oturmayan birşeyler var ...

canım benim öncelikle allah yardımcın olsun!!

bende evlendikten sonra hatta sözden falan sonra daha bi düşkün oldum ama bu herşeyi anlatmak annenin sözünden dışarı çıkmamak değilki. bi arkadaşım çok güsel sölemiş kız annesinde bu davranışlar olmaz die gerçekten öyle ve ekliyorum kızlarda da bu tür davranışlar olmaz yani. aman zaten 2 aileyi de kocayıda idare eden çekip çeviren biz değilmiyiz kızlar??? erkekler çocuk valla öle olmasa hala süt beklemez annesi istedi diye kendi evine dantel sermeye kalmazdı süt çocuklarına hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Walla canim ben cektim resti... Ilk zamanlar aman gucenmesinler esim uzulmesin ne de olsa ailesi derdim .. Ama 1 haftadir icimdekilerin hepsini Alllah`a sukur bosalttim:))

Dun aksam gorumcemi aradim ki o evlendigimizin 10. gunu benim icin harcanan dugun alisverisi icin ne varsa listeye tutmus. Onu getirdi esimden istiyor... Terbiyesiz...

Vermedik, esime verdirmeyecegim de... O borc bizim degil kp in borcu dedim git babandan iste, aynen de babana ilet dedim...

Sonra kp aradi ki severim babami kizim sen takma bole seyleri kafana o borc benim borcumdur.. Kimde gorulmus gelinin borc odedigi dedi... Adam gibi adam yani...

Evlendigimde taktigi 2 bilezigi bu borclarin karsiligi olarak istedi bizden... Vrerir miyim hic safmiyim o kadar ne verdim ne de ona zirnik veririm bu saatten sonra... Dini imani para olmus bu insanin.. Oh be tum nefretimi kustum ve rahatladim... Kafam rahat artik..

Tek uzuldugum benim de erkek kardesim var, ben ona boyle davranamam, esime uzuluyorum belli etmiyor ama ne bu kobuya karisiyor ne de yorum yapiyor sadece bana hak verip diniyor... Kuzum benim... Kiyamiyorum ona...

Onu coook seviyorum....

yüz versem astarım istenir, inanın yüz versem şu an buraya açtığım konu çok farklı olurdu, her zaman kimseye ihtiyacım yokmuş imajı çiziyorum , hatta bazen anneme ihtiyacım oluyor sırf ağızlarına pay vermemk için herşeyimi kendim yapıyorum, zaten onlara ihtiycaım olacağını tek kalınca birşey başaramayacağımı düşündüler, düşündükleri gibi olmayınca konuşucak birşey kalmadı artık gün içinde naptıklarını anlatıyorlar, anlatsınlar bakalım , benim onunla ilgisizliğim de işe yaramazsa günbegün birbirimizden kopucaz bunu göze alan adama kılımı bile kıpırdatmam artık

Oturmayan bir şeyler var. O da eşinizin kişiliği. Annesinin bağımlılığından kurtulamamış bir oğlan çocuğu gibi davranıyor...

,

benim kocam herkezin lafına gidiyo dolduruşa çok geliyo ben eşime kaçtım annesi 1 yatak odası aldı o kadar eşim düğün yapalım dedi benim hiç aklımda yoktu içimizde ukte kalmasın dedi yemin ederim düğünümüzü tek başımıza yaptık daha doğrusu herşeyi ben ayarladım sadece eşim para koydu kv 5 kuruş para vermedi kına gecemde takıcağı altın için beni babannemin ve bütün ailemin gözü önünde rezil etti kaçarken düşünseydin dedi katlandım en sonunda babamla barıştım aileme yakın yere taşındık çünkü eşim bu sene kasımda askere gidicek diye şimdide annem bize ev almayı düşüüyor sıkıntı çekmeyelim diye beyfendide az götü rahata erdi ya biz senin ailenin baskısı altında yaşıyoruz dedi şimdi ailemi karıştırmıyorum tek başına herşeyin altından kalkmaya çalışıyor ama nafile

benm ailemde vermez ama ki istemede bile ne yaparsanız çocuklara bizlik birşy yok dediler. ama öyle bi davrandılar ki yani o sözü annem dediysee kesinlkle yanlış birşeyler vardır, annem babamdan bile birşey istemiş değildir çünkü ooy kurban olurum ben ona evet iyi düşünelim iyi olsunnn

Bazı adamların yapısı böyle.
Yaptığını, ettiğini bırak donunun rengini bile anlatır.
İşiniz zor bu tip alışkanlıklar kolay değişmez.
Ama yok kapı orada yok beğenmiyorsan gıt...
Orada dursun bakalım.
O kadar kolay değil bu işler.
Özel kavramını öğrenmeli, ne anlatılır ne paylaşılır ayırtedebilmeli.
Annesiyle karısının yerlerini kafasındadoğru belirlerse ancak durumu toparlarsınız.
Yoksa günlük raporlara devam eder.
Sizde birşey paylaşmazsanız zamanla aranızdaki iletişim azalır hattta kopar.
Üstelik daha çok yeni evlisiiz.
Bazen güzellikle, bazen çemkirerek doğru olanı kafasına kazıyacaksınız başka yolu yok.

Son düzenleme:

erkeklere yaranılmıyor arkadasım ya
:S

tabiki değil bende düşkünüm ziyaretlerine giderim ararım sorarım ama gidipte rapor vermem attığım adımı, keşke evlenmeden önce süt çocuğumu değilmi ölçmenin bir yolu olsa ,

aynen öyle onuda anlatıyordur duysam şaşırmam yani, daha çok yeniyiz umudum kaybetmedim umarım dğeişir ya da beni kaybetmekten korkarda değişir umarım çünkü artık bişi yapmıycam kendimi çekicem o kadar, evet kapı orda beyenmiyorsan git lafını yediriyorum hep ama iş o raddeye gelmeye görsün evi yakarım herşeyi yine ona bırakmak bu huyumu da biliyor

işte sen düzen oturtmaya çalışırken onlar senin düzenin oturmadan onların istediklerini düzeni oturmaya istedikleri için oluyor ya herşey zaten.
sen gelin geldin artık ailen erkeğin ailesi ilk önce onlar önemli senin ailen ikinci sırada kızdan ailesini bir nevi silmelerini istiyorlar. ama erkek ailesini silemez silerse nankördür hep bu geri kafalı düşünceler yüzünden oluyor herşey
çok uzatmayın ordan uzaklaşmanız için olur mu bir süre sonra kesinlikle ikna olmuyorlar keşke ben evi ilk terk ettiğimde evi değiştir öyle gelcem deseydim keşke

Tabi ki oğlan çocuğu bunlar, benim oğlum büyüdü kocam büyümedi:)))
İnan erkeğin evliliğe adapte olması en az 3 sene sürüyor.
Sakın pes etme elbet değişecek.
Yeniden terbiye ediceksin bir nevi.
O şimdi fabrika ayarlarında, sen yazılım yükliycen canım.

en sevmediğim erkek tipi...eşine ne yaparsan yap değişmez kuzum..
onlar alışmış bir kere..sen bence kafaya takmamaya bak..
üzgünüm ama bazı erkekler böle

öncelikli olarak Allah yardımcınız olsun diyorum.. bende kısa bir süre öncesine kadar nişanlıydım.. ayrıldım.. bu ve buna benzer sebepler yüzünden.. benim eski kayınvalidem nişan gecesi oturup ağladı.. ben oğlumla her sabah oturur kahvaltı eder konuşurdum diye.. bütün misafirlerimiz şaşırdı.. biz eski nişanlımla ne konuşuyosak hepsini annesine anlatıyodu.. hangi konu hakkında tartışsak anlatıyodu.. bide bana gelip oğlum benden hiçbir şey saklayamaz diyordu.. bu konuda haklı olduğunu nişanlı kaldığımız 4 ay içinde gördüm.. eski nişanlımı uyardığımda benim kendisini uyramamı bile annesine söylemiş.. ve annesi beni düşmanı olarak gördü ve sonunda da ayırmayı başardı... bence sesszi kalmak yerine tepkinizi belli edin.. çünkü biz ne kadar sessiz kalırsak gerek eşlerimiz gerekse aileleri o kadar tepemize biniyor maalesef

verilmiş sadakanız varmış, yol yakınken olması daha iyi.
bundan sonrası hayır olsun.

Canım, erkeğin ağzının gevşek oluşu iyi değildir, ama erkeklerin öğretilebilir-eğitilebilir olanlarını boşamayız. Hepsi başka çeşit, hepsi sipariş üzerine tasarlanmış. İşte seninki de başka çeşit. Ama Onu eğiteceksin, evde konuşulan herşeyin gitmemesi gerektiğini anlatacaksın sabırla. Giyinmesi ve yemesi hususunda da öyle abartılı üstüne düş ki sıkılıp rahat bırakmanı söylesin. Ben öyle yapmıştım işe yaramıştı.

Oturmayan bir şeyler olduğu kesin ve bu normal.
4 aylık bir evlilik sonuçta..

Her gün annesine kahvaltıya gitmesinden hoşlanmadım ben.
Sen işe gitmeden kahvaltı sofrasını hazırlasan evinize gelse
kahvaltı için daha iyi olmaz mı?

Dersin ellerimden yemeni istiyorum evimize gel hayatım diye..
Annesi ile her gün görüşmesi evlilik moduna girmesine engel bence
Hem çok görüştüğüyle çok paylaşıyor insan elinde de olmadan..

Hele de annesi laf almayı iyi biliyorsa eyvah ki eyvah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…