- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
sevgilisi oda girşi yapar sonra beraber oele girerlerse soran olmaz diye düşünüyorum
damdancim artik misafirden bile kimlik isteniyor malum ulke olarak icinde bulundugumuz kosullardan dolayi
ha belki ufak oteller istemiyordur bilemem ama bizim burdaki buyuk oteller istiyor
Valla ne bileyim. Buyuk otellere girip cikiyorz ben istesen ust katlara cikarim mesela5* imiş ama otele girince direkt olarak odaya nasıl cıksın. ben muhakkak kımlık ısterler dıyorum.
normalde gece konaklananlardan istenir kimlik. arkadşaın gece kalmayacaksa erkek arkadaşı önden giriş yapıp girerse kendisi de direkt yukarı çıkabilir. hiç bi düzgün otelde aaa niye gece kalmıyosunuz demez.
yalnız gerçekten 33 yaşında bi kadının bu çekincelerinin olması çok acı. arkadaşınız için değil toplumumuz için.
kiralık dairelerden uzak durun.
Kamera olsa ne olacak doğum günü kutlamıyor musunuz
Ne özeni tatlım ya o zaman güzel bir cafede kutla garsonlar eşliğinde.özel olsun istiyor.
4-5 saat yazdım sözde. yanlış anlaşılmışArkadaşınızın belli ki çekinceleri çok. Bu durumda bence hiç bulaşmasın böyle işlere.
Ayrıca, 4,5 saate takılıverdim. Niye 4 veya 5 değil de 4,5?
Yalniz kalmak istiyorlar anlasilanNe özeni tatlım ya o zaman güzel bir cafede kutla garsonlar eşliğinde.
O özen değil özenti oluyor
Ne özeni tatlım ya o zaman güzel bir cafede kutla garsonlar eşliğinde.
O özen değil özenti oluyor
Yalniz kalmak istiyorlar anlasilan
1.kimlik vermesinde bir sakınca yok. Kimlik bilgileri emniyetle aranan kişiler vs için paylaşılır sadece.Hanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
Kesinlikle kendisine kalmış bir şey fakat daha özel zaman geçireceğiniz yerleri seçmelisinizözel vakit geçirmek istiyor demek istedim.
günlük kiralanan evler hiç güvenli değil maalesef. Bu aralar zaten devlet bu işi çok sıkıyor. Sıkıntı yaşayabilirler.Günlük kiralık daireler var, internete yazın hangi konumdan istiyorsanız orda ev ayarlarlar.
günlük kiralanan evler hiç güvenli değil maalesef. Bu aralar zaten devlet bu işi çok sıkıyor. Sıkıntı yaşayabilirler.
Eger konu bir arkadasim diyerek sizin konunuz degilse neden siz arayip ogrenmiyorsunuz?mısafır olarak gırecegım ama benden de kımlık alırlar mı dıyor. otele sormaya da cekınıyor.
ara sor ne var dıyorum ama cok endıselı. heyecan da var.
aılesıyle yasadıgı ıcın duyulmasından korkuyor acıkcası.
Bir doğum günü bu kadar zor kutlanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?