otele mi gitsem napsam?

pigme pofuduk

"after all this time?" "always!"
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
4.776
3.407
178
arkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.

ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.

erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.

otele gitmeyi düşünüyorum.

hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.

o kızın sana ne zararı dokunacak ki anlamadım. evde biri varken ne demek onu da anlamadım. ev arkadaşlarımla doğru dürüst tanışmadan mecburen apar topar eve çıkmıştık.
napsaydım otele mi gitseydim evim dururken ?

kac yaşındasin 6 mı 7 mi ?? ilkokula baslarken malum çocuklar annelerinden ayrılamazlar ya merak ettim. gerçi şimdi 2,5 yaşında kreşe gidiyor yigenlerim...:KK59::KK59::KK59:
içi rahat değilmiş evde biri varken.

o kızın sana ne zararı dokunacak ki anlamadım. evde biri varken ne demek onu da anlamadım. ev arkadaşlarımla doğru dürüst tanışmadan mecburen apar topar eve çıkmıştık.
napsaydım otele mi gitseydim evim dururken ?

kac yaşındasin 6 mı 7 mi ?? ilkokula baslarken malum çocuklar annelerinden ayrılamazlar ya merak ettim. gerçi şimdi 2,5 yaşında kreşe gidiyor yigenlerim...:KK59::KK59::KK59:

annem çalışıyordu, 4 yaşında kreşe başladım, üniversiteyi il dışında okudum, yurtta da kaldım eve de çıktım. 28 yaşındayım. başka sorunuz var mı?

annemden ayrılamamakla ne alaka? ben annem gelsin demedim. sadece aileme ait evi kardeşimin sevgilisiyle paylaşmaktan rahatsız olduğumu belirttim. kızın bana zararı yok dedim zaten. sadece huzursuzum.

kızın bizde kaldığından haberleri yok.
Yani bunu kendinize sorun yapmayın bu kadar huzursuz olduysanız söyleyin ailenize kardesinizle konuşsun tabi kardesinizin tepkisi ne olur bu durumda bu kızın ailesi yok mu ? Kız ne diye evden cıkmış sizde kalıyo ailesine ne söylemiş kaç yaşında bu kız

yukarıda bir arkadaşa, ailene söylememekten rahatsiz huzursuzdun.

şimdi ailene ait evde o kızla olmaktan huzursuzsun.. ailenin haberi olsa huzurlu olacaksın da. aynı aile, seni gram zeka içermeyen bir sebepten otele gitmene izin verince huzurlu mu olacaklar...huzur kavramı farklı tabii herkes bir değil.:KK59:

Yani bunu kendinize sorun yapmayın bu kadar huzursuz olduysanız söyleyin ailenize kardesinizle konuşsun tabi kardesinizin tepkisi ne olur bu durumda bu kızın ailesi yok mu ? Kız ne diye evden cıkmış sizde kalıyo ailesine ne söylemiş kaç yaşında bu kız

21 yaşındalar. onun da ailesi il dışında.
anneme söylesem annem kardeşimle konuşsa ben gammaz durumuna düşücem. kardeşimin tepkisi ağır olur.

Yada kardeşimize söyleyin ben rahat olamıyorum yatıya kalmasın diye dinlemez mi ?

dinlemiyor. "sevgilim gelecek" diyor, "neden" diyorum, "çünkü neden gelmesin" diyor, "ama neden gelsin" diyorum kalkıp gidiyor. sonra kız geliyor bunlar odasına geçiyorlar. sabah beni kardeşim işe bırakıyor kız evde uyuyor sonra akşam bi geliyorum tezgah yığılı. bi şey de diyemiyorum kız evde.

geçen hafta işi bıraktım. kendi sorunlarım da var zaten. hani öyle kavga gürültü de çekecek durumda değilim şu an.

Bi zahmet yediğini i
21 yaşındalar. onun da ailesi il dışında.
anneme söylesem annem kardeşimle konuşsa ben gammaz durumuna düşücem. kardeşimin tepkisi ağır olur.

dinlemiyor. "sevgilim gelecek" diyor, "neden" diyorum, "çünkü neden gelmesin" diyor, "ama neden gelsin" diyorum kalkıp gidiyor. sonra kız geliyor bunlar odasına geçiyorlar. sabah beni kardeşim işe bırakıyor kız evde uyuyor sonra akşam bi geliyorum tezgah yığılı. bi şey de diyemiyorum kız evde.

geçen hafta işi bıraktım. kendi sorunlarım da var zaten. hani öyle kavga gürültü de çekecek durumda değilim şu an.
Bi zahmet yediklerini içtiklerini temizlesinler bunu söyle bence kardeşine dağınıklıgınızı toparlayın diyr bu ne ya terbiyesizler bende cok sinir olurum böyle insanlara kardeşiniz gitsin onun evinde kalsın yarın öbür gün karnı şişerse kızın hiç şaşmam

Bi zahmet yediğini i
Bi zahmet yediklerini içtiklerini temizlesinler bunu söyle bence kardeşine dağınıklıgınızı toparlayın diyr bu ne ya terbiyesizler bende cok sinir olurum böyle insanlara kardeşiniz gitsin onun evinde kalsın yarın öbür gün karnı şişerse kızın hiç şaşmam

kız abisiyle kalıyor anladığım kadarıyla. orda kalamazlar.
kardeşim biraz şey ne bileyim, hani kıza hal hatır bile sorsam anında böyle bi atmaca gibi tepemde. kıza asla laf söyletmiyor. bi şey desem olay çıkacak, olay çıkmasa bile kesin küsecek.

O evden gitmesi gereken sen değil o kız! Ben olsam ne derse desin kardeşim, ister gammaz ister ispiyoncu, gider söylerim anneme babama. Nasıl ablasiniz onu da anlamış değilim kusura bakmayın ama hiç mi sozunuz geçmiyor kardesinize? Bu kadar yumuşak olmayın . O kız da yiyip içip bırakıyor mu tezgaha? Biliyor işini valla. Bulmuş senin gibi yumuşak birini. Derhal tavrını koy hem de gunahlarina ortak olma. Kızın başına bi iş gelse hamilelik gibi mesela bunun ikinci sorumlusu da sen olursun göz yumdugun için canım

kız abisiyle kalıyor anladığım kadarıyla. orda kalamazlar.
kardeşim biraz şey ne bileyim, hani kıza hal hatır bile sorsam anında böyle bi atmaca gibi tepemde. kıza asla laf söyletmiyor. bi şey desem olay çıkacak, olay çıkmasa bile kesin küsecek.
Bu nasıl bi abi nası müsade ediyor kardeşi nerde kimle hiç merak etmiyor malesef gençlere laf anlatamıyosun cok dik kafalı agresif oluyolar kızda cok rahat maşallah yeni iç yığ oraya hiç ilgilenme annenler geldiği zaman hep beraber bunu dile getir kardeşin cok sorunlu değilse tavrını koy küserse küssün

O evden gitmesi gereken sen değil o kız! Ben olsam ne derse desin kardeşim, ister gammaz ister ispiyoncu, gider söylerim anneme babama. Nasıl ablasiniz onu da anlamış değilim kusura bakmayın ama hiç mi sozunuz geçmiyor kardesinize? Bu kadar yumuşak olmayın . O kız da yiyip içip bırakıyor mu tezgaha? Biliyor işini valla. Bulmuş senin gibi yumuşak birini. Derhal tavrını koy hem de gunahlarina ortak olma. Kızın başına bi iş gelse hamilelik gibi mesela bunun ikinci sorumlusu da sen olursun göz yumdugun için canım

ablayım tamam da 21 yaşındaki insanlarla böyle şeyleri konuşmaya da utanırım. niye mutfağı toplayın diyeyim ki? pişirip yemeyi biliyorsa toplamayı da biliyordur, toplamıyorsa söylesem de toplamaz.
hamile kalmasın, kalırsa da bana ne? herkesin aklı var fikri var.

Bu nasıl bi abi nası müsade ediyor kardeşi nerde kimle hiç merak etmiyor malesef gençlere laf anlatamıyosun cok dik kafalı agresif oluyolar kızda cok rahat maşallah yeni iç yığ oraya hiç ilgilenme annenler geldiği zaman hep beraber bunu dile getir kardeşin cok sorunlu değilse tavrını koy küserse küssün

kardeşim sorunlu değil de, içine kapanıktır anlatmaz konuşmaz çok. küser iyice içine kapanır. bi de babam duyarsa nolur hiç bilemiyorum.
abisi kız arkadaşında falan kalıyor zannediyor kanımca.

Aman herşeyden rahatsızlık duyun zaten hiç bir çifti rahat bırakmayın hemen ananıza babanıza şikayet edin :KK14:

şikayet edeyim dedim mi?
çekip gideyim gönüllerince at koştursunlar diyorum işte.
Yediklerini toplasınlar bunu kesinlikle kardeşine bildir sen ablasısın konuş söyle bişey olmaz utanılck bişe yok bence kız utansın ailesine yalan söylüyo bu yaşta terbiyesizlik diz boyu hiç hoşuma gitmez böyle şeyler kızı görmeden gıcık kaptım nedense hem o evi ortak kullanıyosunuz kardeşiniz müsade istemesi lazım bi gün kaldı cıksın gitsin ne yüssüz bi kız aman cnm boşver idare et ailen gelene kadar aikenle konuş derim hiç hoş bi durum değil

Back
X