- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi artemisasia
-
Ama gezmekten de geri kalmazlar ozaman belleri ağrımaz. Otobüse binince ağrırçünkü onların beli hastas (evet aynen hassas değil hastas) ayakta duramıyorlar, ayakları ağrıyor, belleri, başları dönüyor, yedikleri kısırları hazmedemiyorlar
Gönlün istediginde kalkarsin.Herkese selam,
Arkadaşlar işten dönerken ayakta kalmamak için oturacak yer yoksa bir sonraki otobüsü bekliyorum. Kızım kreşte beni beklediği halde yol 1 saat sürdüğü için ayakta durmayı göze alamıyorum. İlk durak olmasına rağmen orta yaşlı teyzeler binip açık açık kalk ben oturayım diyebiliyorlar. Ben bugüne kadar bu şekilde yer isteyenlere hiç yer vermedim. Ama bu tacizlerden de çok sıkıldım.Zaten durağa 15 dakika yürüyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.
Hamile, çocuklu kadınlara, yaşlı insanlara yer veririm. Ama gelip de memelerini, poposunu kucağıma bırakan teyzelere asla yer vermem. Yapışırım da yine vermem. Cık cıklar havada uçuşur, sürekli kınarlar, laf çarparlar, vah vah gençlik derler, terbiyesiz derler. Kulaklık güzel bir çözüm. Ben kulaklık takıp, kafamı da camdan dışarı çeviriyorum. İnene kadar boynum tutuluyor ama olsun. Takmayın hiç.
Çocuklu kadın , yaşlı, engelli, hamile... Bunlar dışında kimseye yer vermiyorum... 60 yaşındaki anacım bile ayakta gitmeyi biliyor yeri geldiği zaman. Kaldı ki 40a dayandı mı kendisinde bu hakkı gören insanlar var onlara da ayrı bir gıcık oluyorum ya neyse...
Canım benim yaşımda 40 a dayandı. Bırak yer istemeyi kendi yerimi koruyabilsem daha ne isterimÇocuklu kadın , yaşlı, engelli, hamile... Bunlar dışında kimseye yer vermiyorum... 60 yaşındaki anacım bile ayakta gitmeyi biliyor yeri geldiği zaman. Kaldı ki 40a dayandı mı kendisinde bu hakkı gören insanlar var onlara da ayrı bir gıcık oluyorum ya neyse...
Dün kulaklık vardı kadın su şişesiyle dürttü beniHamile, çocuklu kadınlara, yaşlı insanlara yer veririm. Ama gelip de memelerini, poposunu kucağıma bırakan teyzelere asla yer vermem. Yapışırım da yine vermem. Cık cıklar havada uçuşur, sürekli kınarlar, laf çarparlar, vah vah gençlik derler, terbiyesiz derler. Kulaklık güzel bir çözüm. Ben kulaklık takıp, kafamı da camdan dışarı çeviriyorum. İnene kadar boynum tutuluyor ama olsun. Takmayın hiç.
o teyzeler nasıl oluyorsa hep mesai çıkışı evlerine dönüyorlar ne var sanki bir saat önceden çıkın
çalışanlar vs rahat etsin
ahaha şehir turu mu yapıyolar ne65 yaş bedava diye ulusa ekmek almaya giden var yaa,zin zin gezen amca teyze dolu ortalık
Çocuklu kadınsınız ama bu durumda yaşınızın bir önemi kalmıyor benim için o yüzden benim için öncelik sizin olur.. hamile iken bile çocuklu kadına yer verdim... Ben karnımda tutuyorum ama o kadın hem kendini tutmak zorunda hem çocuğunu...[
Canım benim yaşımda 40 a dayandı. Bırak yer istemeyi kendi yerimi koruyabilsem daha ne isterim
aaaa nasıl ya sen napttııınDün kulaklık vardı kadın su şişesiyle dürttü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?