Otelde ki ruslar :(

Bizim genlerimiz de var feda etmek.Kendimizi eşimize, çocuğumuza feda ediyoruz.Önce annelik geliyor,sonra es sonra kendimiz.Halbuki kendimizi en sona atmayip yasasak herkes daha mutlu olacak.

Onlar gerçkten de çok gzller ama sen onlardan farklısın saçının rengi bile farklı.. Farklı olan daha özel daha güzeldir o yüzddn böyle düşün.. Allah herkese başka güzellik vermş.. Sende giyin süslen çık takma kafana bnce.. Derdin bu olsun.. Üvey kayınvalidem on gğn kalmaya gelşyor tek başına bize birazdan çıldırcam yani anlayacağın.. Kadın eşimden üç yaş büyük bizi iki gün gördü hayatında ne bok varsa sormadan bize geliyor.. Yani lütfen bnm yerine de tatil yap :) sen farklısın onu düşün farklı olan daha özeldir

Bizim genlerimiz de var feda etmek.Kendimizi eşimize, çocuğumuza feda ediyoruz.Önce annelik geliyor,sonra es sonra kendimiz.Halbuki kendimizi en sona atmayip yasasak herkes daha mutlu olacak.

Aynen öyle, anneliği kadınlıkla birlikte yürütebiliriz aslında ama bizde bu bencillik gibi algılanıyor, iyi bir anne değilmişiz hissine kapılıyoruz, çevremizin, kültürümüzünde etkisi var, yeni doğum yapmış bir kadını bakımlı ve kilo vermeye uğraşırken görünce sütü kesilecek bebeğini düşünmüyor, annenin önceliği bebeği diye geçiriyoruz aklımızdan, oysa bebeğe hamur işi, kızartmalar, ağır yemeklerle süt üretmemize gerek yok, ekmeği az yersek sütümüz azalmıyor, sıvı tüketimine, sebzeye ağırlık verdik mi kiloda veririz sütümüzde olur, bebeklerimizi kangurulara babyslinglere koyup yürüyüş yapabiliriz.

Evet anneyiz ama kadınız da mutlu ve sağlıklı bir kadın mutlu ve sağlıklı bir anne olur, bu mutluluk bebeğe de yansır.

Konu sapmış gibi görünse de aslında televizyonda, otellerde, çevrede gördüğümüz kadınlar yüzünden endişeye kapılıp paniklemelerimiz kendimize öncelik tanımadığımız için özgüven kaybından oluyor.

Sen kivanc tatlitug a bakinca esinden soguyor musun? Kendi cocugundan daha guzel
Cocuk, annenden daha guzel anne gorunce onu birakayim bunu alayim diyor musun?
Bunlari dusun bosuna uzulme...

Hergün tv de internette ne kadınlar görüyoruz.. eşin de görüyordur, onları görünce soğumuyorsa 2 rus görmekle de soğumaz.. özgüvenli ol lütfenn..

Insan ne kadar kendinden eminde olsa bence esi icin beni seviyo bana asik diye sizin dusundugunuz gibi seylerde aklina gelir normal bence haklisiniz antalya hep turist kaynayan bi sehir bende kaş ve kemere otele tatile cok gittim hep turist her telden vardi ama karsiniza herzaman da boyle insanlar cikacak imrenseniz de ozguveniniz yerinde olsun

İnşallah bir gün çocuğunla gidersin yürekten diliyorum

Kusursuz güzellik nedir yahu .35 'den sonra çöküşe geçiyorlar bekleyin azıcık soğumazsa sizindir

Bu rus kadin muhabbetlerini bir ben anlamiyorum. Yani etrafimda binbir rus var..ve varos rus kadinlarida var yani

Yani direk butun rus kadinlar guzeldir yok turk kadinlar yanlarinda hic dir konulari bu turk erkek milletimizin belirli bir yaralarindan kaynaklandigini dusunuyorum.
Avrupada yasayan kimse rus kadini rus kadini diye ölmüyor cunku tanidiklarimin arasinda..avrupada yasayan turk erkekleride rus kadini diye ayilip bayilmiyor... Bi turkiyede oyleler niyeyse.

Rus kadinlarinin arasinda Guzelleri de var tabiki yok degil ..ama topyekun irklarinda bir guzellik var denilecek derecede birsey gormuyorum...

olayi bukadar ciddiye alacaginizi bilseydim keske... komikse gulun gecin. ben oyle yapiyorum. kemik guzelligi falan ohoooo...

ozguvensizlik tavan yapmis. hem de kendizi gayet guzel tanimlarken.
yillardir tatile giderim. her milletten vir suru kadin gordum hic aklima gelmedi kocam benden soğur mu diye dusunmek.
niye sogusun senden ablacim. kem iki guzel kadin gordu diye senden soguyacaksa da sogusun yani. otelde hic mi yakisikli kaski erkek yok sen onlari gorunce kocandan soguyor musun?

valla araplardan nefret ederdim bir de buna ruslar eklendi. yeni geldim antalyadan. cocukları mayosuz havuza girer. Yemek sırasında önlere geçerler. kural filan yok. bildiğin fakir ruslar geliyor Türkiye ye tatile. Fizikleri güzel, ama yüzleri pek değil. zaten umurumda da değil. bence senin komplekslerin var. 25 yaşındaki rusla 35 yaşındaki rus bir değil. 10 yılda ciddi göçüyorrlar valla istedikleri kadar güzle olsunlar görgüsüzlük hepsini mahvediyor.

ne guzel hakaret etmissiniz koca bir topluma. ustune bir de zaten umrumda degil yazmissiniz. bide umsurunuzda olsa neler yapardiniz acaba?

Evet çok güzeller valla biz de 3 gün önce döndük Antalya'dan.eşim hiç ilgilenmedi ama ben ağzımı açarak baktım onu da dürtüp gösterdim "aman napayim hayatım ben onları kazulet gibiler benim karım var mini mini fıstık gibi" diyo çakal benimki

Erkek milleti bakar otelde Rus olsa bakar yolda gördüğü kadına bakar onlar kadınlara bakar. Erkeklerin gözlerini döndüren döndüren her disiye bakmasına sinir oluyorum ama bakıyorlar. Kendi karilari az bişey göğsü açılsa kuduran Türk Erkeği karşısında gördüğü her kadına bakar.
Bazıları da demiyor mu benim kocam bakmaz diye deli oluyorum. Bakıyorlar kardeşim iç organlarına kadar bakiyorlar

ne guzel hakaret etmissiniz koca bir topluma. ustune bir de zaten umrumda degil yazmissiniz. bide umsurunuzda olsa neler yapardiniz acaba?

Güzel olmaları fizikleri umrumda değil yazmışım. yazmış olmak için yazmayın bence.Herkesi sevmek zorunda değilim bu 1. 2.si yaptıkları ulu orta şeyleri yazmışım onlar yaparken ayıp olmuyor ben yazarken mi hakaret oluyor. ilginc :):) Konfor alanımı bozan çoğu şeye hiç üşenmem tepkimi veririm. İlk defa antalya da tatil yaptım, orası da malum rus kaynıyor. Rus-arapların olmadığı yerler cidden çok nezih, elit.

Madem rahatsız olacaktınız niye öyle bir yere gidiyorsunuz. Öyle bir şeyle karşılaşacağınız belliydi

geçen yıl ben de antalyaya'ya gitmiştim ailemle.
sevgilim yoktu yanımda ama
bizim oteldeki ruslar hiç güzel değildi.
hatta şaşırmıştım demek ki vasat altı ruslar da var diye.

ama daha önceki yıllarda kemer'e gittiğimde gördüklerim güzeldi.

bir de ankara'da ruslar çoktur. inanılmaz güzel oradakiler. maalesef kötü amaçlar için kullanılıyorlar orda. o yüzden en güzelleri gelmiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…