• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturgaçlı götürgeç

Bu şarkının müziğine hayranım, sözleri de ayrıca ironik tabe :KK53:

s-e2085ecd3cf70cce38016a736ecf5f6741b342d8.webp

Bu Sean Connery nedir arkadaş, bir erkek nasıl gençken çirkinlikten ölüp de yaşlanınca ilah haline gelir.
Bi de Keanu Reeves var tabi, herif doğuştan estetikli tık yaşlanmıyo
s-22d26c85ef6bc3cfd8667577b2cab60b54519434.webp

Erkek milletinin olayı o şekerim. Hepsi yaslaninca ayrı bir hava kazanıyor, yüzlerine nur falan iniyor.
Topunun köküne kibrit suyu!
Bıktım la bu erkeklerden ben.

Niyeee Noldu yine?
Amaan yok bir şey ya salla.
sep, marilyn monroe marilyn monroe gördünüz mü biri kazen'e atar yapmış, burada kadınlar özel şeyler konuşuyor, erkekler kulübü yapın başında durun diye :D
Te Allahım ya kapatsın gitsin kazen oldu olacak :D

sep, marilyn monroe marilyn monroe gördünüz mü biri kazen'e atar yapmış, burada kadınlar özel şeyler konuşuyor, erkekler kulübü yapın başında durun diye :KK70:
Te Allahım ya kapatsın gitsin kazen oldu olacak :KK70:
Link vereydin de aramak zorunda kalmayaydık :D

Ayyyy koptum, adam sitenin sahibi la :D Kadındaki özgüvene bak :D Hayır, Allah'ın forumunda da ne konuşacaksa özel. 500 bin üye var lan, bu kalabalıkta ne özeli :D

sep, marilyn monroe marilyn monroe gördünüz mü biri kazen'e atar yapmış, burada kadınlar özel şeyler konuşuyor, erkekler kulübü yapın başında durun diye :KK70:
Te Allahım ya kapatsın gitsin kazen oldu olacak :KK70:

Nerde yaw, link verin aratgırmayın..,

Ayyyy koptum, adam sitenin sahibi la :KK70: Kadındaki özgüvene bak :KK70: Hayır, Allah'ın forumunda da ne konuşacaksa özel. 500 bin üye var lan, bu kalabalıkta ne özeli :KK70:

Gördüm gördüm... Dün üye olmuş la bi de. Hatunun mesajlara baktın mı?
:D :D
Mar demek arada fake üyelikle erkekler geldiğini bilse forumu yıkacak.

Ay çok güldüm ya, resmen adamı kendi sitesinden kovmuş :D Erkekler kulübü aç onun başında dur demiş.

Asla gitmem, hem bu fiyatı verecek olan ben hem de yemek temizlik işine bakacak olan ben. Mimmmmkinatı yok.
Elimi sokacağım tek su havuz ve deniz suyudur efenim.

fiyatlar da fena değilmiş. Gidek mi :KK70:
Manita yapıp öyle gitmek lazım, özel odada özel havuzda ikimiz mi yüzeceğiz başbaşa :D :D

Asla gitmem, hem bu fiyatı verecek olan ben hem de yemek temizlik işine bakacak olan ben. Mimmmmkinatı yok.
Elimi sokacağım tek su havuz ve deniz suyudur efenim.
Ya ama özel havuz keyifli olur beyinle düşünsene. Beyinle düşün derken bey-inle yani, organ olan değil insan olan.

Back
X