- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi artemisasia
-
aynen bende ön koltuklara asla oturmuyorumben de ayakta kalmamak için ilk durağa 1.5 km yürüyorum, bazen 45 dk otobüs bekliyorum, ön koltuklara ve engelli/hamilelere ayrılan koltuklara oturmuyorum, kimseye yer veremem, hele de günden/gezmeden gelen yaşlılara.
O gezmekten gelen teyzeler iş çıkış saatinde binmeseler keşke. Bir gün tutamayıp içimden ne geliyorsa söylicem.ben de ayakta kalmamak için ilk durağa 1.5 km yürüyorum, bazen 45 dk otobüs bekliyorum, ön koltuklara ve engelli/hamilelere ayrılan koltuklara oturmuyorum, kimseye yer veremem, hele de günden/gezmeden gelen yaşlılara.
aynen bende ön koltuklara asla oturmuyorum
süper yapmışsın helal olsunben de yer vermiyorum. okul çıkışı o koca çantalarla yorgun çocukları kaldırıyorlar utanmadan ona da karşıyım. onlar yiyip içip akşamda eve dönerken ayakta gitsinler bir zahmet. onlar utanmıyorsa ben de utanmıyorum. ha çocuklu olur, hamile olur, engeli olur tamam. ama onun dışında isterse suratıma tükürsünler gene de yer vermem.
hatta bir keresinde hamileyim ama belli olmuyor. bir abi bindi baya engelli gel abi otur dedim. adamcağız kibar kibar aaa olur mu sen otur lütfen diyordu neyse kalktım. orta yaşta gayet dinç bir kadın koşarak geldi . dayanamadım dedim ki bana bak hele ben bu yeri abiye verdim sen ayakta durabilirsin. sustu gitti. en gıcık olduğum durum.
İşçilerin, memurların, öğrencilerin gidiş-dönüş saatlerinde yaşlılar doluşuyor. Bekleyin kardeşim bir saat sonra çıkın aceleniz ne ya.
şu ana kadar benden yer isteyen olmadı ama ayakta gittiğim vakit yanyana durduğum kadın önünde durduğum adam inerken koltuk boşaldı ve ben tam oturacaktım ay çok belim ağrıdı ben oturayım dediarka koltuklarda bile dürtüp yer isteyen oluyor benden,
üstelik 35 yaşındayım, benden en fazla 10-15 yaş büyük hemcinslerim benden yer istiyor, ben onların adına utanıyorum...
15 dakikada bir kalkıyor ama o beklediğim 15 dakika trafik yoğunlaştığı için 25 dakika gecikmeme sebep oluyor. Kaldı ki kızım çok küçük okuldan almamı dört gözle bekliyor. Düşünüyorum kızımıOtobüs kaç dakikada bir geliyor?
Çok yorgunsam çok yorgunum derim herhalde, hiç öyle bir durumda kalmadım.
Valla ben hamileyken raporumu açtırmak için hastaneye gitmiştim. Metroyla ayakta döndüm kimse yer vermedi ve o akşam doğum yaptım. Bu da şimdi geldi aklımaben de yer vermiyorum. okul çıkışı o koca çantalarla yorgun çocukları kaldırıyorlar utanmadan ona da karşıyım. onlar yiyip içip akşamda eve dönerken ayakta gitsinler bir zahmet. onlar utanmıyorsa ben de utanmıyorum. ha çocuklu olur, hamile olur, engeli olur tamam. ama onun dışında isterse suratıma tükürsünler gene de yer vermem.
hatta bir keresinde hamileyim ama belli olmuyor. bir abi bindi baya engelli gel abi otur dedim. adamcağız kibar kibar aaa olur mu sen otur lütfen diyordu neyse kalktım. orta yaşta gayet dinç bir kadın koşarak geldi . dayanamadım dedim ki bana bak hele ben bu yeri abiye verdim sen ayakta durabilirsin. sustu gitti. en gıcık olduğum durum.
Benim yaş 39arka koltuklarda bile dürtüp yer isteyen oluyor benden,
üstelik 35 yaşındayım, benden en fazla 10-15 yaş büyük hemcinslerim benden yer istiyor, ben onların adına utanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?