- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi artemisasia
-
Cogu kişi bende para veriyorum oturmak hakkım falan demiş evet sende para veriyon yaslı teyzeler de para veriyor. Ben ne kadar yorgun olursam olayım mesafe ne kadar uzun olursa olsun her zaman yaslılara hamilelere ve cocuklu kadınlara yer veririm bunun parayla degil saygıyla edeple alakası var diye düşünüyorum ben sahsen kalkıp birine yer vermesem utanırım kendimdenHerkese selam,
Arkadaşlar işten dönerken ayakta kalmamak için oturacak yer yoksa bir sonraki otobüsü bekliyorum. Kızım kreşte beni beklediği halde yol 1 saat sürdüğü için ayakta durmayı göze alamıyorum. İlk durak olmasına rağmen orta yaşlı teyzeler binip açık açık kalk ben oturayım diyebiliyorlar. Ben bugüne kadar bu şekilde yer isteyenlere hiç yer vermedim. Ama bu tacizlerden de çok sıkıldım.Zaten durağa 15 dakika yürüyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.
yaşlı teyzeler vermiyor onlara bedava.Cogu kişi bende para veriyorum oturmak hakkım falan demiş evet sende para veriyon yaslı teyzeler de para veriyor. Ben ne kadar yorgun olursam olayım mesafe ne kadar uzun olursa olsun her zaman yaslılara hamilelere ve cocuklu kadınlara yer veririm bunun parayla degil saygıyla edeple alakası var diye düşünüyorum ben sahsen kalkıp birine yer vermesem utanırım kendimden
Niye bedava artı bedava oldugunu düsünelim sizce genc bir insanın oturması mı mantıklı yoksa yaslı bir insanın mı biz de yaslanıcaz. Onların genelde ayakları dizleri agrıyor hem otobüs cok az sarsılsa hemen düşücek gibi oluyorlar biri düsse ben vicdan azabı cekerim sahsenyaşlı teyzeler vermiyor onlara bedava.
Cogu kişi bende para veriyorum oturmak hakkım falan demiş evet sende para veriyon yaslı teyzeler de para veriyor. Ben ne kadar yorgun olursam olayım mesafe ne kadar uzun olursa olsun her zaman yaslılara hamilelere ve cocuklu kadınlara yer veririm bunun parayla degil saygıyla edeple alakası var diye düşünüyorum ben sahsen kalkıp birine yer vermesem utanırım kendimden
Ben ms hastasıyım. fazla yoruluyorum. Buna rağmen çok yaşlı teyzelere ve dedelere, birde çocuklu annelere kıyamam kalkarım.Herkese selam,
Arkadaşlar işten dönerken ayakta kalmamak için oturacak yer yoksa bir sonraki otobüsü bekliyorum. Kızım kreşte beni beklediği halde yol 1 saat sürdüğü için ayakta durmayı göze alamıyorum. İlk durak olmasına rağmen orta yaşlı teyzeler binip açık açık kalk ben oturayım diyebiliyorlar. Ben bugüne kadar bu şekilde yer isteyenlere hiç yer vermedim. Ama bu tacizlerden de çok sıkıldım.Zaten durağa 15 dakika yürüyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.
Yer vermeyenlere dolaylı yoldan saygısız, edepsiz mi diyorsunuz ben mi öyle anladım?Cogu kişi bende para veriyorum oturmak hakkım falan demiş evet sende para veriyon yaslı teyzeler de para veriyor. Ben ne kadar yorgun olursam olayım mesafe ne kadar uzun olursa olsun her zaman yaslılara hamilelere ve cocuklu kadınlara yer veririm bunun parayla degil saygıyla edeple alakası var diye düşünüyorum ben sahsen kalkıp birine yer vermesem utanırım kendimden
Niye bedava artı bedava oldugunu düsünelim sizce genc bir insanın oturması mı mantıklı yoksa yaslı bir insanın mı biz de yaslanıcaz. Onların genelde ayakları dizleri agrıyor hem otobüs cok az sarsılsa hemen düşücek gibi oluyorlar biri düsse ben vicdan azabı cekerim sahsen
Konu farklı yerlere çekiliyor maalesef. Benim de yaşlı ve hamilelere yer vermişliğim çok vardır. Ama nedir gezmeye gitmişimdir bakarım ayakta duracak hali yok hamile,yaşlı yada çocuklu bir kadın tabiiki ben de yer veririm. Ama işten dönerken gerçekten çok halsiz oluyorum bir de çocuk okuldan alınıyor 20 dakika eve yürünüyor, evde yemek iş beni bekliyor . Kimse bilmiyor tabii .nedense tekrar yazmak istedim. bazı arkadaşlar saygıdan bahsetmiş.. büyükte küçüğe saygı göstermeli.
otobüste yaşlı ,ayakta duramayacak durumda olanlara yer vermiyoruz demiyoruz. sabahları mesai saatinde dışarı koşa koşa çıkıp güne giden teyzelerden bahsediyoruz, bizim yorgunluğumuzu umursamayanlardan bahsediyoruz, biz ilk durakta 30 dk araba gelsin de oturalım diye beklerken hemen gelen teyzenin beklemek istemediği için ilk durakta bile yer istemesinden bahsediyoruz, okuldan gelen, sabahın köründe evden koca koca çantalarla çıkan çocuklarında yorgun olabildiğinden bahsediyoruz..
yapmayın ya bizde yaşını başını almış insanlarız. kime nasıl yer vereceğimiz elbet biliriz.....konuyu anlamak lazım
Valla ben henüz 2,5 yaşında olan kızımı 15 dakika fazladan bekletmeyi göze alarak boş otobüse biniyorum.Şişeyle beni dürtüp yerimi isteyecek kişiye yer verecek kadar vicdan sahibi değilim. Sizi tebrik ederim.Cogu kişi bende para veriyorum oturmak hakkım falan demiş evet sende para veriyon yaslı teyzeler de para veriyor. Ben ne kadar yorgun olursam olayım mesafe ne kadar uzun olursa olsun her zaman yaslılara hamilelere ve cocuklu kadınlara yer veririm bunun parayla degil saygıyla edeple alakası var diye düşünüyorum ben sahsen kalkıp birine yer vermesem utanırım kendimden
Konu farklı yerlere çekiliyor maalesef. Benim de yaşlı ve hamilelere yer vermişliğim çok vardır. Ama nedir gezmeye gitmişimdir bakarım ayakta duracak hali yok hamile,yaşlı yada çocuklu bir kadın tabiiki ben de yer veririm. Ama işten dönerken gerçekten çok halsiz oluyorum bir de çocuk okuldan alınıyor 20 dakika eve yürünüyor, evde yemek iş beni bekliyor . Kimse bilmiyor tabii .
Ben bekletiyorum çok kötü bir anneyim. Siz bekletmezsiniz böyle bir tercih yapmak zorunda kalırsanız.Ben hiç kalk yer ver diyenlerle karşılaşmadım ha dibine giriyorlar illa yer ver dercesine falan ama direkt bir söz duymadım. Bence çocuğunuz kreşte sizi bekliyorsa gelen otobüse ayakta durmayı göze alarak binmelisiniz. Mesai saati çıkışı aslında evde olan insanlar evine gitmiş olmalı ama böyle bir yaptırım da uygulanamaz insanlara. Oturarak çalışıyorsanız ayakta gitmeyi neden sorun yapıyorsunuz. İlla yol üzerinde inenler oluyordur yer açılıyordur zaten ben şahsen ayakta gideceğime öbür otobüsü bekleyeyim deyip çocuğumu kreşte bekletmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?