Otel kaçamağı :/

otelde yaşayan insanlar var
misafir ağırlarlar, restaurantta yemek yerler.
tabi bu iyi oteller için geçerli.
nasıl bir şehir nasıl bir otel bilemedim.

memur olduğu için çekinmesi normal.

işte arkadaşım da bu yuzden cekınıyor.
devlet memuru genc bır kadın.
emnıyet vs.. işin içine girer mi ailemin kulağına gidermi dıye endişeli
Günlük kiralık evlerden kesinlikle uzak dursun. Şu dönemde cok sıkıntı. Ne gerek var birşey çıkmasa da diken üstünde olur. Ama otelde sıkıntı yaşamaz. Ailesinin duyacağı bir konu da söz konusu olmaz rahat olsun.

Eger konu bir arkadasim diyerek sizin konunuz degilse neden siz arayip ogrenmiyorsunuz?

hanımefendı konu benım konum olsaydı ınanın kı buraya sormazdım.
her ne kadar arkadasım da olsa saygım var, ben otel işine bulaşmazdım.
ama tercih onun sizlere sormamı istedi ve sorduk. ben şimdiye kadar hiç otelde konaklamadım.
sap gibi kem küm ederim telefon da çekındım acıkcası. o yuzden sende arama dedı arkadasım

korkuyorsa resmen cinsellik yasamak icin oda kiralamasin... ya korknicsk korkuyorsada uzak duracak...

Versin kimliğini hicbisey olmaz ki. Gece kalmasa bile 1 günlük parasını vercek gece kalmaması otelin işine gelir :)

Anladığım kadarıyla doğum günü vasıtasıyla ozel bir gun gecirmek istiyorlar. Bu kadar cekinip utanmasına gerek yok. Zaten iyi bir otele gitmeli mutlaka o tur yerlerde sıkıntı olmaz. Odayı arkadaşı tutacaksa onun kimliğini isterler o da arkadasiniza oda numarasini versin girince direk odaya yonelsin. Kimse sormaz olur da sorarlar ise buyrun diye tesekkur edip odasına çıktığını belirtsin. Ve bir arkadışında dedigi gibi günlük evlerden bence de uzak dursunlar.

sayın birçocukannesi hanımefendi, bekar 33 yaşında olgun kadın arkadaşınız sevişmek için kendine aksiyon aramasın ,muhtemelen erkek arkadaşının bir evi vardır ,doğum günü hediyesi olarak kendini paketleyip hediye etmeyi düşünüyorsa mekana ne gerek var ,bunu pek muhterem erkek arkadaşının evinde de yapar.4-5 saat oda tutmak nedir Allaseniz

sizin bir şey olmaz yargınıza güvenemiyorsa tahmin edersiniz ki burada tanımadığı binlerce kişiye de pek itimat etmeyecektir.

zevkler tartışılmaz kendimce eleştirimi de şuraya iliştireyim müsaadeniz ile

Edit:Bir kadının kendine saygısı olması taraftarıyım.Bana değişik geliyor.tam aklımdakileri yazamıyorum yani.Malum sosyal platform kimse kimseyi tanımaz etmez.

Arkadasiniz uye olup kendisi sorabilir uye olmak cok zor olmasa gerek.
Kimlik istiyorlar tabi kimliksiz konaklayamaz.Hem hic bisey de olmaz ozgur iradeli 33 yasinda bi kadin kim ne diyebilir

Korkacak bir şey yok 5 yıldızlı kaliteli bir otelde gitsin isterlerse bir süre lobide otursunlar ardından da sevgilisinin tuttuğu odaya çıksınlar. zaten kalmayacakları için bir sıkıntı olmaz. ondan da kimlik istemezler.

her girene sen niye geldin diye sorulmaz böyle yerlerde. orası devlet kurumu değil otel sonuçta.

evet sevgilisiyle odada sevişecekler 33 yaşında koca kadının kukusuna karışmaya kalkan edepsizler var bu forumda resmen. size ne ya?

Bence erkek arkadaşı odayı ayarladıktan sonra otelde onu karşılayıp yemek yiyebilirler.. Daha sonrada odası nerdey ise birlikte çıkarlar vs vs... Korkulacak bir durum yok. Tabi işin dini boyutu fln ayrı.

senin arkdasinin niyeti dogum günü kutlamak olsa onu herhabgi bir cafedede yapardi

hanımefendı acık acık yazdım. özel bir gun olsun ıstıyorlar. başbaşa olabilecekleri özel anlarını yaşayabilecekleri bir ortam ıstıyorlar. dana nasıl acık yazabılırım ? dogum gununu boyle kutlamak ıstıyor kadın. nesini anlamadınız

33 yaşında kadın kime ne yaa gayet normal şeyler bunlar , çekinme bacım sen git istediğin gibi takıl sevgilinle bişeycik olmaz merak etme

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…