Otelde ki ruslar :(

Ayyy bosver arkadasim yaa. Valla boyle konularda rahat olacaksin. Tatile gitmişsin kendini odana kapatip burada dert yaniyorsun.
Evde yaniyoZzz bizzz komsuu. Bosver rusu musu oooh gunes kum deniz tadini cikart. Ye ic eglenmene bak.
Kocan sogumaz senden merak etme. Simdi giy efil efil elbiselerini tak koluna kocani ooooh misss.

Gece 1 gibi TLC'de 'İnanılmaz Bedenler' diye bir belgesel başlıyor, (gündüz var mi bilmiyorum, olmadı internetten bulursunuz).. Bi bakın derim, insanlar sağlam bi beden için ne mücadeleler veriyor..

Aslında sorun şu ; Türk erkeklerinin Rus hanım düşkünlüğü , ondan sebeb bu sorunlar bazı erkekler acayip takıntılı Rus kadınlara sonuç : kadınlarımız bunu dert ediyor .

Neden bi İtalyan , Fransız kadını değil ?

Benim için sorun değil desem yalan olur Ama gideceğim oteli seçerim ona göre davranırım aile çocuk dostu oteller tercihimdir kocamla ilgisi Yok ama.

Yapmayın Allah aşkına, biraz özgüveniniz olsun eşiniz ne diye sizden soğusun. Biz de yeni döndük tatilden, her yer fıstık gibi hatun kaynıyordu üstelik şansımıza bizim oteldekiler hep üstsüz güneşleniyordu, eşimle sürekli dalga geçtik, yorum yaptık hatta ben gösteriyordum eşime aha arkandaki kadın da açtı falan diye. Sonuç evimizdeyiz eşim hala beni seviyor. Bir sıkıntımız yok. Ha ben o kadınlardan sonra bir zayıflasam fena olmayacak diye düşünmeye başladım hepsi bu.

eşinizi alın havuzu kapattırın baş başa vakit geçirin en azından gözü o an sadece sizde olur birdahakine de otelleri araştırıp gidin şahsen ben de kıskanırdım

Hahaha:) güzeller hatunlar ama sen abartma istersen :) ayrıca genel olarak güzeller Batılılarda Ruslarda. Amerikan erkeklerinin bile yüzleri , gözleri orantılı ve güzel. Kemik yapıları güzel adamların ve kadınların, ama ne yapalım şimdi kendimizi gömelim mi:))) çık eğlen gez, bir şey olmaz. Ayrıcs ben Türk adımlarını çirkin bulmuyorum mesela, ama erkeklerini buluyorum:))) Sokaklarda çiftler görüyorum kadının yüzü gözü güzel, ama kocası sevgılısı bildiğin cırkın. Sokağa çıkın durum hep aynı. Ee tabi nesil güzelleşmez:)) kadınların sorunu kilo bizde, zayıf da olsalar fit değiller.

Philly bunu bir tek ben fark ettim saniyordum. Bence de kadinlarimiz guzel ama erkekler cirkin. Ben sokakta cok guzel kadinlar goruyorum Turk ama yanlarindaki adamlar at hirsizi gibi.

Tatildesiniz ve dert ettiğiniz şeye bakın suan sizin yerinizde olmak isteyen kaç kişi vardır. Kendinize güvenin eşinize de güvenin tatilin tadını çıkarın.

Çoğundan iyisindir bence. Her sarisin renkli gözlü guzel olcak diye bisey mi var tam tersi silik oluolar genelde. Birini digerinden ayirdedemiosun.

Bence eşin çekinsin rus erkekler eşime bakacak diye, onlarda sarışından bıkmıştır
Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...
Pardon da ne alaka şimdi? Ben ruslara laf etmedim ki.. Onların güzellıginden bahsettim. Eşimin kafası karışabilir mi diye sordum? Ayrıca eşim beni ruslarla aldatır mı diyede sormadım.. Ne yazıcağınızı şaşırmışsınız..

Philly bunu bir tek ben fark ettim saniyordum. Bence de kadinlarimiz guzel ama erkekler cirkin. Ben sokakta cok guzel kadinlar goruyorum Turk ama yanlarindaki adamlar at hirsizi gibi.

Hahahahahaha hahahaha yerlerdeyim :)) babam çok kullanır bu "at hırsızı" lafını:)) yok yok bayağı insan farkında, arkadaşlar arasında geyiğini yapıyorduk bunun, taksime çık geçen on kadından 8 i güzel, erkekler eciş bücüş diye. Cidden öyle, boyları kısa , bacaklar yamuk ( bacak önemli:) ) , yüzleri orantısız yani kemik yapıları çirkin. Kiloyu falan geçtim yani:) hatta bir arkadasım var evliler, kız afeti devran, yurtdışında elini sallasa bir sürü erkek bulur ki dibi düşüyor insanların görünce, ama kocası kısa boylu egrı bacaklı vs vs. Kız gidip kocasına kıskançlık yapıyor hala:) olayın farkında değil hatun:))

Daha dogru bir tamlama bulamadim dogrusu :-D Sokaga her ciktigimda dikkatimi cekiyordu bu durum, onceleri bu kizin bu cocukla isi ne diye dusunuyordum, sonra baktim yokluktanmis o.

Napsin Ruslar genlerini ulkelerinde birakip mi gelsinler tatile ulkemize

Bakmak var bakmak var ayrica. Neyinekompleks yapiyorsun.

O zaman otelin 10da 9u Suriyeliler olan bir yer tercih etseydin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…