oturmayan birşeyler var ...

bu ne ya ne kötü bi muhabbet bu ben bu yuzden kadını değil kocamı döverim gece uyurken kafasına gözüne girişirim.sinirimden deli çıkarım.

o kadınada ağzının payını vermek lazım insanı kocasından soğutur bu kadın, ne gıcıklar.

kocanda gıcık 3 yaşında gibi davranan asıl kocan.annesıde onu kendıne bağımlı yetiştirmiş pekmezli süt ne ya ? annesının tavrı normal aslında bi emzirmediği kalmış.yapmaya kalksa kocan ıtıraz eder mi vallahı şüpheye düştüm

bu kadar annecı olunmaz.

benimki de başta eşin kadar olmasada böyleydi sonra bu boşboğazlığından dolayı annelerimiz arasında kavga kıyamet koptu boşanma noktasına geldik o oldu bir daha evde konuştuklarımız evde kaldı.benimki böyle akıllandı seninki nasıl yola gelir bilmiyorum sen yinede sabırla yaptığının yanlış olduğunu aile mahremiyetinin önemini anlat canım zamanla düzelebilir ama hiç değişmeyebilirde tabii umarım akıllanır

her erkek böyle değil belki ama 4 aylık evlilikte bu tarz sorunların yaşanması olağan,yanlış tercih mi diye düşünme,daha zamanı var.

kayınvalidemin 'sen artık beni eskisi gibi sevmiyorsun' diye ağlayarak eşimin suratına telefon kapatmışlığı vardır.

bunu konu açarak da yazmıştım zamanında,benim için zirveydi çünkü,o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı bizim evde:)))

aynen öyle eşim bunu bana açık açık söylemese de hani ben istesem görüştürmem babında laflar soktuğu oluyor ara sıra direk cevabını veriyorum ama işte işine geldiği konularda ben erkeğim modunda işine gelmediğinde hayat müşterek

inşallahhh o sabır bende vardır ve dayanaır yüklerim yazılımını

ilk başlarda benimde hoşuma gitmiyordu kaç kere lafını ettim hatta söyledimde üşenmem sonuçtsa sabah işe gitmeden hazırlarım güzelce sende ister meyve suyu ister çayla yersin dedim ama yok nafile işine gelmiyo ya illaki gitçek , böylelikle bana da sık sık gidelim demiyor diye işime geliyordu benim ama bu seferde bu tarz sorunlar oluyor hoş her sabah gitmese de telefonla yetiştiriyor herşeyi ya

artık sabrımın yettiği yere kadar anlatıcam zaten biz aile olmadık sanırım bizim evdekiler hep onlarda ama onların hiçbirşeyi bize gelmez hala da ayrı bir aile olduğunun farkında değil ...göndercem anasının evine o olcak

o kadar sesim çıkıyor ki kendimi tanıyamıyorum artık zaten dediğiniz gibi sesim çıkmasa binicekler tepeme de yüz bulamıyorlar ,

siz de yol yakınken dönmüşsünüz her şerde var bir hayır demişler , Allah daha iyileriyle karşılaştırsın sizi de

tatlım öncelikle sakin olmaya çalış daha çok yeni evliliğiniz.....bak herkes geçiyor bu yollardan ben de dahil.....eşin de alışacak zamanla buna inan.....ben de eşimin evliliğimize,evimize ve bizim evli olduğumuza alışamayacağını düşünürdüm ama 3 yıl 4 aylık evliyiz baya oturdu artık.....

kayınvalidene ne söylemen gerekiyorsa hiç çekinme sakin sakin söyle.....sizin daha yeni nasıl başlarsa öyle gider.....aman kırgınlık olmasın,aman yüzyüze bakıyoruz diye diye cevap veremiyordum ben yaa.....sonra sonra lafı ağzıma verdikçe söyledim ama zor oldu...

bize mi özel durum bilmiyorum evlendikten sonra yapışma huyu....başka ülkelerde durum nedir acaba....avrupa bu konuda çok iyi...18 yaşına gelince tamam....gayet resmi insanlar zaten....biz gibi mucuk mucuk değiller....yani bu açıdan düşün birde....bizim toplumumuzun sorunu bu......

sen çalıştığın için pek fazla yüzgöz olmamışsındır....ben yeni evliyken evdeydim....ve neler yaşadım....evi yakın tutmadık diye çok surat yaptı başta.....sonra benim evde olmam,çalışmamam sorun oldu,eşime bunuda koy işe boş boş oturacağına çalışsın demeler,evlerini temizleyemiyormuş hanım,benim gidip temizlememi beklemeler,haftada 2 3 defa gittiğimiz halde surat asıp tek kelime konuşmamalar,misafir gibi gelip misafir gibi gidiyormuşuz diye sitem etmeler,evi örümcekler basacak deyip durmalar,halı yıkadığında laf sokmalar..................
birdefa belini incitmiş de ölseler gitseler haberimiz olmayacakmış diye hüngür hüngür ağlamıştı onlara gittiğimizde düşünebiliyormusun.....

aynen senin eşinin dediği gibi benim aileme gitmem hep sorun oldu......daha yeni yeni alıştı.....annesine gidince sıkılıyormuşum kendi aileme gelince elimden gelse yatacakmışım demişti....benim ailem bana laf sokmuyorki niye sıkılayım ama anlamıyor işte....erkeklere göre bir sorun varsa eş yaratıyor anneleri değil....

kayınvalidemin bile ağzındaydı benim kaç kere aileme gittiğim.....haftada 2 kez gidiyorsak kalan günler sürekli telefon ettikleri için tabi nerdesin oluyordu ilk soru.....her gittiğimiz yerden de haberleri oluyordu dolayısıyla....

ve eşim inanılmaz pasifti....ben bir erkeğin bukadar etkisiz olabileceğini hiç düşünmemiştimm.....benim ailem bunların birini yapsa,kavga etmeden kırılır öyle demeyin falan diyebileceğimi sanıyorum ki zaten ailem eşimi kırmamak için uğraşır....

ama ben eşime dediğimde sanki git annenlerle benim için kavga et ortada birsorun yokken demişim gibi davrandı......ben kavga etsin istemedim kesinlikle.....adam gibi söylesin böyle yapmayın,demeyin üzülür....ama birkez diyemedi....

bu konuda çok dolu olduğum için uzattım....zamana bırak....eşin de inşallah alışır en kısa zamanda.....

bende hep diyorum iyiki çalışıyorum diye yoksa ne akdar engel olsamda bende çok fazla yüz göz olucaktım eminim ki...aslında eşim normalde pasif dğildir ama ailesine karşı öyle imkansız birşeyi bile yaratır onlar istesin yeter... artık eşimle bir aile olmayacağımız kanısına varmaya başladım ona göre ailesi onlar çünkü belki zamanla düzene oturtur belki çocuktan sonra aile olduğumuzu kavrar ama bu sorunlar çözülmeden çocukta asla düşünmüyorum , umarım bizde zamanla düzene gireriz sizin gibi gerçi umudumu kaybetmeye başlıyorum gün geçtikçe ama artık yavaş yavaş taşınma isteğimi öne sürmeye başlıycam bir anda olmaz elbet aylar sürer kafasına sokmam ama biyerden başlamam gerekiyor

anlamıyorum hep biz kadınlar çekiyoruz düzene oturtmaya çalışıyoruz sanki biz onlara sığındık boyundurukları altına girmek için hayır biz bir ömür boyu sıkıntıda da mutluluktada aynı yastığa baş koymak için evlendik ama anlamıyorlar işlerine geldiğinde eski usul işlerine geldiğinde hayat müşterek . erkekler çok bencill

evet çok doğru ama anlamıyorlar maalesef....seviyorsak kayınvalideler herşeyi yapabilir,herşeye katlanabiliriz....ne de olsa seviyoruz ya....kadınlar yürüttüğü sürece evlilik yürüyor....ben daha fazla çekemem dediğimiz anda biter....çocuk bende düşünemiyorum.....çünkü kayınvalidem çok baskın bir karakter....ona da el atacak...iyi biliyorummm...eşim hayatta ses çıkaramaz....hergün gelmeye kalkarlar biz gitmesek bile....çünkü bunun sinyallerini verdi daha önce.....bilmiyorum benim de durumum parlak değil....sinirlerim çok bozuk...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

güzel güzel konuşmalar, beynine girmeye çalışmalar, ağlamalar, kavga etmeler, annen keşke karışmasa biz mutlu olursak mutluluğumz herkese yansır demeler, ben tek yaşayan bi insandım, fikire ihtiyacım yok demeler... neler nelerr....... ben bayan halimle bile senin benm ailemle arandaki bağı daha güzel otrturdum demeler, kırk kere söyledm ben sana ailenin annenin beklentilerini karşılayabilecek biri değilim demeler demeler demeler,,,, uykusuz gecelerim,ağlayarak sabahlamalarım., aşırı yalnız hissetmelerim, derin derin pişmanlıklarım var benim de... yalnız değilz, okuyorm da hep aynı konuşmalar, erkeklerin hep aynı anlamamaları, hep aynı çekişmeler....

yeminle 3,5 ay oldu hep altından kalkmaya çalışıyorum nafile ağlamıyorum artık ağlamamda kavga ettiğimiz zaman geçiyorum salonda mışıl mışıl uyuyorum umrumda değil ne yaptığı ben söyledim kendini düzeltene kadar hiçbirşey yok üzme kendini even sevdiğine yanıyosun ama sende ağırlığını koy cnm

evet çok doğru kadın yürütmeye kararlı olduğu sürece yürüyor kadın pes etti mi olay da bitiyor... herkeste farklı sorunlar olsada ana sorun anlayışsız kv -kp ve eşini düşünmeyen eş...

ne yapmaya karar verdin peki

valla bişeye karar vermedim zaten 2 gündür küsüz halıya 2-3 damla çay dökttüm beyfendi avazı çıktığı kadar bağırdı ve hakaretler saydı o yüzden 2 gündüz sus pus oturuyoruz . ben ilk onun konuşmasını bekliyorum konuştuğu zaman içimi dökücem herşeyi sakinlikle anlatıcam ve bir süre oluruna bırakıp sadece izliycem birkaç ay daha geçsin düzelme varsa ne ala düzelme yoksa da artık salcam çayıra mevlam kayıra ya o düzelicek yada kopucaz . alışabileceğim ve görmezden gelecğeim sıkıntılar değil çünkü bunlar....

anlamıyorum erkekler evliliği güç savaşı olarak görüyor galiba kim kimi ezicek sözünü dinleticek halbuki en güzel geçmesi gereken zamanlarımız heba olup gidiyor, ah bi anlasalar hem biz bayanları mutlu etmek ne kadar da kolay değilmi biraz anlayış bi çift tatlı söz yeter , nankörlük yaptıklaır başka birşey değil

ben uyuyamıyorum, pişmanlıkla dolu oluyourmi kendime kızıyourm, uyuyabilsem kavga ettiğimzd e ,çok daha kolay atlatırım sıkıntılarımı, bi de o salonda tv karşını tercih ediyor biz küsken, defalarca yatk odasında ağlayarak sabah ezanını duyduğum oldu, şimdi gelir yanıma die bekledm ezanlara kadr ama nafile byfendi kırkıncı uykusunda horuul horuul, kavgalı da olsak uyumak istiyorum güvendi hissetmediğim zamanlar, çok çaresiz hissettiğim zmanlar uyuyamıyorum, öfkem uykuma mani oluyor, ve bu kısır döngü beni bitirmek üzere

o konuşmadan aynen sen konuşma ama rahat bırakma yarın birgün önemli birşey olur gider annesine anlatır sinirlenirsin daha çok büyük kavgalar meydana gelir ondan dikkat et çok sıkma kendini benim hastalığım yeni geçti kollarımda ödem olmuştu çok çabuk hasta olursun sıkma kendini dök içini ağla rahatla sıkma sakın kendini tmm mı

yapma cnm bak bende hastalıklar çıktı yapma rahatla kasma kendini kollarımda ödem oluştu sinirden bende uytumuyordum sinir hastası olursun yapma onun umrunda değilse seninde olmasın bağır cağır anlamaz bunlar ondan kendini yormaya üzmeye gerekyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…