncu diye neden ben kotu ilan ediliyorum sirf eltiyim diye mi bu onyarginiz bana karsi evet kiskanmiyorum
Ya yapmayın allah aşkına bi insan için, hayvandan daha aşağıymış gibi konuşuyorsunuzAğzına sağlık ya. O kedi evin bireyi sen dış kapının dış mandalısın ablacım
Oh be sonunda beni anlayan biri cikti cok tesekkur ederim sonunda biri gercek yuzunu gordu Allah razi olsun sizdenBabasını sordunuz diye ağlaması bana da gerçekçi gelmedi
Sizde çok kibirlisiniz
Kibirli olmak uzmedi sanırım pek siziOh be sonunda beni anlayan biri cikti cok tesekkur ederim sonunda biri gercek yuzunu gordu Allah razi olsun sizden
Pardon ama iş yapmamasından size ne ? Bunu lafını yapıyor olmanız çok mu doğru? Ya da zaten kayın valideniz kızın kim oldugunu bilmiyor mu da , resimleri gösteriyorsunuz ? Şu yazma şeklinizdeb hasetlik akıyor. Okumamış evlenmiş diyorsunun ki bu da sizi ilgilendirmez. Baştan sona kendinizle kıyaslama yapmışsınız siz.Neden herkes kiskanclik diyor ve neden kiskaniyorum ? Dugun yapamasam ona yapsalar bana alinmayan sey ona alinsa evet tum kalbimle kiskanirdim ama gizlice evlendiler ben kayinvalideme gosterdim sonucta resim paylasan o gostermenin nesi ayip ki ? Bide lutfen herkes ona kizcağiz demesin bildiğin oyuncu sadece beni yanlis anladilsr burdaki nedense herkes eltiyim diye...
Asıl hadsiz sensin muhtemelen üniversite okudun ama bi işe yaramamış.Bak içmemen,kapalı giyinmende bir işe yaramamış ki dışlanmaya başlamışsın.Sanane ya evinde ki kediden köpekten sen sevmiyorsun diye beslemeyecek mi?Kıskançlık yapma bence kendini rezil edersin umarım o kızın değil senin gerçek yüzünü herkes anlar.Bu arada evine gelenden hizmet bekleyeceksen hiç misafir alma evine millet senin mutfağında iş yapmak zorunda değil ki kız yardım etseydi kimbilir ne bahaneler bulacaktınMerhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi
Biz bir aileyiz sağda solda onun ile ilgili konusulsa esimle bizim insan yuzune bakicak halimiz kalmaz kedi konusunda hatami kabul ediyorum iyi niyetli değil neden kimse oynadiğini goremiyor herkes kizcağiz yaziyor saf felanda değil resmen seytan sirf babasi oldu diye ek ilgi mi gostericez benim annemim babamin yarina cikacaği ne malum hayir sadece kayinvalidem ve gorumcelerimin onu ovmesi zorums gidiyor ben hergun arar hal hatir sorar edepli giyinirim peki neden o aramadiği halde el ustunde tutuluyor ? Cunku oyuncu doğru soylyeni dokuz koyden kovarlsrmis bunu kkde anlamis oldumSanane kızın acık olmasından ıckı ıcmesınden ve oz resmı paylasmasından esı rahatsız degılse sanane kv ye ne. Is yapmak zorunda degıl herkes okumak zorunda degıl 21 yasında evlendı dıye koca delısı olmak zorunda degıl. Evınde ıatedıgıno besler ve sen sevmıyorsun dıye odaya kıtleyemez evet rahatsızsan gıtmezsın. Bunlarda yanlıs olan sensın kız degıl bence kız cok ıyı ve guzel o yuzden sevılıyor sen sandınkı bak eltın okumus ıs bılıyor ısı var desınler benı ovup onu yersınler ama oyle olmayınca kıskanclıktn catladın demı. Demekkı neymıs sevılmek el ustunde tutlmak ocın bıseylerı becerebılmek degıl ıyı ınsan olmayı becerebılmek onemlıymıs gormeden cok sevdım kızo allah sızden koruaun mutlulugunu daım etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?