OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok çok güze herşey canım sağlık ve mutlulukla oturun inşlh

waowwww arkadaşım evin çok güzel.salon ayrı bir güzel.ağız tadıyla oturun inşallah

Amin canım inş. yakın zamanda olur kendi evin. Benim kolon yoktu, oktarındı kolon sanırım seniinkinden daha genişti.

Bence içinde kırmızı olan bi halı mutfağa daha çokyakışırdı. Hiç de boğmazdı. Boğulsa benim mutfak boğulurdu turuncudan kaydirigubbakcemile3 Ama senin zevkin sonuçta. İyi günlerde kullan herbişeyini

Tcihibo dan aldım cnm:) umarım doğru yazmıışmdır:)

Canım masalarımız aynı.Benim mutfağım fıstık yeşili tonlarında;ama değişiklik olsun diye kırmızı deneyeceğimkaydirigubbakcemile2 Görünce çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan

Tekrardan Allah güle güle,ağız tadıyla oturmak nasip etsin canımyerimseniben

valla bende salona bayıldım. tam benim tarzım.şık ve modern. bende salonuma tv ünitesi istiyom.

ve ve vee harika bir ev daha :))

mutfağın çok güzelmiş hemde kocamann rahat olmuş herşeyin.. perdelerinde çok şirin durmuş :) iddialı renkler seçmişsin ama çok yakışmış

salon koltuklarına ayrıca bayıldım zaten çok rahat görünüyolar..

birdeee yatak odası :) siyah beyaz oldumu zaten herşey bitiyo bnenim içinn :)))

neyse uzatmıyalım fazla dimi :) herşeyin çok güzel olmuş, Rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin evinde huzur içinde..

çok ama çok şık bi ev,zevkle döşenmiş..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin a.s.

Ya ne güzel dizayn edilmiş bir ev. Mis gibi maaşallahhh Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşımm a.s.

güle güle oturun
bende salon takımınıza bayıldım bende bu tarz bişey istiyorum düzcede bulursam alırım aynısından :)))

evet haklısın....ben geçtiğimiz pazar maltepede ve ataşehirde yemek odası bakmaya gittim....masko ve modokoya üretim mal veren imalatçılara....yemek odaları en fazla 3500lirayken masko modokoda fiyatlar inanılmaz yüksek....üstelik model belirleyip çizim yaptırıyosun beğenmezsen çizimde değiştiriyosun....bi arkadaşım yemek odası+yatak odası ve koltuk takımına 25bin lira verdi 6ay önce maskoda.......tercih ve maddiyata bakar....

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

herşey çok şık, çok güzel

güle güle oturun

mutfaktaki kırmızı perdeyi çok beğendim :))

COKKKKKKKKKKKKK BEGENDIMMM COK GUZELLL COK SIKKKK COKK COK COK COK COK BEGENDIM ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN SAGLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA OTURUN ISALLAH opuyorumnanaktan

çok güzelmiş
ağzınızın tadı bozulmasın inş.

saoln takımın harika hem spor hem klasik karışık hoş bir şey olmuş :lepi:

Salonun gerçekten süperryerimseniben Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım bu aarda beyaz eşyalarının markasını söyleyebilirmisin:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…