- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.335
- 798
- Konu Sahibi artemisasia
-
15 dakikada bir kalkıyor ama o beklediğim 15 dakika trafik yoğunlaştığı için 25 dakika gecikmeme sebep oluyor. Kaldı ki kızım çok küçük okuldan almamı dört gözle bekliyor. Düşünüyorum kızımı
Valla ben hamileyken raporumu açtırmak için hastaneye gitmiştim. Metroyla ayakta döndüm kimse yer vermedi ve o akşam doğum yaptım. Bu da şimdi geldi aklıma
Dedikodu anca bitiyordur...o teyzeler nasıl oluyorsa hep mesai çıkışı evlerine dönüyorlar ne var sanki bir saat önceden çıkın
çalışanlar vs rahat etsin
Öğrenciyken toplu taşımayla eve dönerken genelde otobüste yorgunluktan sızıyordum. Kimse yer istemedi şimdiye kadar, o teyzeler bile acıdı galiba ehehe. Uyuyor numarası yapın en iyisi, sıfır muhataplık.
Sinir oluyorum full yaşlılar doluyor. Sanki bilerek özellikle yapıyorlar gibi. Mantıksızlık ya. Sabahın köründe o kaplumbağa hızınızla niye çıkıyorsunuz evinizden millet yorgun oluyor uykusuz oluyor. Bir saat sonra çıkınkocalar eve geliyor ya son dakika onlarda eve gidiyor!
Sinir oluyorum full yaşlılar doluyor. Sanki bilerek özellikle yapıyorlar gibi. Mantıksızlık ya. Sabahın köründe o kaplumbağa hızınızla niye çıkıyorsunuz evinizden millet yorgun oluyor uykusuz oluyor. Bir saat sonra çıkın
O da işe yaramıyor bende. Bende iş dönüşünde sızıyorum otobüste, kalk artık çok oturdun sen deyip dürtüyor teyzeler.
Benim yaş 39
şu ana kadar benden yer isteyen olmadı ama ayakta gittiğim vakit yanyana durduğum kadın önünde durduğum adam inerken koltuk boşaldı ve ben tam oturacaktım ay çok belim ağrıdı ben oturayım dedi
e sende ayakta durdun bende
senin belin ağrıdıysa benimde
Ben o kadar uzun mesafe binmediğim için hep yer verdim.Herkese selam,
Arkadaşlar işten dönerken ayakta kalmamak için oturacak yer yoksa bir sonraki otobüsü bekliyorum. Kızım kreşte beni beklediği halde yol 1 saat sürdüğü için ayakta durmayı göze alamıyorum. İlk durak olmasına rağmen orta yaşlı teyzeler binip açık açık kalk ben oturayım diyebiliyorlar. Ben bugüne kadar bu şekilde yer isteyenlere hiç yer vermedim. Ama bu tacizlerden de çok sıkıldım.Zaten durağa 15 dakika yürüyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.
:):) hahahahahaçünkü onların beli hastas (evet aynen hassas değil hastas) ayakta duramıyorlar, ayakları ağrıyor, belleri, başları dönüyor, yedikleri kısırları hazmedemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?