Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim

Bu hayattaki en büyük başarınız ne?yada mutluluğunuz?

Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Kıskanç fesat en korktuğum insan tipi kaynangil biliyor bence senin nasıl biri olduğunu o yüzden onu çok seviyolardır

Off lütfen dalga geçiyor olun. Böyle bir insanın varlığını zihnim kabul etmiyor şu an.
Gezip tozarken, içkimi içerken, "canımın istediğini" giyerken elin adamı olan kayınbiraderimin ve hanımının milletin yüzüne nasıl bakacağını mı düşüneceğim
Lütfen şaka olun.

Hiç bir mesajım da elti olmanızla ilgili birşey söylemedim, siz herhangi bir yoldan geçen biri de olsanız bence şu yaptıklarınız iyi niyetli değil.

Bak sımdı aılesınız evet ama bende acık bı ınsandım evlendıgımde gayette mayolu resımlerımde vardı ıckılı resımlerımde eltımde dergahlarda gezen bı kadın bırı bana laf aoyluyorsa onun utanacagı bısey yok senınde herkesın kendı tercıhı bunu gec mılletın lafı hıc onemlı degıl ona gore hayat yasanmaz. Bunu sen ve eltın ıcın soylemıyorum ıkınızıde tanımam bılmem ama herzman mesafe koyan soguk duran kıymwtlıdır bunuda yaz aklına sende oyle yap bence. Okumayan kımseyıde asagılama lutfen

Bak eltine yaşattığın sıkıntıyı şu an kendin yaşıyorsun. Sen birinin üstüne gidersen başkaları da senin üstüne gider.

Okumuş, çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadının böyle boş şeylerle uğraşması çok tuhaf geldi açıkçası. Ya hiç derdiniz yok can sıkıntısından sarcak yer arıyorsunuz ya da bir kompleksiniz var.

Kedimden hoslanmayan herkese kapattim kapimi. Bizden kiymetlimi dediler kat kat dedim.
Yeni gelini taktir ettim. Hepinizi yola getirecek belli.
Aslinda kedi kopek besleyen arkadaslariminda evine gittim hepsi aa tabi odaya aliriz felan dediler eltim fobin mi var dedi hayir dedim sevmiyorum odaya koy dedim ilk kez biri sertce reddetti beni hadsizlik olarak nitelendirmistim ama hatami anladim kedi konusunda yazan arkadaslar doğru soyluyor o konuda hadsizliği yapmisim birdaha kedi kopek besleyen arkadaslarima odaya koydurmayacagim

Kızın eltiliği değil de sizin eltiliğiniz gözüme battı kusura bakmayın.
Misafir geldiyse size yarsım etmek zorunda değil. Çekinmiştir etmiştir olabilir. Alışma sürecindedir.
Ayrıca açık saçık fotoğrafları eşini rahatsız etmiyosa size laf söylemek de düşmez. Kayınvalidenize göstermenizi de yanlış buldum açıkcası. İyi niyetle yapmış olabilirsiniz ama kendinizi anlatamazsınız çok açık bi pozisyon.
Vefat etmiş babasını da sormanız apayrı bi saçma. Orda haksızsınız tabi ki. Kız anlatırsa anlatır, mobilyasını sormuyosunuz ya baban nasıl öldü diye sormak da ne.
Bence siz eltinizden biraz uzaklaşın:)

Evlerden ırak bir insansınız gerçekten bu kadar olmaz ya,hayatımda kimseyle tanışırken annen baban var mı eşin çocuğun var mı diye sormadım soramam belki ordan bir yarası vardır diye,kimin neye ne kadar üzüleceğini bilemezsiniz biri istiyorsa anlatır zaten tanışırken kaldı ki siz zaten biliyormuşsunuz size ne nasıl vefat ettiğinden 11 yıllık arkadaşım babası 3 yaşındayken vefat etmiş hala bilmiyorum nasıl öldüğünü o anlatmadı ben sormadım çünkü ordan eksiği var üzülüyor onun gözü dolunca benim canım acıyor yanında babamdan bahsetmem ailemin yanına gideceksem annemler diye bahsediyorum azıcık vicdanlı ol bence kıskançlık bu kadar güzünüzü kör etmesin. Kedi mevzusunda da haksızsın çünkü onun için çok kıymetli ve senin için neden evde kilitlesin gitmezsin olur biter.
Bu fotoğrafı kv ye göstermeye girmiyorum zaten başlı başına hata sizi hiç ilgilendirmez ne yemiş içmiş ne giymiş.
Kimse kimsenin evinde iş yapmak zorunda değil ayrıca misafir alıyorsan başının çaresine bakmayı göze almalısın
Ay bir de kaçarak evlenen herkes koca delisi değil bu nasıl bir mantık o da sizi ilgilendirmez siz düğününüzü geleneklere uyarak yaptınız diye başınız göğe ermedi değil mi bu kızın ki de öyle olmuş aman nerden tutsam elde kalacak bir mantığınız var Allah sizin gibilerden korusun

Kayınvalidenize fotoları gösterip onu yermesini sizi takdir etmesini beklediniz ve Kayınvalidenizin cevabıyla ters köşe oldunuz kadın sizin kötü niyetinizi anlamış siz temiz düzgün gelin o kötü kaka gelin olacaktı olmayınca yediremediniz

Universite mezunu olarak yaziyorum okumamis diye vurgulayamazsin
Insan haddini bilmeli sananne herkesin hayatindan alkolunden kiyafetinden

Arkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…