- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Arkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.
Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?
Philly bunu bir tek ben fark ettim saniyordum. Bence de kadinlarimiz guzel ama erkekler cirkin. Ben sokakta cok guzel kadinlar goruyorum Turk ama yanlarindaki adamlar at hirsizi gibi.Hahaha:) güzeller hatunlar ama sen abartma istersen :) ayrıca genel olarak güzeller Batılılarda Ruslarda. Amerikan erkeklerinin bile yüzleri , gözleri orantılı ve güzel. Kemik yapıları güzel adamların ve kadınların, ama ne yapalım şimdi kendimizi gömelim mi:))) çık eğlen gez, bir şey olmaz. Ayrıcs ben Türk adımlarını çirkin bulmuyorum mesela, ama erkeklerini buluyorum:))) Sokaklarda çiftler görüyorum kadının yüzü gözü güzel, ama kocası sevgılısı bildiğin cırkın. Sokağa çıkın durum hep aynı. Ee tabi nesil güzelleşmez:))
Bence eşin çekinsin rus erkekler eşime bakacak diye, onlarda sarışından bıkmıştır
Pardon da ne alaka şimdi? Ben ruslara laf etmedim ki.. Onların güzellıginden bahsettim. Eşimin kafası karışabilir mi diye sordum? Ayrıca eşim beni ruslarla aldatır mı diyede sormadım.. Ne yazıcağınızı şaşırmışsınız..Aynen öyle sen de çok doğru söylemişsin. Böyle Rus kadınlarına küfür edenlerle ikinci kadınlara laf edenler aynı zaten. İki durumda da kocaları saf temiz ama bu kadınlar oros...
Philly bunu bir tek ben fark ettim saniyordum. Bence de kadinlarimiz guzel ama erkekler cirkin. Ben sokakta cok guzel kadinlar goruyorum Turk ama yanlarindaki adamlar at hirsizi gibi.
:)))Bizde Ağustosta alanyadayız bakalım kişi başına kaç rus düşüyo
Daha dogru bir tamlama bulamadim dogrusu :-D Sokaga her ciktigimda dikkatimi cekiyordu bu durum, onceleri bu kizin bu cocukla isi ne diye dusunuyordum, sonra baktim yokluktanmis o.Hahahahahahahahahaha yerlerdeyim :)) babam çok kullanır bu "at hırsızı" lafını:)) yok yok bayağı insan farkında, arkadaşlar arasında geyiğini yapıyorduk bunun, taksime çık geçen on kadından 8 i güzel, erkekler eciş bücüş diye. Cidden öyle, boyları kısa , bacaklar yamuk ( bacak önemli:) ) , yüzleri orantısız yani kemik yapıları çirkin. Kiloyu falan geçtim yani:) hatta bir arkadasım var evliler, kız afeti devran, yurtdışında elini sallasa bir sürü erkek bulur ki dibi düşüyor insanların görünce, ama kocası kısa boylu egrı bacaklı vs vs. Kız gidip kocasına kıskançlık yapıyor hala:) olayın farkında değil hatun:))
Daha dogru bir tamlama bulamadim dogrusu :-D Sokaga her ciktigimda dikkatimi cekiyordu bu durum, onceleri bu kizin bu cocukla isi ne diye dusunuyordum, sonra baktim yokluktanmis o.
Komik miydi?Napsin Ruslar genlerini ulkelerinde birakip mi gelsinler tatile ulkemize
Bakmak var bakmak var ayrica. Neyinekompleks yapiyorsun.
O zaman otelin 10da 9u Suriyeliler olan bir yer tercih etseydin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?