OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oveg salon koltularını gorunce hatırladım cok guzel ılk gordugumdede bayılmıstım en cok salonunu begendım hepsı ayrı ama salon bence favorim mutlu olun ıns

ovegcimmm herşeyini hatırladım topice koymuştunn

mutfak masalarımız aynıı

allah huzurla oturmak nasip etsinn canımm

tüm güzel yorumlar için saolun kızlar..kaydirigubbakcemile5

salon koltuklarınız nerden peki;bende merak ettim:)
ık cnm

kotluklarımızı istanbul maskodan aldık cnm.

ovegcim
herşeyin çok güzel
ama salonun yıkılıyoooo

çok güzel
zaten o koltukları çok beenmiştim

allah ağzının tadıyla oturmanı nasip etsin inşallah
maşallah maşallah

teşekkür ederim cnm eminim senin evinde çok hoş olucak denizcilik konseptinde:)
saol cnm benim amin hepimiz için.

Bayıldım evinize,hele salon takımına ayrıca bayıldım..
Sağlıkla oturun inşallah..
Nedir markası acaba?

Maskodan cnm tam adını bilmiyorum mağazanın ama bakacaksan bulur söylerim..

çok güzel olmuş canım.
yemek odasının yeride çok iyi ayrı olması güzel olmuş.

Evet gerçekten cuk diye oturdu.Teşekkür ederim.

canım maşallah çok güzel mis gibi evin
Allah sağlıkla mutlulukla oturmak nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok güzelimiş evin begendim canım..
yatak örtünde güzel..

salonuna bayıldım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Çok çok teşekkürler beğenmenize çok çok sevindim:)

500 mü????:1shok:

Cok pahaliymis canim ya!!! 250 € yapiyor...CADIARZU

Neyse güle güle kullan tatlim....hergünlük birsey degil evet...ama cok SIK gercekten:hulya:

Teşekkür ederim cnm gönlüne göre bir örtü bulursun sende inş.Ben bunu 3 ay aradım bir türlü beğenemiyordum sonunda istediğim gibi oldu.Çeyiz süreci zor bir süreç Allah yardımcınınz olsun.:)
oveg salon koltularını gorunce hatırladım cok guzel ılk gordugumdede bayılmıstım en cok salonunu begendım hepsı ayrı ama salon bence favorim mutlu olun ıns

Benimde favorim salon esmcm Teşekkür ederim güzel yorumun için..

Bende masko'dan alacağım..
Zahmet olmazssa öğrenmek isterim ismini ve fiyatını :kedi:

allah nazarlardan saklasın , maşallah süphanallah

bi ömür sağlıkla ,mutlulukla,huzurla oturun inş..

Çok sade modern bir ev kurmuşsunuz, Allah ağız tadıyla oturmak nasipetsin..............

Canımmm herşey çok güzel olmuş. Ben de herkes gibi en çok salonu beğendim. Çok da geniş ferah bi salon. Eşyalarla çok hoş olmuş gerçekten Bir de kolon için bişeyler düşünüyordun daha uygulamamışsın sanırım. Allah nazarlardan saklasın huzurla oturun, hep ilk günkü aşkla :asigim:

Bi tek şeyi merak ettim mutfak perden, masanın üstündeki örtü filan kırmızı halı neden kahve

Herşey çok güzel canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İlk günkü gibi...

Mutfak masasının üstündeki runner çok güzelmiş canım. Nereden aldın acaba?

konuyla alakası yok ama duyduğum bişeyi paylaşayım , eğer doğruysa işimize yarar diye düşündüm ve anlatmak istedim

bende hafta sonu modokodaydım , ordakilerle konuştum masko ve modokoda mağazası olupta bide bunun dışında bayisi olan bi firmanın ürününü beğenirseniz masko ve modoko yerine diğer bayiden alın neredeyse fiyatları yarı yarıya iniyo çünkü masko ve modokoda hem kiralar çok pahalı hemde bulundukları yere vermiş oldukları abonelikler dolayısıyla giderleri doğal olarak ürünlere yansıtıyoruz ...dediler ....

bende o kadarda olmaz malzeme farkı vardır kesin dedim ama adamlar bakın karşılaştırın dediler ciddi anlamda malzeme farkı yok aynı yerde üretiliyolar sadece kira ve abonelikler birde hepsinin bir arada olmasından kayaklanan bi fiyat artışı dediler...

durduk yere düğün zamanı 2 katı fiyat ödemektense araştırmak mantıklı geldi ....bakıcam eğer gerçekse boşuna o kadar para vermeyelim dimi ...

oveggg cnm maşallah evin çok güzel sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

saol tatlım seninde bebişin hayırlısıyla açsın gözlerini bu dünyaya:)

ovegcimmm herşeyini hatırladım topice koymuştunn

mutfak masalarımız aynıı

allah huzurla oturmak nasip etsinn canımm

Saol cnm evet hatta topicden 3 kişide aynı masa vardı.ikae:)çok memnunum inanılmaz hafif:)

güle güle otur canım....
en çok salonunu beğendim.... yaaa ne güzel insanın kendi evinin olması...

Allah yüzünüzden gülümsemeyi, evinizden huzur ve bereketi eksik etmesin

ehem ehem öncelikle hayırlı olsun canım
mutfak perdenden başlıyım çok cici örtünle süper olmuş
sonra salon koltukların çok asil ve sade çeyiz topiğinde sölemiştim zaten
tv üniten çok değişikmiş daha önce hiçbiryerde görmedim kendiniz yaptırdınız sanırım
sonra konsol ve masan çok şık
yatak örtüne bayıldım benimkine benziyor bende çok para verdim ama pişman değilim
gelinin yatak odasına 1 kez bakılır o da yeni evlenirken iyikide almışım kızım olursa ona saklıcam bende
nostalji olsun belki onunda çok hoşuna gidicek:asigim:
banyo paspaslarında çok şirinmiş
neyse çok uzattım herşeyini güle güle kullan canım ağız tadıyla inş.

canım eviniz gerçekden cok güzel Allah huzurla,sağlıkla oturmayı nasip etsin

tüm odalarınız ayrı bir güzel ama ben yemek odasıyla salon takımına bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

Canım favorim salonun oldu.
Yalnış mı gördüm acaba birşey dikkatimi çekti,mutfak perdesi ve runderınız kırmızı halı kahverengi.
Oturma odanızdaki koltuklar kırmızı halı yine kahverengili sizin tercihiniz mi bilemiyorum ama kırmızı-krem-siyahlı bir seçim yapsaydınız muhteşem olurdu.

Huzurla ve mutlulukla oturmanız dileğimle.
Antalyadan Sevgilerimle

Güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim canlar:)hihoyyythihoyyyt

Cnm markası FİORE mskoda fiyati ise 3 500 tl + 500 Tl orta sehpa cnm.İstediğin tarz bulursun inş.Çok gezdik ama ben bunu görünce başka bişey gözüm görmedi.çok beğenerek aldım.

Teşekkür ederim cnm.senin evinde çok güzel.Allah bizede kendi evimizi nasip eder inş bir gün.
Kolon için evet sticker falanb düşünüyordum ama kociş bu tarz şeyler daha çok kolonu ortaya çıkarır dedi bende tamam dedim salonu boğmasından korktum açıkcası.
Sen ne yaptin kolonunu ?
Mutfak için bir ara halılarda kırmızı mı olsa dedim ama sonra boğar diye korktum herşey kırmızı.Bu taşlı royal modelleride hoşuma gidiyordu böyle aldım cnm.Allah hepimize ağız tadi versin.:)

Herşey çok güzel canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İlk günkü gibi...

Mutfak masasının üstündeki runner çok güzelmiş canım. Nereden aldın acaba?

Tcihibo dan aldım cnm:) umarım doğru yazmıışmdır:)

Saol canım benim güzel yorumların için..
mutfak perdem mandalinden esinlendim cnm kırmızı:)

Tv ünitem tamamen kocişin dekarasyonu kendimiz kombinledik.ikeadan tek tek alındı hepsi.
Haklısın cnm yeni gelin evine en çok yakışan şeylerden biri böyle şık bir yatak örtüsü bende kızma saklarım inş bencede aslında bunların modası geçmez.
Güzel yorumun için teşekkürler güzel yüzlü çeyiz arkadşm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…