- 20 Eylül 2019
- 152
- 139
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyimÜstte yazdığınız içkiler, açık saçık resimler derken zaten kızı küçümsemişsiniz, bir de o resimleri göstermişsiniz ki kayınvalideniz ona karşı dolsun diye.
başka hiç bir açıklaması olamaz.
Eğer size ilk kez gelmişsse tabiki oturması normal, hatta yardım edecek diye bir kural da yok. Akşam yaşadıgınız olayın dedikodusunu ertesi gün kayınvalidenize yapmanız hoş olmuş mu ? Bence olamamış !
Bu hayattaki en büyük başarınız ne?yada mutluluğunuz?Biz bir aileyiz sağda solda onun ile ilgili konusulsa esimle bizim insan yuzune bakicak halimiz kalmaz kedi konusunda hatami kabul ediyorum iyi niyetli değil neden kimse oynadiğini goremiyor herkes kizcağiz yaziyor saf felanda değil resmen seytan sirf babasi oldu diye ek ilgi mi gostericez benim annemim babamin yarina cikacaği ne malum hayir sadece kayinvalidem ve gorumcelerimin onu ovmesi zorums gidiyor ben hergun arar hal hatir sorar edepli giyinirim peki neden o aramadiği halde el ustunde tutuluyor ? Cunku oyuncu doğru soylyeni dokuz koyden kovarlsrmis bunu kkde anlamis oldum
Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Kıskanç fesat en korktuğum insan tipi kaynangil biliyor bence senin nasıl biri olduğunu o yüzden onu çok seviyolardırKonumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Biz bir aileyiz sağda solda onun ile ilgili konusulsa esimle bizim insan yuzune bakicak halimiz kalmaz kedi konusunda hatami kabul ediyorum iyi niyetli değil neden kimse oynadiğini goremiyor herkes kizcağiz yaziyor saf felanda değil resmen seytan sirf babasi oldu diye ek ilgi mi gostericez benim annemim babamin yarina cikacaği ne malum hayir sadece kayinvalidem ve gorumcelerimin onu ovmesi zorums gidiyor ben hergun arar hal hatir sorar edepli giyinirim peki neden o aramadiği halde el ustunde tutuluyor ? Cunku oyuncu doğru soylyeni dokuz koyden kovarlsrmis bunu kkde anlamis oldum
Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Bak sımdı aılesınız evet ama bende acık bı ınsandım evlendıgımde gayette mayolu resımlerımde vardı ıckılı resımlerımde eltımde dergahlarda gezen bı kadın bırı bana laf aoyluyorsa onun utanacagı bısey yok senınde herkesın kendı tercıhı bunu gec mılletın lafı hıc onemlı degıl ona gore hayat yasanmaz. Bunu sen ve eltın ıcın soylemıyorum ıkınızıde tanımam bılmem ama herzman mesafe koyan soguk duran kıymwtlıdır bunuda yaz aklına sende oyle yap bence. Okumayan kımseyıde asagılama lutfenBiz bir aileyiz sağda solda onun ile ilgili konusulsa esimle bizim insan yuzune bakicak halimiz kalmaz kedi konusunda hatami kabul ediyorum iyi niyetli değil neden kimse oynadiğini goremiyor herkes kizcağiz yaziyor saf felanda değil resmen seytan sirf babasi oldu diye ek ilgi mi gostericez benim annemim babamin yarina cikacaği ne malum hayir sadece kayinvalidem ve gorumcelerimin onu ovmesi zorums gidiyor ben hergun arar hal hatir sorar edepli giyinirim peki neden o aramadiği halde el ustunde tutuluyor ? Cunku oyuncu doğru soylyeni dokuz koyden kovarlsrmis bunu kkde anlamis oldum
Yav karşı tarafta elti bacim o kız da elti mevzu elti olmak degil . egitimlisin de bi anlamadin saçma saçma konuştuğunu .fesatlik yapma diyor insanlar sanaKonumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Bak eltine yaşattığın sıkıntıyı şu an kendin yaşıyorsun. Sen birinin üstüne gidersen başkaları da senin üstüne gider.Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Aslinda kedi kopek besleyen arkadaslariminda evine gittim hepsi aa tabi odaya aliriz felan dediler eltim fobin mi var dedi hayir dedim sevmiyorum odaya koy dedim ilk kez biri sertce reddetti beni hadsizlik olarak nitelendirmistim ama hatami anladim kedi konusunda yazan arkadaslar doğru soyluyor o konuda hadsizliği yapmisim birdaha kedi kopek besleyen arkadaslarima odaya koydurmayacagimKedimden hoslanmayan herkese kapattim kapimi. Bizden kiymetlimi dediler kat kat dedim.
Yeni gelini taktir ettim. Hepinizi yola getirecek belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?