- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Neden duyulsun asil kimlik istemeyen yerler sikinti oyle yerler basina bela olur asilmısafır olarak gırecegım ama benden de kımlık alırlar mı dıyor. otele sormaya da cekınıyor.
ara sor ne var dıyorum ama cok endıselı. heyecan da var.
aılesıyle yasadıgı ıcın duyulmasından korkuyor acıkcası.
Kimlik sormayan yerlerde malum yerlerdir heralde..Yabi kimliksiz kalınması imkansız zaten
öyle yerlere de güven olmaZ zatenKimlik sormayan yerlerde malum yerlerdir heralde..
Sikinti olmaz zaten misteri bilgilerini gizli tutarlar zorundalaristanbul levent tarafında bir otel büyük bir otel.
sorun olmaz diyorum ama kabullenmıyor.
Kesinlikle fikrinize katılıyorum. Kadın 33 yaşında. Riskleri göze almış yapacak yani..yorumunuz ıcın cok tesekkurler.
ben şahsen arkadaşımı kınamıyorum.
dogru yada yanlıs olarak degerlendırmek ıstemıyorum asla
sonucta kişinin kendi tercihi.
33 yaşında olgun bir kadın. elbette sevişmek isteyebilir. erkek arkadaşını arzulayabilir.
kimsenin ahlak bekçiliğini yapamam.
Isterlerpeki ozaman arkadaşımdan kımlık ıstenmez mı ?
eğer adamı Otel odasına çağırıp cinayet islemeyecekse , emniyet neden karissin.işte arkadaşım da bu yuzden cekınıyor.
devlet memuru genc bır kadın.
emnıyet vs.. işin içine girer mi ailemin kulağına gidermi dıye endişeli
Niye bir sabikasi mi var kacak mi evli mi de neyden cekiniyor yani sacmalikişte arkadaşım da bu yuzden cekınıyor.
devlet memuru genc bır kadın.
emnıyet vs.. işin içine girer mi ailemin kulağına gidermi dıye endişeli
korkuyorsa niye böyle işe girişiyor.Valla erkek milletine güven olmaz gider bir de fotoğraflarını çeker.Bir arızasını bulur ayrılmak ister gerisi sinema şeridi gibi geçer.Bence dikkatli olsunmısafır olarak gırecegım ama benden de kımlık alırlar mı dıyor. otele sormaya da cekınıyor.
ara sor ne var dıyorum ama cok endıselı. heyecan da var.
aılesıyle yasadıgı ıcın duyulmasından korkuyor acıkcası.
Ergenler gibi bence, baştan yanlış bi hareket..
Adam çanta da keklik gibi bakacak arkadaşınıza.
Çok ciddiler madem,evlenincede otelde kutlayabilirler .
O kadar cekiniyorsa özel saatler için buda bi öneri
Hiç güvenilir değil o tür evler.Bence uzak durulmalı.Bir sürü haber çıktı o evlerin güvenli olmamasıyla ilgili.Hatta evi kiralayanlar eve gelip evde sevgilisiyle kalan kıza cinsel saldırıda bulunmaya çalışmışlar , kız da intihar etmişti.Uzak durulmalı.Günlük kiralık daireler var, internete yazın hangi konumdan istiyorsanız orda ev ayarlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?